Graverade presenter – Personliga presenter med gravyr

Köp unika och personligt graverade presenter. Att lägga till en gravyr ger den där sista personliga touchen. Beställ en minnesvärd present med namn, datum eller någon annan valfri text. Vad sägs om en whiskykaraff med gravyr, champagnekylare, whiskyglas, ölglas, armband, klocka och mycket annat.

Till bröllopspresent passar graverade glas perfekt men även som årspresent, studentpresent, födelsedagspresent och i många andra sammanhang. Ge bort en unik och personlig present med de bästa presenterna med gravyr.

Presenter med gravyr

Armlänk

SArmlänk med pansarkedja och bricka för gravyr
En armlänk för killar i äkta silver med id-bricka eller bricka för valfri gravyr till exempel med hans namn. Kedjan är en pansarkedja i grov modell och är 19 cm lång och bredden på armlänken är 6,5-7 mm.

998 kr

Champagneglas & vinkylare

Champagneglas och champagnekylare med gravyr LSA Moya
Ge bort 6 stycken LSA Moya champagneglas och en elegant vin- eller champagnekylare med gravyr i present. Alla champagneglas är i handgjort glas och kan graveras. Det är enkelt att själv välja text, typsnitt och textstorlek på en champagnekylare med gravyr, och du skapar en helt unik present som kommer att både uppskattas och kommas ihåg av mottagaren.

Från 2 095 kr utan gravyr

Graverad whiskykaraff och whiskyglas

Exklusivt whiskyset med graverad whiskykaraff och whiskyglas

Köp en graverad whiskykaraff med namn eller helt utan gravyr. En utmärkt present till varje whiskyfantast. Med ett personligt set med matchande glas och egen text blir det ännu roligare för finsmakaren att avnjuta sin favorit. Se alla våra whiskypresenter.

Alla whiskykaraffer

Armband

Personligt smycke med gravyr
Ge bort ett personligt smycke i present! Ett mycket stilrent armband i rostfritt stål från Inori som kan graveras med något fint. Passar både till vardags och till finare tillställningar. Armbandet kan böjas försiktigt för att justeras till en storlek så det passar de flesta!

Från 495 kr utan gravyr

Graverade whiskyglas med gravyr

Whiskyglas

Ett graverat whiskyglas med namn passar till den som gillar whisky. Du kan beställa ett whiskyglas med eller utan gravyr. Det finns flera modeller och varianter på glas att välja. Med eller utan mönstrat glas.

Alla whiskyglas

Ölglas

Ölglas med gravyr som present till honom
Till någon som tycker om öl så kommer här ett bra presenttips till honom på graverade ölglas. Vilken ölälskare uppskattar inte ett alldeles eget ölglas som en personlig present? Beställ ölglas som går att gravera med exempelvis namn. Det finns flera olika varianter på glasen att välja på.

255 kr

Smycke

Smycke med hjärta och gravyr
Ge bort ett fint smycke! Detta halsband Alexis har ett fint stort hjärta som kan graveras med något fint till henne. Ett exklusivt och stilrent halsband med hjärta för gravyr eller utan gravyr. Välj en text, ett typsnitt och vilken textstorlek.

Från 345 kr utan gravyr

Vinglas

Vinglas med gravyr
Kombinera en ostbricka med att köpa till ett par graverade glas med personens namn eller någon vacker text. Ett perfekt presenttips med matchande presenter som alltid är uppskattade.

275- 455 kr

Armband

Armband med gravyr
Vad sägs om ett armband till pojkvän med gravyr med ett stilrent svart armband med smart justerbart lås. Tillverkat i Italien och perfekt för gravyr! Storleken justeras enkelt genom tre olika lägen på låset/brickan.

395 kr

Klocklåda

Klocklåda med gravyr
Förvara dina favoritklockor, smycken eller manschettknappar snyggt i en stilig förvaringslåda. Finns i flera stilar, färger och storlekar och kan fås med personlig gravyr.

425 – 1 095 kr

Armband Inori

armband Inori identity steel black
Gravera armband till pojkvän med ett mycket snyggt och kraftigt armband från Inori. Stålfärgat, svart och en zirkon. Kan graveras på framsidan med din egen gravyrtext! Armbandet har en smart funktion så att du enkelt kan plocka bort två bitar om du behöver förkorta det.

695 kr

Smyckeskrin

Smyckeskrin Stackers Classic Rosa med gravyr
Ett personligt och elegant smyckeskrin med egen gravyr. Smyckeskrinet är rosa och blir även en fin present utan gravering.

Från 495 kr utan gravyr

Exklusiv kulspetspenna med gravering

Exklusiv kulspetspenna med gravering
En klassisk kulspetspenna från Parker med tidlös design som passar utmärkt för gravyr. Pennan levereras i en mycket elegant presentask.

Från 1 395 kr


Fler tips på presenter

Personliga presenter

Diamanthalsband i 18K guld

Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa

Graverade presenter, dryckesglas, smycken

Här hittar du personliga presenter med gravyr med exempelvis namnsmycken, graverade glas, fotogravyr, bröllopsgravyr, dopgravyr med mera.

Ge bort ett namnsmycke med dina barns namn ingraverat till din mamma på mors dag, eller personliga graverade glas till din pappa på hans födelsedag. Varför inte överraska din jakt- eller fiskekompis med en graverad kniv, termos eller fickplunta?

Det går även att gravera er företagslogga på stilfulla glas och skapa unika och personliga företagspresenter till anställda och kunder.

Beställ dina personliga presenter med gravyr nu!

Armband eller annat smycke med gravyr

Smycken är en klassisk present för gravyr. Du kan till exempel gravera in personens initialer eller namn, datum eller året för någon särskild händelse eller något annat mer personligt meddelande.

Bröllopspresent graverade glas

En av de mest betydelsefulla dagarna i livet är utan tvekan när två personer blir ett. Det handlar om bröllopet, där man står bredvid sin partner och lovar att finnas där för varandra för evigt. Det är en upplevelse som man bara får vara med om ett fåtal gånger i livet, och att vara åskådare är garanterat en känslosam upplevelse.

För många är bröllopet en av de största händelserna i livet, en fest som man minns med glädje och nostalgi. Hur skapar man den perfekta bröllopsgåvan? Här finns det massor av bra tips på vad man kan ge brudparet i personlig bröllopspresent. Graverade glas eller ett graverat bröllopsalbum kan exempelvis vara en fin gest som hjälper dem att minnas den stora dagen.