De 8 bästa mors dag presenterna

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris, Coolstuff och MyTrendyPhone

Hitta en perfekt mors dag present till din älskade mamma här bland dessa 8 fantastiska tips på mors dag presenter!

De 8 bästa mors dag presenterna

Boken – Allt eller inget av författaren Simona Ahrnstedt

Ge bort lite sommarläsning till din älskade mamma i mors dag present! Sveriges romancedrottning har kommit ut med en ny bok i romantisk stil och het passion om starka kvinnor och som speglar vår tid med att krav som vi försöker leva upp till. Tycker din mamma om romantisk skönlitteratur så kommer hon verkligen att uppskatta boken Allt eller inget.

Boken - Allt eller inget av författaren Simona Ahrnstedt

Boken – Bakom din rygg av författaren Sofie Sarenbrant

Ännu ett tips på bok för sommarläsning för mammor som gillar nervkittlande spänning i en deckare! En riktigt spännande deckare om ett triangeldrama i en välskriven och läsvärd bok Bakom din rygg.

Boken - Bakom din rygg av författaren Sofie Sarenbrant

Snug Rug Deluxe – en härlig filt för sommarläsningen

Vad passar inte bättre till de två böckerna om inte en gigantisk filt som din mamma kan gosa in sig i kyliga sommarkvällar medan hon läser de båda böckerna! Filten Snug Rug Deluxe Creme har inbyggda ärmar vilket blir praktiskt när hon ska bläddra sig fram i böckerna medan hon läser utan att filten kasar ner.

Snug Rug Deluxe - en härlig filt för sommarläsningen

Lyxkaffe från Kaffekuvertet

Gör den perfekta genomtänkta presenten till mors dag! Kombinera en av de böckerna jag har presenterat med den härliga filten Snug Rug Deluxe och ett presentkort på lyxkaffe från Kaffekuvertet!

Hos Kaffekuvertet kan du beställa antingen en tillsvidareprenumeration eller ett presentkort för en prenumeration på 3, 6 eller 12 månader. Mottagaren får testa nytt lyxkaffe varje månad och får bönorna levererat direkt hem i brevlådan.

Lyxkaffe från Kaffekuvertet

Sminkspegel med smyckesförvaring är en fin mors dag present

En vit sminkspegel med förstoringsglas och smyckesförvaring är en fin present till mors dag. Förvaringsmöjligheter är alltid bra och denna spegel är också en trevlig inredningsdetalj. En sminkspegel är en praktisk mors dag present. Produkten finns också i svart.

Sminkspegel med smyckesförvaring är en fin mors dag present

Cinema Lightbox – den populära inredningsdetaljen

En lightbox, en upplyst ljuslåda med valfri text eller citat är en populär inredningsdetalj. Förbered presenten genom att skriva ett fint meddelande till din älskade mamma! Inredningsdetaljen Cinema Lightbox hittar du här.

Cinema Lightbox - den populära inredningsdetaljen

Xiaomi Mi Band 3 Aktivitetsarmband

Brukar din mamma prata om att hon måste komma i form så kommer hon inte undan nu! Med detta aktivitetsarmband får din mamma en stegräknare och klocka som även kan visa inkommande samtal, sms och den mäter puls, kroppstemperatur, kalorier och sträcka. Xiaomi Mi Band 3 Aktivitetsarmband för mamma som vill komma i form.

Xiaomi Mi Band 3 Aktivitetsarmband för mamma som vill komma i form

Retro bokstavstavla för ett vackert citat eller din mammas veckomatsedel

Med denna retro bokstavstavla kan din mamma ha ett vackert citat eller en av sina veckolistor som exempelvis veckomatsedel. En fin inredningsdetalj Retro Bokstavstavla som gör att mamma slipper den uttjatade frågan – Vad blir det för mat?

Retro bokstavstavla