Tips på dyra presenter

Vill du ge bort en fin och dyr present kan du här hitta fina presentförslag. Spana in ansiktsmasken med guld, Kodak fotoskrivare, chokladprovning eller ost- och vinprovning. Är du på jakt efter något ännu dyrare så är vårt förslag en romantisk övernattning för två med en romantisk weekend där du kan välja bland flera olika hotell på olika orter. Allt hittar du i vår lista med exklusiva presenttips!

Exklusiv chokladprovning

Exklusiv chokladprovning

Njut av choklad på ett helt nytt sätt. Perfekt för chokladälskaren som gillar lite lyxigare och dyrare chokladpraliner! Finns på flera orter. Överraska med en chokladprovning genom att slå in värdebeviset i en presentlåda tillsammans med choklad!

890 kr

Ansiktsmask med rent 24 karats guld

Ansiktsmask i 24 karats guld som dyr present

Visa att hon är guld värd! Överraska med en lyxig ansiktsmask från Peter Thomas Roth. Ansiktsmasken innehåller rent 24 karats guld. Guldet ger hyn otrolig lyster. En produkt som verkligen gör stor skillnad för huden. En anti-age behandling med intensiv återfuktning där huden tonas ut och blir fastare. Vardagslyx! Bra tips på att överraska med något oväntat och en present som ser dyr ut!

749 kr

Romantisk weekend på hotell med hotellövernattning- flera orter

Romantisk weekend

Upplev en romantisk övernattning med en weekend på hotell för två. Välj mellan utvalda hotell på olika orter i Norden. Njut av trevligt sällskap tillsammans och få en skön natts sömn i en av nordens fina hotell.

2 295 kr

Parfym från Versace

Sensuell parfym

En populär parfym från Versace som känns dyr utan att vara det. I snyggt designad flaska blir parfymen en fin inredningsdetalj i badrummet eller sovrummet. Bright Crystal EDT har en härlig blommig, sensuell doft. Tidlös och elegant parfym som är mångas favorit. Finns i tre storlekar att ge bort i gåva!

419 – 779 kr

Ost och vinprovning för två

Ost- och vinprovning

Ge bort en romantiskt ost- och vinprovning för två i gåva. Upplev nya smaker med erfarna guider i ost- och vinhistorik. Finns på flera orter. En perfekt present när du vill ge henne något som känns dyrare i present!

1 090 kr

Massage

Massage

Unna henne en stunds avkoppling med massage för att släppa all stress och press. Köp ett värdebevis på 60 minuter djupgående massage som minskar muskelspänningar i hela kroppen och skänker ett skönt lugn. Mottagaren kan själv välja mellan 36 orter där mottagaren kan boka en massage.

695 kr

Spa och en natt på Varbergs Kusthotell

Spa och hotell

Njut av spa och en god natt vid havet och stranden på Varbergs Kusthotell. I paketet ingår en natt i dubbelrum. En dyr och mysig födelsedagspresent.

2 495 kr


Upplev romantik för två på Falknästet

Romantik på Falknästet

Ett av Sveriges mest romantiska boende med övernattning för två på Falknästet med utsikt över Kattegatt. Se en hänförande solnedgång och njut av en underbar frukost. Falknästet vid Kullens Fyr är ett mycket populärt resmål för romantiska helger!

4 500 kr


Exklusivt spa för två i Stockholm

Exklusivt spa

Upplev ett exklusivt och privat spa för två i Stockholm. Koppla av i en helt egen relaxavdelning med bubbelbad i en spännande och romantisk miljö. Välj bland olika spa-avdelningar inspirerade av Fiji, Hawaii, Tusen och en natt, Maldiverna m.fl.

870 kr


Annonser

Billigare mobilabonnemang

Jämför lån med låg ränta