Billiga julklappar till barn 2023

Behöver du tips på billiga julklappar till barn? Har du många barn i din omgivning som du behöver köpa julklappar till så kan det så klart bli ganska dyrt. Här har vi samlat bra julklappstips till barn på uppskattade och billiga produkter. Behöver du också tips på billiga julklappar för vuxna hittar du det här.

Billiga julpaket för barnen

Det är inte alltid lätt att hitta billiga julklappar till barn. I alla fall kan det vara svårt att komma på vad man egentligen ska köpa överhuvudtaget. Här har vi samlat prisvärda tips på julklappar för att underlätta julklappsinköpen. Här har vi samlat våra bästa tips på julklappar till barn. Fynda julklappar till barnen nu!

Spel och pussel i miniformat eller reseformat

Spel och pussel kan man hitta i miniformat eller reseformat. De är mycket billigare och är jättebra att ha med på exempelvis resa. Ett spel eller pussel i julklapp ger glada barn men uppskattas också av föräldrarna så att barnen kan vara sysselsatta under resan eller under andra slags väntetider.

 

Mjukisdjur och gosedjur för de mindre barnen

Mjukisdjur och gosedjur finns i alla prisklasser och är verkligen uppskattade bland de mindre barnen. Det finns även många mindre aktivitetsleksaker som rasslande nycklar i nyckelring med flera. För de allra minsta så fungerar färgrika leksaker allra bäst.

 

Julklappstips för barn i olika åldrar

Vi har delat in olika tips på julklappar till barn efter ålder.

1 – 3 år

Uppskattade och billiga julklappar för de yngre barnen är mjukisdjur, pekböcker eller mindre böcker med lite text. Andra populära julklappar är leksaksbilar, dockor, klossar, bollar och leklera.

             

3 – 5 år

I denna ålder gillar barnen tunna böcker, leklera, färglägga i målarböcker och pyssel i alla slag med klistermärken, olika färger och material av papper som kartong, kraftigt papper, silkespapper i olika pysselset. Även låtsastatueringar är poppis bland barnen.

         

5 – 7 år

Både barn och deras föräldrar tycker om att barn i denna ålder får julklappar som aktiverar barnen som hopprep, fotboll eller något annat för utelek. Om barnet har något särskilt intresseområde så är böcker inom ämnet bra för att inspirera till att börja läsa eller att läsa mer om de har lyckats knäcka koden.

     

7 – 9 år

Tips på billiga julklappar för barn i denna ålder kan vara pysselkit, hopprep, experimentkit, pyssel och knåp och böcker.

       

10+ och uppåt

Leksaker är oftast inte populärt i denna ålder. De börjar alltmer intressera sig för datorspel, konsolspel, musik, streamingtjänster, smink och kläder, planscher och andra saker med bilder på deras idoler eller andra intressen som sport, hästar, Harry Potter, Star Wars etc.

Från och med denna ålderskategori gäller det att veta vad de verkligen är intresserade av. Är du osäker kan ett presentkort fungera bra i en av deras favoritbutiker.

       

Fler tips på julklappar

Billiga julklappar under 150 kronor

Presentlåda - Kaffe, pressobryggare och kopp

Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa


Julklappstips 2023

Missa inte alla våra samlade julklappstips på de bästa julklapparna 2023!

Har du liten budget eller behöver hitta paket till julklappsspelet hittar du alla billiga julklappar här!

Tips på julklappar för barn med bästa julklappstipsen

Här på Bra-Presenttips har vi samlat olika prylar som barn kan tänkas önska sig. Alla leksaker och produkter är bra och billiga julklappstips till barn i olika kategorier och åldersgrupper. Därför kan du enkelt välja och hitta något bra eller få inspiration till julklappsinköpen. Här hittar du många tips på bra paket som skapar glädje, att lägga under granen. Spana in de bästa julklappstipsen nu!