Födelsedagspresent – tips på bra presenter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Upplevelse.com

Födelsedagspresent – tips på bra presenter

Svårt att komma på en bra födelsedagspresent? Ibland kan det vara svårt att komma på bra presenttips till nära och kära oavsett hur väl du känner dem. Här hittar du bra tips på födelsedagspresenter och andra tillfällen du vill överraska någon.

Upplevelser är bra tips på födelsedagspresent

Upplevelser passar verkligen personer som verkar ha allt – ett hett tips på födelsedagspresent! Det blir en födelsedagspresent som ger en minnesvärd händelse för resten av livet.

Upplevelser som födelsedagspresent

Hur många har inte drömt om att få stå i strålkastarljuset och vara modell för en dag? I Stockholm eller Norrköping kan födelsedagsbarnet bli sminkad, stylad och fotograferad av proffs.

Ett annat tips om en upplevelse är en helikoptertur som födelsedagspresent. Att få åka helikopter på sightseeing kan anordnas i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Tänk att få köra en sportbil som Ferrari eller Lamborghini! Detta är möjligt att få uppleva i Stockholm!

Den perfekta födelsedagspresenten till äventyraren, att få utmana sig själv på en äventyrsbana! Äventyrsbana finns tillgänglig på flera orter: Göteborg, Uppsala, Jönköping, Norrköping, Umeå, Borås, Luleå, Ängelholm, Sala, Åhus, Löddeköpinge, Tived, Ullared och Pyttis.

Present för kaffeälskaren

Hur många älskar inte kaffe? Ge bort en oväntad present med ett presentkort på lyxkaffe från Kaffekuvertet. Presentkortet innebär att mottagaren som löser in presentkortet får testa nya kaffesmaker varje månad i 3, 6 eller 12 månader. Kaffebönorna är handplockade och har sitt ursprung från olika delar av världen.

Prenumerationstjänsten finns även som en tillsvidareprenumeration.

Lyxkaffe från Kaffekuvertet

Laddningsbara elektroniska presentkort

Presentkort kanske du inte tycker låter så kul men det är mycket bättre än att ge bort en present som personen egentligen inte vill ha. Födelsedagsfiraren kan med ett presentkort verkligen välja ut något kul eller något den har behov av.

Det finns många bra laddningsbara elektroniska presentkort att välja mellan som SF bio, Spotify, H&M, Stadium, Indiska, Clas Ohlsson, Svenska Spa Hotell, Ticnet, Bokia, Guldfynd med flera och de går att köpa i många olika matbutiker och andra försäljningsställen. Det finns många butiker att välja mellan och för alla åldrar.

Tidningsprenumerationer – en present som varar länge

En tidningsprenumeration fungerar också för de flesta åldrar och är en present som kan vara ganska länge beroende på hur lång prenumerationstid du väljer.