Populära brun utan sol produkter

Hittar du några intressanta julklappstips eller presenttips? Kanske något till din önskelista du vill meddela vidare? Dela med dig! ❤

Brun utan sol-produkter är ett hälsosamt sätt att få en fin solbränna. Solen ger oss nyttiga D-vitaminer men för mycket sol är inte bra eftersom det snabbt kan bli skadligt. För den som önskar en härlig solbränna men vill vara försiktig med att sola är en brun-utan-sol-produkt smart och praktiskt. Det finns ett stort utbud av kvalitativa produkter på marknaden och BUS-produkterna har utvecklats enormt så att vi i dag slipper den fula orange-gula fejkbrännan. Brun utan sol finns som spray, mousse, lotion och servetter.

Se de bästa produkterna inom BUS hos Bra-Presenttips.se och hitta din favorit. Spana in topplistan av bästa BUS och köp din brun utan sol online!

James Read brun utan sol - H2O Tan Mist Face

James Read Gradual Tan – H2O Tan Mist Face

Den här produkten passar dig som vill ha en multiprodukt med brun utan sol effekt. Det är en rosvattenbaserade kylande ansiktsmist som är uppfriskande, mineralrik och är både fuktgivande och hudvårdande.

Produkten kan appliceras antingen före eller efter makeup eftersom den både fixerar och ger fukt. Misten ger en lätt färg som inte färgar av sig på kläderna.

79 kr

L'Oréal Sublime Bronze Express Mist Self Tan Body Spray

Loreal Paris Sublime Bronze Express Mist Self Tan Body Spray Medium

En mist spray som gör dig härligt gyllenbrun med en jämn fördelning av färgen. Produkten torkar omedelbart och har en fräsch doft av citron.

170 kr

Ida Warg Self-Tanning Mousse

Ida Warg Self-Tanning Mousse Face And Body

En mousse som ger ett vackert solkysst resultat på endast 3 timmar med hjälp av DHA, naturligt socker. En produkt som är lättanvänd för dig som vill ha enkel applicering och ett naturligt resultat. Moussen är 100% vegansk och återfuktar i 48 timmar.

135 kr

Ida Warg Tanning Drops

Ida Warg Tanning Drops

Brun utan sol-droppar som blandas med din natt- eller dagkräm för att ge en gradvis solbränna. Välj styrka genom att styra antal droppar du blandar med ansiktskrämen.

135 kr

Ida Warg - Self tanning face lotion

Ida Warg – Self tanning face lotion

135 kr

Decléor Néroli Bigarade Gradual Glow Lotion

Decléor Néroli Bigarade Gradual Glow Lotion

Det här är en BUS-lotion som både återfuktar och mjukgör hyn samtidigt som den gradvis ger en solbrun och solkysst färg. Produkten innehåller DHA, ett naturligt sockerkomplex, som ger en mjukt solbrun färg. Krämen hjälper till att återfukta, mjukgöra och skydda huden med oljor från magnolia och påsklilja.

369 kr

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Det här är bästa St. Tropez brun utan sol! Med denna produkt får du en härligt tunn och vispad mousse som ger dig en gradvist varmare brun nyans. Brun-utan-sol-moussen verkar på bara några sekunder.

330 kr


Se även andra skönhetsprodukter

Spana in andra skönhetsprodukter att ge bort som present eller att köpa till dig själv!

Parfym Ariana Grande Ari

Parfym

Unna dig själv en lyxig parfym. Se de bästa produkterna av populära parfymer!

Lancome - Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream SPF 15

Dagkräm

Ta hand om din hud med en dagkräm som ser till att din hy är återfuktad och känns fräsch hela dagen.


Köp brun utan sol online

Det här är rätt ställe för dig som vill köpa brun utan sol online. Här hittar du de populäraste och bästa produkterna när du ska välja BUS.

Brun utan sol servetter

Servetter är en smidig brun utan sol produkt som gör det lätt att applicera färgen. Varje servett innehåller det aktiva ämnet DHA (Dehydroxyaceton). Använd servetten för att stryka på ett tunt lager brun utan sol på din hy.

Applicering för ett jämnt resultat

För att lyckas få en fin, jämn färg med brun utan sol finns det några tips och tricks. Det bästa är att börja med att exfoliera huden innan applicering. Särskilt viktiga områden är knän, fotknölar och armbågar som ofta är mycket torra och därför annars kommer att suga åt sig för mycket färg. Efter peeling är det viktigt att återfukta huden så att den inte är för torr vid applicering. Då blir det lätt ett fläckigt resultat.

Vanliga frågor och svar

Fungerar brun utan sol som solskydd?

Nej, det är viktigt att komma ihåg att brun utan sol inte ger något skydd mot solstrålarna. Vi rekommenderar därför att du alltid använder solskyddsprodukter vid vistelse i stark sol.