Jordglober med lampor och utan som inredningsdetalj

En jordglob är en fin inredningsdetalj. Välj bland klassiska eller mer moderna glober i stilren design eller mer high tech som svävar. Modellerna finn i olika storlekar, med lampa eller utan. Jordglober med belysning sprider ett mycket vackert och stämningsfullt sken, vilket gör det till en riktigt mysig detalj i inredningen.

Klassiska och moderna jordglober

Svävande jordglob

Svävande jordglob - Alega
En svävande jordglob som använder elektromagneter för att få jorden att sväva. Det här är en högteknologisk häftig pryl och den har tre färgade LED-lampor.

399 kr

Astro Sweden

Norstedts jordglob med belysning

Norstedts jordglob med belysning Elite

Norstedts jordglob Elite har belysning och en diameter på 30 cm. Jordglobens fot är i mörkblå plast och meridianen är i frostad plast. När globen tänds träder länderna fram i olika färger, vilket gör det lättare att se landsgränser. Släckt visas en geografisk kartbild med öken, skog, berg och hav.

489 kr

Lyreco

Jordglob som gästbok till bröllop

Jordglob som gästbok till bröllop - Botanical Wedding

Denna vackra och annorlunda glob, Botanical Wedding, är ett underbart alternativ till en traditionell gästbok på ett bröllop. Globen har texten “And so the adventure begins…” och foten är i koppar. Bröllopsgästerna kan skriva sina gratulationer och hälsningar runt jordgloben, som paret sedan kan betrakta varje dag och påminnas om denna fina och stora dag.

659 kr

My Perfect Day

Lesli Living Jordglob

Lesli Living Jordglob
Denna jordglob med antik design från Lesli Living är en vacker dekoration som inredningsdetalj. Den passar lika bra på kontoret eller på en skänk i hallen eller vardagsrummet. En snygg glob i vitt vintage och blank finish på ett C-format metallstativ. Finns i två olika storlekar.

587 – 688 kr

VidaXL

Whiskykaraff jordglob deluxe set

Whiskykaraff jordglob deluxe set
Låt den perfekta whiskyn visas upp i en stilfull karaff utformad som en jordglob! En mycket omtyckt present till någon som uppskattar ädla drycker och eleganta tillbringare!

799 kr

Partykungen

Jordglobsbar vinställ eukalyptusträ – 4 färger

Jordglobsbar och vinställ i eukalyptusträ med antik målning och världskarta.
Den här jordglobsbaren i eukalyptusträ finns att välja i fyra olika färger. Det är en kombinerad jordglob och vinställ som kan dölja både flaskor och glas. På insidan finns en antik målning och utsidan är prydd med en antik världskarta. En riktigt snygg dekoration på kontoret eller i hemmet.

1 112 – 1 215 kr

VidaXL

Elegant jordglob Vaugondy 1745

Elegant jordglob Vaugondy 1745
Denna eleganta glob Vaugondy 1745 från Alega är tillverkad i vacker akaciaträ och mässing. En unik kombination av en klassisk jordglob i vaugondystil med historisk kartografi med dekorativt stativ.

2 601 kr

Astro Sweden


Fler tips på presenter

Rulla till toppen