Chokladkalender

Hitta och skaffa årets chokladkalender 2023 innan de tar slut! En adventskalender med choklad är perfekt som tidig julklapp till dig själv eller någon annan som älskar choklad! Köp adventskalender online med vår guide med tips på årets bästa kalendrar med choklad. Välj bland vanlig enkel till lyxig choklad med härliga och goda chokladpraliner. Här hos Bra-Presenttips.se tipsar vi om årets bästa chokladkalendrar som du kan köpa online på nätet.

Populära chokladkalendrar

Här hittar du populära adventskalendrar för chokladälskaren.

After Eight Adventskalender

After Eight Adventskalender

Vem älskar inte After Eight! Nu kan du köpa denna After Eight Adventskalender med 24 bitar av klassikern. Att få härliga mintchokladpraliner varje dag fram till jul är inte fel.

349 kr

Adventskalender - Malmö Chokladfabrik

Adventskalender – Malmö Chokladfabrik

En ekologisk och nötfri julkalender med choklad från Malmö Chokladfabrik. Kalendern är fylld med utsökt choklad som både är eko, reko och utan spår av nötter, gluten och soja. En chokladkalender för alla chokladälskare! Den sista luckan, nummer 24, innehåller hela fyra bitar.

349 kr

Bluebox

Marsipankalender Niederegger Vinterklassiker

Marsipankalender – Niederegger Vinterklassiker

Marsipan förknippas lätt med julen och då passar denna lyxiga marsipankalender från Niederegger utmärkt! Kalendern innehåller chokladöverdragen marsipan i sex olika smaker med bland annat mörk choklad, apelsin och espresso.

349 kr

En ny variant kommer snart

Exklusiv chokladkalender i trä

Exklusiv chokladkalender i trä

För chokladälskare som älskar underbara chokladtryfflar. Denna exklusiva chokladkalender från danska Magasin du Nord är i trä och är fylld med chokladtryfflar. Kalendern kan användas om och om igen.

1 195 kr

Baileys-kalender XL - Extra stor adventskalender med Baileys

Baileys-kalender XL

Bakom luckorna i Baileys-kalendern i XL storlek gömmer sig mjölkchokladtryfflar med len Baileys-fyllning med olika smaker. I denna extra stora adventskalender får du choklad och likör i goda tryffelkulor som smälter i munnen! Perfekt present till vuxna som älskar choklad och Baileys! Fler påhittiga presenter till kaffet.

299 kr

Coolstuff

Chokladkalender för 2, Xocolatl - Adventskalender

Chokladkalender för 2 – Xocolatl

Lyxig chokladkalender för två personer så att man kan dela smakupplevelsen tillsammans. Med denna fina chokladjulkalender får du vara med på ett välsmakande juläventyr från Christiansfeld i Danmark. Där tillverkas Xocolatls fantastiska chokladpraliner av högkvalitativ choklad och noggrant utvalda ingredienser.

595 kr

En ny variant kommer snart

Famous Grouse XL Adventskalender

Famous Grouse XL Adventskalender

En adventskalender fylld med len chokladtryffel smaksatt med den skotska klassikern Famous Grouse. En perfekt present eller tidig julklapp till whiskykännaren med denna Famous Grouse-choklad.

299 kr

Chokladkalender Xocolatl - 24 days of chocolate art

Xocolatl – 24 days of chocolate art

24 chokladpraliner i en exklusiv chokladask! Presentasken innehåller chokladpraliner i olika smaker som tillsammans gestaltar julgranskulorna på en julgran. En fin ask med gulddetaljer och magnetiskt knäppe, som ger den där extra lyxiga känslan!

495 kr

Simply Chocolate Chokladkalender För Två

Simply Chocolate För Två

En chokladkalender för två för att tillsammans njuta av en bit choklad varje dag fram till jul. Simply Chocolates stora kalender har två bitar i varje lucka och den har faktiskt också några extra luckor!

895 kr

En ny variant kommer snart

Whittard Varm Choklad Adventskalender för Två

Varm Choklad för Två

Adventskalendern från Whittard ger dig en kopp varm choklad hela vägen fram till jul. Bakom varje lucka finns innehåll för två koppar varm choklad.
995 kr

AdventskaLender med chokladtryfflar - Monty Bojangles

Monty Bojangles – chokladtryfflar

Skaffa en kalender med chokladtryfflar från Monty Bojangles! Julkalendern innehåller lyxiga chokladtryfflar som smälter in munnen med kakaopudrade chokladtryfflar i sex av deras populäraste smaker: Orange Angelical,Choccy Scoffy, Scrumple Nutty, Pistachio Marooned, Popcorn Carousel och Cookie Moon. En njutning för alla chokladälskare!

