Hälsosamma och nyttiga må bra presenter

Är du på jakt efter nyttiga, hälsosamma presenter till en hälsomedveten person eller någon du vill visa lite extra omtanke? Här hittar du inspirerande tips på hälsosamma presenter för den hälsomedvetna. Vi har även tagit med tips som främjar avkoppling, stresshantering och att helt enkelt bara göra något man mår bra av. Presenter för hälsan och välbefinnandet när du vill ge bort en gåva för att ta hand om någon du tycker om!

Tips på må bra presenter

Spana in våra utvalda må bra presenter för den som behöver pyssla om sig själv lite extra!

Prenumerera på Linas matkasse

Presentkort på nyttig matkasse

Letar du efter nyttiga och hälsosamma presenter så är ett tips att ge bort en prenumeration på en nyttig matkasse tillsammans med hälsosamma recept. Hos Linas matkasse kan du köpa ett presentkort om du vill ge bort en matkasse till någon i present. Det finns vegetariska matkassar, enkelt och lättlagat samt klassiskt och inspirerande som mottagaren av presentkortet kan välja.

Valfri summa


Massage

En avkopplande massage efter all stress

Unna någon en stunds avkoppling med massage för att släppa all stress och press. Köp ett värdebevis på 60 minuter djupgående massage som minskar muskelspänningar i hela kroppen och skänker ett skönt lugn. Mottagaren kan själv välja mellan 36 orter där mottagaren kan boka en massage.

695 kr


Träningsarmband och aktivitetsarmband

Träningsarmband – Aktivitetsarmband

Ett träningsarmband eller aktivitetsarmband för den hälsomedvetna kan vara ett bra hjälpmedel att komma igång med träningen. Det passar också den träningsvana att kunna ha koll på sina resultat och sin utveckling framåt. Dessa träningsarmband finns i många prisklasser och med varierande funktioner. Ett aktivitetsarmband kan mäta steg, distans, kalorier samt sömn och många kan synkroniseras med dator, smartphone eller surfplatta.

299,90 – 7 490 kr


Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa

Väckarklocka med lampa

Har personen svårt att vakna på morgonen kan denna väckarklocka Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa ge hen en mjuk start på dagen. Väckarklockan ger ett gradvis starkare ljus och det går att välja ljud med fågelkvitter, naturljud eller radio. På kvällen går det att använda lampan som en mysig belysning och lampan kan skifta färger mellan grönt, gult, rött, lila och blått.

349 kr


Exklusivt spa för två i Stockholm

Exklusivt spa för två i Stockholm

Upplev ett exklusivt och privat spa för två i Stockholm. Koppla av i en helt egen relaxavdelning med bubbelbad i en spännande och romantisk miljö. Välj bland olika spa-avdelningar i Stockholm som ger olika stämningar med inspiration av Indonesien, Fiji, Hawaii, Tusen och en natt, Maldiverna eller Blue Lagoon.

870 kr


Miljövänlig termos

Termos

En miljövänlig termos. Flaskan är i rostfritt stål. Termosen fungerar lika bra för varm som kall dryck. Håll drycken kall 24 timmar eller varm i 12 timmar.

399 kr


Ansiktsmask med rent 24 karats guld

Ansiktsmask

Visa någon att hen är guld värd med denna lyxförpackning! Överraska med en lyxig ansiktsmask från Peter Thomas Roth. Ansiktsmasken innehåller rent 24 karats guld och guldet ger hyn otrolig lyster. En produkt som verkligen gör stor skillnad för huden. En anti-age behandling med intensiv återfuktning där huden tonas ut och blir fastare. Vardagslyx! Går det att få något lyxigare?

749 kr

veganskt doftljus

Doftljus

Ge bort en fin gåva med ett veganskt doftljus! Gör en god gärning för djur och miljö. Ljus från Klinta med doft av citrongräs. Doftljuset är gjort av rapsolja, sojaolja (EcoSoya) och eteriska oljor. Inga animaliska ingredienser varken i innehåll eller förpackning.

199 kr


Klättring

Klättring

Utmana personen på klättring! En rolig upplevelse och en bra träningsform. Perfekt tillfälle att träna sin höjdrädsla. Norrköping.

325 kr


Prenumeration på tidningen Må Bra

Prenumeration på Må bra

Ge bort en prenumeration på tidningen Må Bra! Tidningen innehåller praktiska och hälsosamma råd för kropp och själ, nyttiga råd om kosthållning och läsaren får en massa härliga, läckra och hälsosamma recept. Tidningen Må Bra passar alla – oavsett ålder och träningsnivå. Välj mellan 6 eller 12 tidningar.

165 – 330 kr


Hälsosamt te i presentlåda

Hälsosamt te i presentlåda

Ge bord en telåda fylld med tepåsar i olika smaker. Your Wellness Collection innehåller hälsote från English Tea Shop med naturliga och ekologiska ingredienser. Den vackra återvinningsbara plåtasken är fri från plast och blir en fin presentlåda som den är. Grönt te, örtte, kamomillte, kanel, kakao, apelsinskal, rödbeta med mera.

189 kr


Annonser

Billigare mobilabonnemang

Jämför lån med låg ränta

Må bättre av ljusterapi med en dagsljuslampa

Vill du köpa en present till en person som du tänker kan ha svårt att komma igång med träning eller äta mer hälsosamt? Då kan lite ljusterapi med dagsljuslampa vara en fiffig present. En dagsljuslampa kan motverka trötthet och få dig att må bättre särskilt under mörkerhalvåret. Lamporna finns i olika varianter och med en inbyggd väckarklocka som vi har med i vår lista här ovan.