Adventskalendrar för barn 2023

Vill du skaffa en rolig adventskalender till något barn får du vara ute i god tid innan de tar slut! Här kommer vi att samlat de bästa adventskalendrar för barn 2023 att köpa online.

Harry Potter - Julkalender Deluxe, 24 överraskningar

Harry Potter – Julkalender Deluxe

Harry Potter-kalender med 24 överraskningar! En unik och stor julkalender för Harry Potter-fans! Kalendern är byggd som ett torn i fyra våningar och luckorna öppnas som utdragbara lådor. Den innehåller 24 överraskningar bland annat pyssel och leksaker i Harry Potter-tema som mjukisfigurer av Harry Potter och hans vänner, pennor, klistermärken, kort och mycket, mycket mer.

799 kr

Bluebox

Sommarskuggan adventskalender för barn

Sommarskuggan – Adventskalender för barn

Den populära sommarskuggan från programmet Sommarlov finns nu som adventskalender! Varje dag får barnet en överraskning i form av att pyssla, måla eller läsa. Kalendern innehåller ABC-pyssel, pussel, skuggslemmiga klistermärken, skuggornas målarbok, finn fem fem, miniberättelser och mycket mer.

189 kr

Adlibris

Lakritspipor Skippers Pipe Adventskalender

Lakritspipor – Skippers Pipe

Skipper’s Pipe Adventskalender innehåller 24 goda lakritspipor från Cloetta. En älskad klassiker ända sedan 1920. Väck barndomsminnen till liv med dessa underbara lakritsgodisar! Smaka 18 original-pipor men också 5 pipor med havssalt och en extra stor pipa.

199 kr

Coolstuff

Sminkkalender

Sminkkalender

Adventskalendern från Technic med smink blir en perfekt överraskning till någon som vill pyssla om sig lite extra! I sminkkalendern hittar du bland annat rouge, ögonskugga och läppstift och nagellack i glada, juliga nyanser. Dessutom får du snygga nageldekorationer och praktiska skönhetstillbehör som sminkborste och en liten spegel.

249 kr

Bomb Cosmetics Badbomb Adventskalender

Badkalender Bomb Cosmetics Badbomb

Badkalendern från Bomb Cosmetics är en adventskalendern fylld av juliga badbomber, väldoftande tvålar och sköna skrubbkrämer som gör badet extra mysigt. Ett perfekt sätt att stressa ner och koppla av med ett varm bad och härliga badbomber!

695 kr

Adventskalender Nagellack

Nagellackskalender

Måla naglarna i juliga färger med en adventskalendern med nagellack. Kalendern innehåller små söta burkar i alla möjliga färger som pasteller, glitter och klassiska färger.

199 kr

Chit Chat Christmas Sparkle Sminkkalender

Chit Chat Christmas Sparkle Sminkkalender

En gullig sminkkalender med make-up, nageldekorationer och skönhetstillbehör.

199 kr

Winter Woodland Badkalender

Winter Woodland Badkalender

Unna dig en adventskalendern med badbomber, tvålar och produkter för kroppsvård som får dig att varva ner! Fixa ett litet mini-spa med enna gulliga kalendern Winter Woodland!

199 kr

Vespa Adventskalender

Vespa Adventskalender

En adventskalender som hyllar den klassiska italienska Vespan! Här får du bygga ihop en modellskoter i skala 1:43 med en ljudmodul med originalmotorljudet. En perfekt julkalendern för alla Vespaälskare.

649 kr

Porsche Adventskalender för bilfantasten som älskar bilar

Bilkalender – Porsche

En julkalendern för bilälskaren som gillar att bygga små bilar! Bit för bit bygger du ihop en Porsche 911 i skala 1:43. Ett måste för alla bilfantaster som älskar bilar!

795 kr

Adventskalender Mercedes-Benz 300 SL

Bilkalender Mercedes-Benz 300 SL

Bilkalendern med Mercedes-Benz 300 SL där du bygger ihop en modellbil i skala 1:43. Adventskalendern är perfekt för bilälskaren och blir en snygg inredningsdetalj!

649 kr

Adventsdkalender med bil Volkswagen Beetle

Bilkalender Volkswagen Beetle

En av världens mest älskade bilar, Volkswagen Beetle! Perfekt för bilälskaren som vill bygga ihop den klassiska folkabubblan i skala 1:43!

695 kr

Julkalender med marshmallows - The Mallows

Marshmallows

Vem älskar inte marshmallows! Detta goda skumgodis som älskas av både barn och vuxna. Njut av lyxig gourmetmarshmallows ända till juldagen med denna godiskalender där varje lucka innehåller två marshmallows och lucka 25 innehåller något extra. Boxen är fylld med handgjorda och ekologiska gourmetmarshmallows från danska The Mallows.

449 kr

Harry Potter Strumpkalender

Harry Potter Strumpkalender

För Harry Potter fans är denna strumpkalender magiskt bra! Kalendern innehåller endast 12 luckor men med tolv par mjuka och sköna strumpor med motiv från Harry Potters förtrollande värld. Strumporna är i storlek 36-41 i unisexmodell med 7 par kortare ankelstrumpor och 5 par normallånga.

399 kr
Denna produkt har utgått och går inte längre att beställa, vi inväntar ny information om ny variant

Adventskalender med vingummi - Wally & Whiz

Vingummi godiskalender från Wally and Whiz

En julkalender fylld med gourmet-vingummi från Wally and Whiz. En godiskalender åt finsmakaren och godisfantasten med vingummi med endast naturliga smaksättningar och som är fri från både gluten, laktos och djurprodukter. Varje lucka innehåller en påse med 11 g gourmetvingummi med smaker redo att bjuda på julstämning!

499 kr

Popcorn Adventskalender - Joe & Seph’s

Popcornkalender – Joe & Seph’s

Adventskalender med 12 olika smaker på gourmetpopcorn! Skippa den traditionella chokladkalendern och njut av olika smakupplevelser av sött och salt.

379 kr

Badkalender Keep Calma Llama som julkalender

Badkalender Keep Calma Llama

Badkalendern Keep Calma Llama är en julkalender med badbomber och tvålar som får dig att varva ner!

199 kr
Ej i lager

Adventskalender Jelly Belly gelébönor

Jelly Belly gelébönor

I Jelly Beans-adventskalender finns små påsar med 10 gram godisbönor i 24 olika smaker. Allt från klassiker som blåbär, jordgubbsglass och smörpopcorn till äpple, polkagris och äggtoddy!

249 kr

Pusselkalender

Pusselkalender

En pusselkalender med 300 bitar från 3 års ålder. Varje lucka innehåller 12-15 bitar där varje pusselbit mäter cirka 4 x 4,8 cm.

199 kr

Adventskalender lego

Fler adventskalender för barn

Hitta ännu fler adventskalendrar hos Adlibris!

Fler adventskalendrar hos Adlibris

Julklappstips 2023

Adventskalender barn

Hitta en adventskalender som är extra kul för barnen. Våra adventskalendrar för barn passar perfekt för dina egna barn eller att ta med som present där det finns barn.