Billiga julklappar till barn 2020

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus, Lekmer.se och CDON.com

Billiga julklappar barn
De bästa tipsen på billiga julklappar till barn julen 2209.

Behöver du förslag på billiga julklappar till barn? Har du många barn i din omgivning som du behöver köpa julklappar till så kan det så klart bli ganska dyrt. Här har vi samlat några riktigt bra julklappstips på uppskattade och billiga julklappar för barn. Behöver du också tips på billiga julklappar för vuxna hittar du det här.

Tips på billiga julklappar till barn

Spel och pussel i miniformat eller reseformat

Spel och pussel kan man hitta i miniformat eller reseformat. De är mycket billigare och är jättebra att ha med på exempelvis resa. Ett spel eller pussel i julklapp ger glada barn men uppskattas också av föräldrarna så att barnen kan vara sysselsatta under resan eller under andra slags väntetider.

Mjukisdjur och gosedjur för de mindre barnen

Mjukisdjur och gosedjur finns i alla prisklasser och är verkligen uppskattade bland de mindre barnen. Det finns många mindre aktivitetsleksaker som rasslande nycklar i nyckelring med flera. För de allra minsta så fungerar färgrika leksaker allra bäst.

Tips på billiga julklappar till barn i olika åldrar

Vi har delat in olika tips på billiga julklappar till barn efter ålder.

1 – 3 år

Uppskattade och billiga julklappar för de yngre barnen är mjukisdjur, pekböcker eller mindre böcker med lite text. Andra populära julklappar är leksaksbilar, dockor, klossar, bollar, leklera, fingerfärg och kritor.

3 – 5 år

I denna ålder gillar barnen tunna böcker, leklera, färglägga i målarböcker och pyssel i alla slag med klistermärken olika färger och material av papper som kartong, kraftigt papper, silkespapper, ett set för scrapbook eller ett stort set dekorationspaket. Även låtsastatueringar är poppis bland barnen.

5 – 7 år

Både barn och deras föräldrar tycker om att barn i denna ålder får julklappar som aktiverar barnen som hopprep, rockring, fotboll, förstoringsglas med mera. Om barnet har något särskilt intresseområde så är böcker inom ämnet bra för att inspirera till att börja läsa eller att läsa mer om de har lyckats knäcka koden.

7 – 9 år

Tips på billiga julklappar för barn i denna ålder kan vara pysselkit, hopprep, experimentkit, knåp och förstoringsglas.

10+ och uppåt

Leksaker är oftast inte populärt i denna ålder. De börjar alltmer intressera sig för datorspel, konsolspel, musik, streamingtjänster, smink och kläder, planscher och andra saker med bilder på deras idoler eller andra intressen som sport, hästar, Harry Potter, Star Wars etc.

Från och med denna ålderskategori gäller det att veta vad de verkligen är intresserade av. Är du osäker kan ett presentkort fungera bra i en av deras favoritbutiker.

Fler julklappstips för julen 2019

Hoppas att du här har hittat de julklappar du söker! Behöver du hitta fler julklappstips för julen 2019? Kolla in fler av våra handplockade tips på julklappar!