De 8 bÀsta mors dag presenterna

InlÀgget innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Adlibris, Coolstuff och MyTrendyPhone

Hitta en perfekt mors dag present till din Àlskade mamma hÀr bland dessa 8 fantastiska tips pÄ mors dag presenter!

De 8 bÀsta mors dag presenterna

Boken – Allt eller inget av författaren Simona Ahrnstedt

Ge bort lite sommarlÀsning till din Àlskade mamma i mors dag present! Sveriges romancedrottning har kommit ut med en ny bok i romantisk stil och het passion om starka kvinnor och som speglar vÄr tid med att krav som vi försöker leva upp till. Tycker din mamma om romantisk skönlitteratur sÄ kommer hon verkligen att uppskatta boken Allt eller inget.

Boken - Allt eller inget av författaren Simona Ahrnstedt

Boken – Bakom din rygg av författaren Sofie Sarenbrant

Ännu ett tips pĂ„ bok för sommarlĂ€sning för mammor som gillar nervkittlande spĂ€nning i en deckare! En riktigt spĂ€nnande deckare om ett triangeldrama i en vĂ€lskriven och lĂ€svĂ€rd bok Bakom din rygg.

Boken - Bakom din rygg av författaren Sofie Sarenbrant

Snug Rug Deluxe – en hĂ€rlig filt för sommarlĂ€sningen

Vad passar inte bÀttre till de tvÄ böckerna om inte en gigantisk filt som din mamma kan gosa in sig i kyliga sommarkvÀllar medan hon lÀser de bÄda böckerna! Filten Snug Rug Deluxe Creme har inbyggda Àrmar vilket blir praktiskt nÀr hon ska blÀddra sig fram i böckerna medan hon lÀser utan att filten kasar ner.

Snug Rug Deluxe - en hÀrlig filt för sommarlÀsningen

Lyxkaffe frÄn Kaffekuvertet

Gör den perfekta genomtÀnkta presenten till mors dag! Kombinera en av de böckerna jag har presenterat med den hÀrliga filten Snug Rug Deluxe och ett presentkort pÄ lyxkaffe frÄn Kaffekuvertet!

Hos Kaffekuvertet kan du bestÀlla antingen en tillsvidareprenumeration eller ett presentkort för en prenumeration pÄ 3, 6 eller 12 mÄnader. Mottagaren fÄr testa nytt lyxkaffe varje mÄnad och fÄr bönorna levererat direkt hem i brevlÄdan.

Lyxkaffe frÄn Kaffekuvertet

Sminkspegel med smyckesförvaring Àr en fin mors dag present

En vit sminkspegel med förstoringsglas och smyckesförvaring Àr en fin present till mors dag. Förvaringsmöjligheter Àr alltid bra och denna spegel Àr ocksÄ en trevlig inredningsdetalj. En sminkspegel Àr en praktisk mors dag present. Produkten finns ocksÄ i svart.

Sminkspegel med smyckesförvaring Àr en fin mors dag present

Cinema Lightbox – den populĂ€ra inredningsdetaljen

En lightbox, en upplyst ljuslÄda med valfri text eller citat Àr en populÀr inredningsdetalj. Förbered presenten genom att skriva ett fint meddelande till din Àlskade mamma! Inredningsdetaljen Cinema Lightbox hittar du hÀr.

Cinema Lightbox - den populÀra inredningsdetaljen

Xiaomi Mi Band 3 Aktivitetsarmband

Brukar din mamma prata om att hon mÄste komma i form sÄ kommer hon inte undan nu! Med detta aktivitetsarmband fÄr din mamma en stegrÀknare och klocka som Àven kan visa inkommande samtal, sms och den mÀter puls, kroppstemperatur, kalorier och strÀcka. Xiaomi Mi Band 3 Aktivitetsarmband för mamma som vill komma i form.

Xiaomi Mi Band 3 Aktivitetsarmband för mamma som vill komma i form

Retro bokstavstavla för ett vackert citat eller din mammas veckomatsedel

Med denna retro bokstavstavla kan din mamma ha ett vackert citat eller en av sina veckolistor som exempelvis veckomatsedel. En fin inredningsdetalj Retro Bokstavstavla som gör att mamma slipper den uttjatade frĂ„gan – Vad blir det för mat?

Retro bokstavstavla