Tips på bästa present till flickvän

Bästa present till flickvän
Här hittar du tips på present till flickvän för att visa din uppskattning och kärlek.

Letar du efter tips på bästa present till flickvän? Här hittar du de allra bästa handplockade tipsen på bra födelsedagspresenter eller presenter när du vill visa din uppskattning och kärlek. Överraska din flickvän med fina presenter som hon kommer att älska.

Titta igenom listan med allt från klassiska, kärleksfulla, romantiska och personliga alternativ till mer överraskande och annorlunda för att hitta den perfekta presenten till din älskling.

Bra present till flickvän

Det är inte alltid lätt att hitta och köpa rätt present. Vad som är en bra present till din flickvän är något vi kan hjälpa till med genom våra bästa handplockade tips. Vi har tagit fram olika förslag på presenter som de flesta uppskattar att få.


Bokstavsberlock som present till flickvän

En bokstavsberlock med hennes eller din initial blir en mer personlig present till henne som hon garanterat uppskattar. Välj mellan silverberlock eller guldberlock beroende på vad flickvännen gillar för stil.


Ansiktsmask med rent 24 karats guld är en bra present till flickvän

Visa din flickvän att hon är guld värd med en lyxig present med en ansiktsmask med guld från Peter Thomas Roth. Ansiktsmasken innehåller rent 24 karats guld vilket ger hyn en otrolig lyster.


Lyxig present med parfym från Versace

En populär parfym från Versace i en snyggt designad flaska som ger den där riktiga lyxkänslan. Parfymen Bright Crystal edt har en härlig blommig och sensuell doft. Finns i två storlekar.


Citattavla med vacker låttext som present

Fina citat behöver vi fler av i vår vardag. Dessa citattavlor med fina ord från Ted Gärdestads låttexter är något din flickvän kommer att uppskatta som present och inredningsdetalj. En fin present till flickvän.


Bjud din flickvän på frukost med en fin bricka

Tycker du om att bjuda din flickvän på frukost på sängen så är denna bricka en charmig present. Med texten “god morgon älskling” och en riktigt god frukost på brickan får din älskling en underbar start på dagen.


Termos - en miljövänlig present

Ge bort en miljövänlig present i form av en termos till en hälsointresserad flickvän. Den marmormönstrade termosflaskan är i rostfritt stål och håller drycken kall 24 timmar eller varm i 12 timmar.

Tips på present till flickvän – Upplevelser

En romantisk present till flickvän är upplevelser med en romantisk touch. Det är en present hon kommer att minnas och ett perfekt tillfälle att skapa nya minnen tillsammans om det är en upplevelse för två personer. Beroende på vad hon har för intressen och personlighetstyp så kan olika upplevelser fungera bättre än andra.

Populära och romantiska upplevelser kan bland annat vara:

  • Vinprovning
  • Chokladprovning
  • Spabehandling eller en avkopplande weekend på spa
  • Danslektion – Lär er dansa tillsammans
  • Teaterföreställning
  • Romantisk weekend – En romantisk upplevelse för två där ni får njuta av god mat, lyxigt boeende och ha all tid i världen för varandra

Är din kärlek sport- eller teknikintresserad kan hon uppskatta mer aktiva upplevelser som:

  • Gokart – Utmana varandra i ett gokartrace
  • Vattensport – provdykning, vattenskidor m.m.
  • Klättring
  • Fallskärm eller tandemhopp

Ta tillvara på minnen som ni har tillsammans

Ta tillvara på de minnen som du och din flickvän har tillsammans! Du har kanske kvar er första biobiljett eller ett foto från ett underbart tillfälle som du kan rama in i en väldigt fin ram. Du kan också skriva ut ett betydelsefullt sms på ett finare papper och rama in. Något personligt är trots allt den bästa presenten till flickvännen.

Fler tips på presenter för flickvännen

Behöver du ännu fler tips på presenter för flickvännen så har vi fler intressanta artiklar om detta för att hitta den bästa överraskningen.

>> Läs mer om presenttips till flickvän här
>> Läs mer om bra presenttips för alla hjärtans dag här