Halsband – Present & Studenthalsband

Vackra halsband och studenthalsband i guld och silver för alla tillfällen. Unna dig själv ett snyggt, fint halsband eller ge bort i present till någons födelsedag eller årsdag. Här hittar du de populäraste halsbanden samlade på ett ställe. Spana in alla snygga modeller och hitta din favorit!

Efva Attling Happy Tear Pendant

Efva Attling – Happy Tear Pendant

Happy Tear Pendant har ett hängsmycke i sterlingsilver. Från svenska Efva Attling.

1 500 kr

Scandinavian Jewelry Design

Personligt smycke med hjärta och gravyr

Smycke

Ge bort ett personligt smycke! Alexis har ett stort silvrigt hjärta som kan graveras med något fint.

Från 349 kr utan gravyr

GetPersonal.se

Georg Jensen - DAISY med hängsmycke

Georg Jensen – DAISY

DAISY från danska märket Georg Jensen är i 18k guldpläterat sterlingsilver.

1 900 kr

Scandinavian Jewelry Design

Diamanthalsband i 18K guld

Diamanthalsband i 18K guld

Ge någon som betyder mycket för dig ett fint diamanthalsband med hjärtan i 18K guld och 13 diamanter.

5 498 kr

Guldfynd

Efva Attlings Bubbles necklace

Efva Attling – Bubbles necklace

Detta halsbandet i sterling silver är från Efva Attlings kollektioner. Det är inspirerat av såpbubblor i olika storlekar och har justerbar längd på 42 eller 45cm.

2 100 kr

Efva Attling

Romantiskt silverhalsband

Silverhalsband med hänge

Köp ett fint silverhalsband i äkta silver med ett sött hänge. Hänget är ett hjärta med rosa kubisk zirkonia som gnistrar. Kedjan är i Venetiansk modell och 42 cm lång. Vem blir inte glad av ett fint smycke med kärlek som en söt årspresent?

249 kr

Guldfynd

Silverhalsband med hjärta och diamanter

Silverhalsband med diamanter

Ett vackert hjärtformat diamanthalsband i äkta silver med 14 gnistrande diamanter i ett hjärta. Hänget som är i form av ett hjärta är i storleken 12 x 17 mm. Längden på halskedjan är 42 cm med möjlighet till extra förlängning på 2 x 1,5 cm. Ett äkta diamanthalsband är hon värd!

1 098 kr

Guldfynd

Studenthalsband

Ett fint studenthalsband blir en utmärkt present till examen och student. Det är en gåva som varar länge och påminner bäraren om vad den har åstadkommit. Att ge smycken i studentpresent är ett klassiskt val. Bland annat är modellen Miss Miranda från Lily and Rose ett perfekt val.

Vill du ha fler tips på studentpresenter? Se de bästa presenterna för studenten 2024 för honom och henne.

Scandinavian Jewelry Design

Scandinavian Jewelry Design erbjuder ett stort utbud av smycken från ledande skandinaviska smyckesleverantörer. Du hittar bland annat svenska Efva Attling med sin LOVE KNOT, smycken från TWOSOME och den tuffa TAKE NO SHIT kollektionen.

Från danska Georg Jensen finns även ringar och örhängen från kollektionerna Offspring, Mercy och Moonlight Grapes.

Örhängena ELLERA och BOVALINO från Sif Jakobs är också populära. Klassiska Skultuna erbjuder fina manschettknappar och från svenska CU JEWELLERY finns populära LETTERS och många andra kollektioner som Cubic, Two och Butterfly.

Från Skanshage SWEDEN finns bland annat Detail och Circle. I webbutiken hittar du också trendiga Lily and Rose, SOPHIE by SOPHIE, Maanesten med flera. Spana in alla fina smycken för alla tillfällen och i alla prisklasser.

Här hittar du kända skandinaviska smyckesleverantörer som Efva Attling, Georg Jensen, Sif Jakobs, SOPHIE by SOPHIE, Lily and Rose, Maanesten, CU JEWELLERY, Skanshage SWEDEN med flera. Hitta ditt favorithalsband!

Rulla till toppen