Back to work och skolstart – Praktiska saker till jobbet, hemarbete och skola

Skolstart och tillbaks till jobbet efter semestern. Gör det roligare att anpassa dig till vardagen igen med nytt kontorsmaterial och andra praktiska saker.

iBed, iPad bricka och ställ i svart eller trä

iBed, iPad bricka och ställ i svart eller trä

Införskaffa en praktisk bricka med ställ till surfplattan med en skön kudde på undersidan. Perfekt när du ska sitta i soffan och jobba eller surfa eller för att ligga i sängen och titta på film. Brickan fungerar även som ett arbetsbord för ett litet tangentbord eller ett anteckningsblock och ger även plats för att ställa din kaffemugg, för att få plats med snacksskålen eller för att fungera som frukostbricka och till mellanmålet! Finns både i svart och trä.

159 – 299 kr

Roliga kaffekoppar med ansikte

Roliga kaffekoppar med ansikte och miner

Lite roliga kaffekoppar med ansikte för att visa ditt morgonhumör. Välj en rolig min och fyll med kaffe, te, chokladmjölk, läsk eller annan dryck. Skaffa ett par humörmuggar för att visa om du är trött eller butter och inte vill prata ännu eller om du är på glatt humör!

199 kr

Glasunderlägg med texten FIKA

Glasunderlägg med texten FIKA

Använd fina underlägg för din kaffekopp eller ditt glas när du jobbar eller gör läxor. Glasunderläggen finns i flera färger och går även att använda som små söta brickor för sötsaker som småkakor eller chokladpraliner. Webbutiken har även FIKA-brickor och FIKA-muggar i samma design!

75 kr

Pipmugg - takeaway mugg

Pipmugg – takeaway mugg

En rolig take away-mugg i form av en pipmugg till småttingarna för koffeinfria drycker! Perfekt för barnvagnspromenaden eller vid fikat och en rolig present till kollegan som är den blivande lattemamman eller som gåva på någons babyshower!

109 kr

Bobby Elle - anti-stöld ryggsäck

Anti-stöld ryggsäck

Bobby Elle är en smart anti-stöld ryggsäck som gör att du enkelt undviker ficktjuvar. Med denna inbrottssäkra ryggsäck kan du förvara dina prylar i snyggt och säkert förvar. Ryggsäcken har dolda fack, gömda dragkedjor och öppningen är på ryggsäckens baksida mot ryggen. Perfekt när du reser, shoppar eller tar dig till och från jobb eller skola! Väskan är i stilren design i läderimiterat och vattenavvisande material med nätta och justerbara axelremmar och ett praktiskt handtag. Det finns också gott om plats för surfplatta, mobil och vattenflaska.

799 kr

Iprep - iPad-ställ med touchscreenpenna

iPad-ställ med touchscreenpenna

IPREP är ett iPad-ställ som fungerar för flera andra surfplattor och är smidigt både vid jobb, när du ska se på film eller som ett smart ställ när du ska följa recept i köket. Stället kan ändras till flera vinklar för både stående och liggande skärm och det medföljer en touchpenna för surfplattan. iPad-stället tar liten plats och det finns en särskild förvaringsplats för pennan.

299 kr

Yummy Yummy - glitterpennor med doft

Glitterpennor med doft

Yummy Yummy är tolv glittriga gelpennor med fruktdofter! Paketet innehåller 12 glitterpennor i regnbågens alla färger med dofter som apelsin, hallon, banan, körsbär, äpple, lime, kokos, ananas med mera. Luktpennorna är en perfekt present till någon som är pysselglad och vill rita med glitter och passar även bra som present till barnkalas, som julklapp eller att stoppa i julstrumpan eller adventskalendern.

129 kr

Take away-mugg med texten FIKA

Kaffe To Go – Take away mugg i porslin

En praktisk take away mugg som håller kaffet varmt är ett måste för någon som jämt är på språng och gillar kaffe. Muggen är från I Love Design och är i porslin. Locket har en liten öppning som gör take away-muggen enkel att dricka ur utan att skvätta eller spilla. Kaffemuggen är i en stilren design i vitt med svart text FIKA.

189 kr

Månadsplanerare - Magnetisk Whiteboard Väggkalender

Månadsplanerare – Magnetisk whiteboard väggkalender

En praktisk magnetisk whiteboard väggkalender som kan användas som en månadsplanerare. Kalendern ger dig en översikt över en hel månad där du kan fylla i det du önskar varje vecka för att sedan sudda ut inför nästa månad. Kalendern består av en magnetisk whiteboardtavla med träram med upphängningsmaterial, magneter i olika färger, whiteboard-penna och sudd.

169 kr