Gå-bort-present

Är du bjuden på middag? En blombukett och en flaska vin är alltid bra alternativ men vill du har något roligare och mer annorlunda gå-bort-presenter hittar du det här!

Whiskyrelaterade prylar

Whiskyrelaterade prylar

Gillar personen whiskey? Spana in utbudet av flera olika whiskyrelaterade prylar med brickor, glas, karaffer, badbomber, godis, presentlådor med mera som kommer göra succé som present.

Alla whiskypresenter

Kylskåpspoesi

Kylskåpspoesi

Kylskåpspoesi i en ask med 360 tunna magneter med ord och delar av ord. Orden kan du fästa på kylskåpet eller någon annan yta av stål. Orden kan sättas ihop till både finstämd lyrik, kul nonsens och fantastisk poesi. Välj mellan blandade ord eller kärleksord.

239 kr

Iittala vinglas

Iittala vinglas

Samlar värdparet på glas från Iittala? Designklassikern Essence är ett klassiskt, modern och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Ge bort ett par vinglas i 2-pack, en klassiker som gåva.

322 kr

Fikabox som present till kaffeälskare

Fikabox som present till kaffeälskare

Skicka kaffe, choklad och annat gott med en fikabox till någon du saknar och bjud på en trevlig fika. Boxen innehåller ekologiskt kaffe, svart te, macarons, choco chip-kakor, lemoncurd och belgisk nougat.

325 kr

Ostbricka

Ostbricka

En snygg ostbricka passar bra i gå-bort-present och blir en snygg inredningsdetalj i köket.

249 – 1 399 kr

Vinglas med gravyr

Vinglas gravyr

Kombinera en ostbricka med att köpa till ett par graverade vinglas med värdens namn eller någon vacker text.

275- 455 kr

Chokladask med namn som personlig present

Personlig choklad

Om du vill ge en personlig gåva kan du ge en ask med choklad och en personlig hälsning. Ge bort en Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan.

179 kr

Coolstuff

Ölglas med gravyr

Ölglas med gravyr

Ska du till någon som hellre dricker öl kommer här ett bra presenttips med graverade ölglas. Vilken ölälskare uppskattar inte ett alldeles eget ölglas som en personlig present?

255 kr

Hörlurshållare

Guldfärgade hörlurshållare

Vad passar inte bättre för musikälskaren att hänga sina hörlurar på detta guldfärgade hörlursställ med två fingrar uppsträckta i den klassiska rockposen.

239 kr

Bricka i trä med personligt foto

Fotobricka

En fin serveringsbricka med ett personlig foto blir en fin gåva. Kanske för frukost på sängen? Brickan blir också en fin inredningsdetalj som kan stå framme i köket eller vardagsrummet.

599 kr