Billiga julklappar under 150 kronor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus, Cellbes, Coolstuff och Nordicfeel

Billiga julklappar under 150 kronor
Tips på billiga julklappar under 150 kronor till budgetpris. Det går att göra riktigt bra fynd på vettiga prisvärda julklappar om du har ont om pengar.

Här hittar du våra tips på billiga julklappar med budgetpris upp till max 150 kronor. Julklappar behöver inte vara dyra och det går att göra riktigt bra fynd på vettiga prisvärda julklappar om du vill ge bort något fint men har ont om pengar.

Julklappstips på billiga julklappar upp till 150 kronor

Har du många att köpa julklappar till så kan december månad vara riktigt ansträngande för din ekonomi då utgifterna är många för alla julförberedelser. Det bästa är om du är ute i riktigt god tid och börjar köpa julklappar tidigt. Då sparar du både pengar och tid för december månad när du istället vill njuta av julkänsla.

Här tipsar vi i alla fall om billiga julklappar som dina nära och kära kommer att uppskatta och som du kan ha råd med till budgetpris upp till 150 kronor.

Billiga julklappar till barn

Är du på jakt efter billiga julklappar till barn så kan du läsa om våra tips här.

Träningsdagbok med Paolo Roberto

Julklapp under 150 kr - Träningsdagbok med Paolo Roberto
För den som tycker om att träna eller vill komma igång med träning så kan en bra julklapp vara Paolo Robertos träningsdagbok. En dagbok för att planera, dokumentera sina träningspass och följa sin utvecklingskurva. I boken delar Paolo Roberto med sig av sina bästa råd för hur träningen ska läggas upp.

Julklappar för max 150 kronor från Coolstuff

Kudde med en söt hund

Kudde med en söt hund
En bedårande kudde med ett sött hundmotiv inklusive en innerkudde. En perfekt julklapp för alla både vuxna, ungdomar och barn som älskar hundar! Kudden har en dragkedja i nederkant, är i material 100% polyester och storleken är 45×45 cm.

Make-up kit för en solkysst look under vintern

Bronzing kit för en solkysst look under vintern
IsaDora har även ett make-up kit med mascara och bronzing puder med tillhörande appliceringsborste för att få till den där lite solkyssta looken. Perfekt för att se lite piggare och fräschare ut under den långa vintern. Setet innehåller Bronzing Powder Special Size 45 i Highlight Tan, Bronzing Brush Special Size och Mini Precision Mascara 10 Deep Black.

Prenumeration på Spotify premium

Spotify premium är en uppskattad present som många har användning för. Ge bort en prenumeration med Spotify på 1 månad för 100 kronor.

DIY – Hembakade kakor eller glasburk med måttade ingredienser

Tycker du om att baka eller känner någon som gillar det eller behöver hjälp med bakandet? Då är en DIY julklapp en toppenpresent! Gör ett gäng hembakade kakor och lägg i en fin glasburk med ett fint snöre om. Ett alternativ är att ta fram ett recept, mäta och samla alla torra ingredienser i en glasburk med ett presentsnöre.

Välgörenhet – många julklappstips under 150 kronor

Köp en julklapp som kommer till användning för fler personer. Röda korset är bara ett av väldigt många exempel av välgörenhet där du kan hjälpa till:

  • Katastrofpaket för en person 103 kr
  • Läkare 97 kr för en dag
  • Barnmorska 52 kr för en dag
  • Matpaket för en person 54 kr
  • Behandling av undernärda barn 92 kr för en månadsbehandling
  • Rent vatten för 100 personer endast 83 kr per vecka
  • Hygien-kit för kvinnor 95 kr
  • Vaccination av 20 barn 106 kr
  • Myggnät mot Malaria 32 kr per nät
  • Hjälp till familjeåterförening 150 kr för en halvtimme.

Fler julklappstips för julen 2019

Hoppas att du här har hittat de julklappar du söker! Behöver du hitta fler julklappstips för julen 2019? Kolla in fler av våra handplockade tips på julklappar!