229 kr

En ny variant kommer snart

Chokladkalender med chokladöverdragen marsipan

Chokladkalender med chokladöverdragen marsipan

Marsipan hör julen till och vad passar då inte bra med en marsipankalendern från Niederegger som gömmer lyxig marsipan inbäddad i exklusiv mörk choklad. Lyxigt och välsmakande!

199 kr

En ny variant kommer snart

Adventskalender med praliner - Heavenly by Schöttinger

Heavenly by Schöttinger praliner – chokladkalender

Lyxig adventskalender med praliner med innehåll av bland annat den bästa lakritsen, marsipanen och mandeln! Få en himmelskt god upplevelse med Heavenly by Schöttingers fantastiska julkalender med lyxig konfekt! Kalendern är för dig som vill njuta av praliner av olika smaksensationer varje dag!

499 kr

En ny variant kommer snart

Xocolatl Chokladkalender - Adventskalender

Xocolatl chokladkalender

Lyxig chokladkalender med lyxigare mjölkchoklad, salt kola och nougat. Njut av delikata chokladbitar av mjölkchoklad, fyllda med antingen nougat eller salt karamell. En pralin i varje lucka, 24 dagar fram till jul!

En ny variant kommer snart

Vegansk chokladkalender - Monty Bojangles

Vegansk chokladkalender – Monty Bojangles

Njut av en chokladkalender med veganska chokladtryfflar från Monty Bojangles! I år med tre nya veganska smaker som Cocoberry Blush, Caramel Haze och Cocoa Nib Nights. Kalendern innehåller veganska tryfflar som är pudrade och har en utsökt fyllning.

229 kr

En ny variant kommer snart

Annons
lendo
Annons
Skicka ett chokladogram
Annons
Skicka ett blommogram

Fler tips på adventskalendrar

Vi har även en stor guide med årets alla populära adventskalendrar för vuxna och barn!

Kahls Kaffekalender - Adventskalender

Lakritskalender - Lakrits by Bülow - Adventskalender

Tekalender - Adventskalender med ekologiskt te


Julklappstips

Missa inte alla våra samlade julklappstips på de bästa julklapparna!

Har du liten budget eller behöver hitta paket till julklappsspelet hittar du alla billiga julklappar här!

Adventskalender med choklad

Chokladkalendrar är troligen den mest uppskattade typen av julkalender som uppskattas av nästan alla. Allt från små barn till vuxna och äldre brukar tycka att choklad är gott. Kalendrar med choklad finns i många olika varianter. Allt från 24 bitars mjölkchoklad till exklusiv och lyxig belgisk gourmetchoklad. En del med helt vanlig chokladsmak och andra smaksatta med spännande smaker. Du hittar kalendrar med både ljus och mörk choklad, chokladdoppad marsipan och andra spännande nyheter.

Adventspresent till chokladälskare

Ge bort en chokladkalender till någon du tycker om. Det är en perfekt tidig julklapp eller en perfekt present lagom till fars dag. Eftersom choklad är så gott är det bäst att köpa en extra kalender till dig själv!

Chokladkalendrar för vuxna och barn

Det var inte länge sedan som 90% av alla adventskalendrar var inriktade till barn. Någon enstaka chokladkalender kunde innehålla mer exklusiva praliner för vuxna. I dag har marknaden för kalendrar fullkomligt exploderat och det finns enormt många alternativ att välja på. Det finns numera nästan ett större utbud med adventskalender för vuxna än för barn! Advent är verkligen en högtid för alla och det går att hitta adventskalendrar med färska kaffebönor, exklusiva teer, hudvårdsprodukter och mycket annat.

Choklad kan vara nyttigt och ha hälsofrämjande effekter

Misströsta inte att du ibland unnar dig lite choklad! Förutom att choklad är gott kan det även vara nyttigt och ha hälsofrämjande effekter. Choklad innehåller antioxidanter och vissa tror också att chokladen är ett afrodisiakum som kan öka sexlusten. Historiskt sett har choklad använts för medicinska syften. Vissa studier har påvisat att choklad förlänger livslängden, men det får tas med en nypa salt då den mesta chokladen även innehåller en hel del socker.

För den som vill hitta de mer nyttigare varianterna ska spana efter mörk choklad med så stor andel kakao som möjligt och så lite socker som möjligt. Om man ska äta choklad är det bäst att göra det för att det är så gott. Eventuella positiva egenskaper är bara en bonus.