Halsband i guld och silver

Vackra halsband i guld och silver för alla tillfällen. Unna dig själv ett snyggt halsband eller ge bort i present. Här hittar du de populäraste halsbanden samlade på ett ställe. Spana in alla snygga halsband och hitta din favorit och köp ditt halsband på nätet online!

Miss Miranda halsband - Crystal (silver) är perfekt som studenthalsband.

Lily And Rose – Miss Miranda halsband – Crystal

Miss Miranda halsband Crystal silver är i pläterad mässing/tenn från det svenska märket Lily And Rose.

329 kr

Efva Attling Happy Tear Pendant

Efva Attling – Happy Tear Pendant

Happy Tear Pendant är ett halsband med ett hängsmycke i sterlingsilver från svenska Efva Attling.

1 300 kr

Personligt smycke med hjärta och gravyr

Smycke

Ge bort ett personligt smycke! Detta halsband Alexis har ett fint stort hjärta som kan graveras med något fint.

Från 345 kr utan gravyr

Georg Jensen - DAISY halsband med hängsmycke

Georg Jensen – DAISY halsband med hängsmycke

DAISY Hängsmycke från danska märket Georg Jensen är i 18k guldpläterat sterlingsilver.

1 600 kr

Diamanthalsband i 18K guld

Diamanthalsband i 18K guld

Ge bort ett fint halsband med hjärtan i 18K guld och 13 diamanter till någon du tycker om.

5 498 kr

Efva Attlings halsband Bubbles necklace

Efva Attling – Bubbles necklace

Halsband i sterling silver från Efva Attlings kollektioner. Halsbandet är inspirerat av såpbubblor i olika storlekar och har justerbar längd på 42 eller 45cm.

1 800 kr

Efva Attling

Romantiskt halsband

Halsband

Köp ett fint halsband i äkta silver med ett sött hänge. Hänget är ett hjärta med rosa kubisk zirkonia som gnistrar. Kedjan är i Venetiansk modell och 42 cm lång. Vem blir inte glad av ett fint smycke med kärlek som en söt års-present?

229 kr

Halsband med hjärta och diamanter

Halsband

Ge bort ett vackert hjärtformat diamanthalsband i äkta silver med 14 gnistrande diamanter i ett hjärta. Hänget som är i form av ett hjärta är i storleken 12 x 17 mm. Längden på halskedjan är 42 cm med möjlighet till extra förlängning på 2 x 1,5 cm. Ett äkta diamanthalsband är hon värd!

1 098 kr

Studenthalsband

Ett fint halsband blir en utmärkt present till examen och student. Det är en gåva som varar länge och påminner bäraren om vad den har åstadkommit. Att ge bort smycken i studentpresent är ett klassiskt val. Bland annat är modellen Miss Miranda från Lily and Rose ett perfekt val som studenthalsband.

Vill du ha fler tips på studentpresenter? Se de bästa presenterna för studenten 2022 för honom och henne. Där hittar du även annat kul att hänga runt halsen efter utspringet som visselpipa, hjärtan och studentnalle.

Halsband från Scandinavian Jewelry Design

Scandinavian Jewelry Design erbjuder ett stort utbud av smycken från ledande skandinaviska smyckesleverantörer. Du hittar bland annat svenska Efva Attling med sin LOVE KNOT, halsband från TWOSOME och den tuffa TAKE NO SHIT kollektionen.

Från danska Georg Jensen finns förutom halsband även ringar och örhängen från kollektionerna Offspring, Mercy och Moonlight Grapes.

Örhängena ELLERA och BOVALINO från Sif Jakobs är också populära. Klassiska Skultuna erbjuder fina manschettknappar och från svenska CU JEWELLERY finns populära LETTERS och många andra kollektioner som Cubic, Two och Butterfly.

Från Skanshage SWEDEN finns bland annat Detail och Circle. I webbutiken hittar du också trendiga Lily and Rose, SOPHIE by SOPHIE, Maanesten med flera. Spana in alla fina ringar, armband, halsband, örhängen för alla tillfällen och i alla prisklasser.

Här hittar du halsband från kända skandinaviska smyckesleverantörer som Efva Attling, Georg Jensen, Sif Jakobs, SOPHIE by SOPHIE, Lily and Rose, Maanesten, CU JEWELLERY, Skanshage SWEDEN med flera. Hitta ditt favorithalsband!