Billiga julklappar under 150 kronor

Här hittar du våra tips på billiga julklappar med budgetpris upp till max 150 kronor. Julklappar behöver inte vara dyra och det går att göra riktigt bra fynd på vettiga prisvärda julklappar om du vill ge bort något fint men har ont om pengar.

Är du på jakt efter billiga julklappar till barn så kan du läsa om våra tips här.

Ljuslykta från Majas Lyktor med budskapet Uppskattad

Ljuslykta

En ljuslykta med olika fina texter från Majas Lyktor är inte bara vacker. Du skänker även pengar till välgörenhet genom att 10% av intäkterna från varje såld lykta skänks till Barncancerfonden. Barncancerfondens arbetar med att hjälpa drabbade barn och deras familjer och till livsviktig forskning som kommer kunna rädda ännu fler liv. En fin gåva till jul!

19 – 249 kr

Mugg med personligt foto

Fotomugg

Ge bort en personligt designad fotomugg! Välj ut ett foto och en text för att överraska. Alla behöver en favoritkopp till gott kaffe, te eller varm choklad! En garanterat uppskattad julgåva!

99 kr

Kaffeburk Solstickan i present till den som älskar kaffe

Snygg förvaring av kaffebönor

En snygg kaffeburk i plåt från Solstickan Design med den klassiska Solstickepojken på både fram- och baksida för förvaring av kaffebönor. Storleken passar utmärkt de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige. En stilren inredningsdetalj i köket och kaffeburken finns både i svart och vit.

149 kr

Kaffekola - Choklad från Åre Chokladfabrik

Kaffekola – Choklad från Åre Chokladfabrik

Lyxig kaffekola i dekorativ strut från Åre Chokladfabrik. Struten innehåller 100g mjuka kaffekolor doppade i vit choklad. På Åre Chokladfabrik ser man chokladtillverkning som ett hantverk och alla praliner tillverkas för hand. En lyxig julklapp som andas svenskt hantverk och tradition! Kan innehålla spår av: ägg, nötter och gluten.

79 kr

Kaffemugg - Busy doing nothing

Kaffemugg – Busy doing nothing

Snygg kaffemugg eller temugg i stengods och med texten “Busy doing nothing”. Kaffekoppen passar bra både hemma, på jobbet eller hemmakontoret! En rolig julklapp att ge bort till kaffedrickaren och passar även bra till den nyblivna pensionären!

110 kr

Läslampa med klämma

Läslampa med klämma

Lys upp i mörkret med en smidig och enkel läslampa! LED-lampan sitter på en flexibel arm och kan enkelt riktas. Bara fäst lampan med klämman i din bok eller i bilen för att fixa en ljusare tillvaro!

79 kr

Luftfräschare för Kylskåp

Luftfräschare för Kylskåp

Ta hjälp av en luftfräschare för att bli kvitt dålig lukt i kylskåpet! Den här luftfräscharen för kylskåpet fyller du med bakpulver och placerar i kylen. Bakpulvret absorberar dålig lukt så att ditt kylskåp hålls fräscht och så att inte livsmedel tar smak från varandra.

79 kr

Kuddfodral

Kuddfordral

Det finns många fina kuddfodral i flera färger och mönster som du kan ge bort i julklapp. Vill du inte köpa en innerkudde så är ett tips att stoppa en matchande filt inuti kudden. Det är också en perfekt förvaring i soffan om personen redan har många filtar. Med en härlig filt och matchande kudde kan hen sitta och mysa i soffan eller i sin favoritfåtölj med en bok och en kopp te.

59 – 1 495 kr

Fransk manikyr

Fransk manikyr

Tycker hon om fransk manikyr? Då finns det ett färdigt franskt manikyrset som gör det enkelt att på egen hand fixa fin manikyr. I manikyrsetet ingår även mallar så att hon lättare kan måla en markerad vit topp på naglarna. Lätt att applicera och snabbtorkande topplack.

119 kr

Kaffemugg - Love you to the moon and back

Kaffemugg med fint budskap

Gillar personen kaffe så ge henne eller honom denna fina kaffemugg med budskapet “Love you to the moon and back”. Alla behöver en favoritkopp till gott kaffe!

99 kr

Klinta doftljus I love you

Doftljus

Visa kärlek med ett doftljus från Klinta! Väldoftande doftljus med ett rött hjärta på glasburken och texten I ❤ YOU på presentasken. En fin gåva till någon i jul! Klintas doftljus är veganska med innehåll som sojavax, rapsolja och doftolja. Detta ljus är doftsatt med bubbel och rosa grapefrukt, en söt och frisk doft!

99 kr

Chokladkola från Åre Chokladfabrik

Chokladkola från Åre Chokladfabrik

En fin julklapp är en strut med chokladkola från Åre Chokladfabrik. På struten står texten “Tycker om dig”. Struten innehåller 100 gram ljusa och mörka chokladkolor. Fler strutar finns med andra budskap.

79 kr

Molton Brown duschkräm

Molton Brown duschkräm till honom

Molton Brown har byggt upp ett rykte som Londons doftexperter sedan 1971. Dofterna har inspirerats av upptäcktsresor och innehåller de bästa ingredienserna, blandade med omsorg, skicklighet och år av erfarenhet. På bilden ett gåvoset innehållandes 10 olika duschgels från Molton Brown – Stocking filler christmas gift collection.

139 – 1 999 kr

Örngott världens bästa pojkvän

Örngott världens bästa pojkvän

Ett örngott med trycket “Världens bästa pojkvän – Att ha en pojkvän som du är lycka. Jag älskar dig!”. Mått 50×60 cm. Webbutiken Twear har även passande innerkuddar att köpa till.

129 kr

Kapsylöppnare som en golfboll

Kapsylöppnare som en golfboll

Det här är en kapsylöppnare i form av en golfboll som inte bara öppnar ölflaskor. Den räknar också hur många ölflaskor som öppnats under kvällen.

99 kr

Golf trivia frågespel

Golf Trivia frågespel

Ett roligt frågespel för alla som älskar golf! Tävla om vem som har bäst kunskaper om golf. Här finns frågor om spelare, utrustningen, regler, golfbanor och mycket mer. Golf Trivia Frågespel kommer innehåller 100 stycken golfrelaterade frågor, allt från historia och teknik till bland annat golfspelare. Frågorna är på engelska.

99 kr

Annonser

Billigare mobilabonnemang

Jämför lån med låg ränta

Julklappstips på billiga julklappar upp till 150 kronor

Har du många att köpa julklappar till så kan december månad vara riktigt ansträngande för din ekonomi då utgifterna är många för alla julförberedelser. Det bästa är om du är ute i riktigt god tid och börjar köpa julklappar tidigt. Då sparar du både pengar och tid för december månad när du istället vill njuta av julkänsla.

Här tipsar vi i alla fall om billiga julklappar som dina nära och kära kommer att uppskatta och som du kan ha råd med till budgetpris upp till 150 kronor.