Julklappar till hunden, husse & matte

Letar du efter julklapp till din hund? Här finns också bra presenter till hundägaren, husse som matte. Inspireras av julens mjuka och hårda paket till vovven med tuggben, hundleksaker, bäddar, koppel, hundhalsband och mycket mer. Slipp julstressen och trängseln i butikerna och klicka enkelt hem julklapparna smidigt och bekvämt.

Eat Rustic Kalvben tuggben

Eat Rustic Kalvben tuggben

Upplev enastående tuggglädje för din fyrbenta vän med torkad kalvunderben. Perfekt för stora och mellanstora hundar, ger detta ben långvarig sysselsättning samtidigt som det främjar tandhälsa genom naturlig tandrengöring och tandköttstimulering. Tuggbenet är på cirka 400 g och 25-30 cm långt.

84,90 kr

ArkenZoo

ProDog Mjuk Gummiboll med Rep  hundleksak

ProDog Mjuk Gummiboll med Rep

Upplev ultimat lekglädje med en gummiboll med rep – perfekt för träning och bus. Repet ger enkel kastning och gör den även idealisk som belöning vid träning eller kamp. Bollen flyter för vattenlek, har en diameter på 6,5 cm och ett rep på 60 cm. Hundleksaken finns tillgänglig i färgerna rosa och turkos.

179 kr

ArkenZoo

Little&Bigger Fluffy Hundbädd Frostvit

Little&Bigger Fluffy Bädd Frostvit

Little&Bigger Fluffy är den ultimata platsen för din fyrbenta vän att koppla av. Denna supermysiga hundbädd är tillverkad av fluffig plysch för extra komfort. De höga kanterna ger ett tryggt utrymme för hundar som älskar att sova på sidan. Med anti-slip material på undersidan håller sig bädden stadigt på plats. Det avtagbara överdraget kan enkelt tvättas i maskin vid 30 grader, vilket gör skötseln enkel och bekväm.

649 kr

ArkenZoo

Pro Dog Grip Svart Hundkoppel Reflex

Pro Dog Grip Svart Koppel Reflex

Pro Dog Grip är det ultimata kopplet för dig och din fyrbenta vän. Med sitt mjuka och bekväma handtag erbjuder det en behaglig promenadupplevelse för hunden. De tydliga reflexerna garanterar synlighet i mörker, vilket ökar er säkerhet.

169 kr

ArkenZoo

Hundhalsband med LED-lampor

Hundhalsband med LED-lampor

Basic Wide LED-halsband är perfekt för att säkerställa din hunds synlighet i mörkret upp till 300 meter. Med en bredd på 2,5 cm passar det även hundar med längre eller tjockare päls. Hundhalsbandet har tre ljusinställningar – fast, långsamt blinkande, snabbt blinkande.

169 kr

ArkenZoo

Vit hundtröja Bunny

Vit hundtröja Bunny

Ge din fyrbenta vän en gullig makeover med Little&Bigger Bunny Hundtröja! Tillverkad av mysigt teddytyg och försedd med bedårande kaninöron, är denna tröja perfekt för små och medelstora hundar. Håll din hund varm och stilsäker under kyliga dagar!

229 kr

ArkenZoo