Bra födelsedagspresenter

Det kan ibland vara svårt att hitta en riktigt bra födelsedagspresent. Då är du välkommen in till bra-presenttips.se där du enkelt hittar tips på fina och roliga födelsedagspresenter du kan köpa online i varierande pris. Få hjälp att hitta riktigt fina, roliga och personliga presenter att ge till familj och vänner bland våra presentförslag och presentidéer.

Köp bra födelsedagspresenter online 2021

Topplista med populära födelsedagspresenter

Här kommer lite snabba tips på populära födelsedagspresenter som andra har köpt.

Ge bort fint kaffe med kaffelådan

Kaffelådan en delikatesslåda som bra födelsedagspresent

Kaffelådan är en delikatesslåda fylld med fint specialkaffe och andra goda saker till kaffet som biscotti, mörk choklad med kaffesmak, chokladdoppade kaffebönor, chokladdoppade marshmallows med kaffekräm, handgjord fudge med smak av karamell och havssalt! En bra födelsedagspresent eftersom så många tycker om kaffe!

499 kr

Zenkuru kroppskudde

Zenkuru kroppskudde

En stor u-formad kudde för att sova extra gott! Kudden fungerar även jättebra när du vill halvligga med bekvämt stöd i soffan eller sängen. Zenkuru Kroppskudde har en kurvad insida och ger stöd åt nacke, rygg, mage och ben. En perfekt födelsedagspresent till personen som har allt!

699 kr

Whiskyglas med gravyr

Graverat whiskyglas

Ett graverat whiskyglas blir en riktigt fin födelsedagspresent till den som gillar whisky. Det finns flera modeller och varianter på glas, med eller utan mönstrat glas. Passa också på att köpa favoritwhiskyn så mottagaren av gåvan kan prova glasen på en gång!

225 – 495 kr

Träningsarmband och aktivitetsarmband

Aktivitetsarmband

En bra födelsedagspresent efter födelsedagstårtan är ett aktivitetsarmband! Det är ett bra hjälpmedel för att komma igång med träningen eller för den träningsvana för att ha koll på sina resultat och sin utveckling framåt. Träningsarmbanden finns i olika prisklasser med varierande funktioner som mäter steg, distans, kalorier samt sömn och kan synkroniseras med dator, smartphone och surfplatta.

299,90 – 7 490 kr

Choklad med personligt meddelande

Choklad med meddelande

Ett presenttips med en klassisk present med en personlig touch. Ge bort en Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan med ett personligt meddelande. Visa hur mycket personen betyder för dig med en unik present när som helst!

159 kr

Skicka blommor och choklad med blommogram - en bra present

Skicka blommor med blommogram

Skäm bort någon lite extra och köp vackra blommor. Välj bland annat en bukett med 10 röda rosor och chokladask. Det finns massor av fina buketter att välja mellan. Välj antal rosor, färg, med och utan choklad. Skicka ett blommogram på födelsedagen eller när personen minst anar det!

245 – 2 995 kr

Personliga skal till mobil eller surfplatta

Mobilskal

Designa egna personliga mobilskal till smartphone eller fodral till dator eller iPad. Välj ett personligt foto och välj mellan skal eller plånboksfodral till antingen iPhone eller Samsung. Plånboksfodralet har två kreditkortsfack, ett sedelfack och ett telefonfodral med hårt skal. Det går också att designa personliga fodral till dator eller surfplatta.

169 – 299 kr

Grillset med grillredskap som golfklubbor

Grillredskap

Är personen golfintresserad och gillar att grilla? Då passar detta grillset perfekt som en rolig och annorlunda present. I setet ingår 5 grillredskap formade som golfklubbor och salt- och pepparkar i form av golfbollar. Tång, kniv, gaffel, spade och borste för att rengöra gallret.

499 kr

Upplev romantik för två på Falknästet

Upplev romantik för två på Falknästet

Bo på ett av Sveriges mest romantiska boende med övernattning för två på Falknästet med utsikt över Kattegatt och få en fin upplevelse. Se en hänförande solnedgång och njut av en underbar frukost. Falknästet vid Kullens Fyr i Skåne är ett mycket populärt resmål för mysiga helger med lyx!

4 500 kr

Vad är en bra födelsedagspresent?

Bra födelsedagspresenter att ge är något som har en personlig koppling till mottagaren som ett roligt minne eller att det är en väl genomtänkt present. Något väl genomtänkt kan du fixa genom att kombinera flera produkter. Till någon som tycker om att läsa kan du till exempel kombinera en bok, en varm och mysig filt och en kaffekopp. Till någon som tycker om att resa kan du kombinera en necessär, väska för handbagage och en nackkudde. Det finns många möjligheter att kombinera olika produkter till väl genomtänkta presentidéer.

Överraska med en födelsedagspresent

Är det någon i din närhet som snart fyller år? Någon släkting, din kärlek eller någon vän? Titta in hos oss efter tips på en bra födelsedagspresent när det är dags att fira någons födelsedag och du vill överraska med en present eller upplevelse. Vi ger dig presenttips på rätt födelsedagsresent till personer i alla åldrar oavsett om personen fyller jämnt eller inte. Vi har presentförslag till den perfekta presenten med klassiska, annorlunda och roliga födelsedagspresenter att köpa online och som passar din budget.