Julklappar till kaninen och kaninägare

Skäm bort din kanin med en riktigt fin julklapp. Vi har samlat bra julklappstips till kaninen och kaninägaren för en riktigt god jul!

Rosewood vändbar gosig tunnel för kanin

Rosewood vändbar gosig tunnel

Ge din lurviga vän den ultimata mysupplevelsen med denna mjuka och gosiga tunnel! Perfekt för avkoppling och tupplurar, denna tunnel har en sida av lyxig plysch och en sida av bomull/polyestermix. Låt din kanin krypa in och njuta av den bekväma viloplatsen.

179 kr

ArkenZoo

Kaninleksak Trixie Aktiveringsboll

Trixie Aktiveringsboll

Aktivera din älskade kanin med en kul leksak! Fyll aktiveringsbollen med läckra pellets och låt kaninen rulla den för att få belöningen att falla ut.

52,90 kr

ArkenZoo

Ferplast Krolik 140 Plus Kaninbur med hus

Ferplast Krolik 140 Plus Kaninbur

Upptäck Ferplast Krolik – den ultimata kaninburen för din lilla vän! Med gott om utrymme och specialdesignade tillbehör är denna bur perfekt för kaniner upp till 2 kg. Det inkluderar ett plasthus, trappsteg, vattenhållare och höförvaring. Enkelt att rengöra och anpassningsbar med extra tillbehör för en skräddarsydd upplevelse för din älskade kanin! Mått: 142 x 60 x 50 cm.

2 079 kr

ArkenZoo

Trixie sele och koppel till kanin

Trixie sele och koppel till kanin

Ge din kanin en skön och mjuk sele. Tillverkad i slitstarkt mesh-material, andas den för maximal komfort. Enkel att justera och vadderad för extra mjukhet. Kardborrefäste och justerbart nylonband vid halsen ger perfekt passform. Finns i flera färger och inkluderar ett 120 cm långt koppel.

139 kr

ArkenZoo

Trixie Flexibel Träbro för kanin

Trixie Flexibel Träbro

Ge din kanin en flexibel träbro som både fungerar som en charmig bro och ett mysigt gömställe. Bron är böjbar och tillverkad av äkta barkvirke. Den ger ditt husdjur en naturlig och trygg plats att leka och vila.

52,90 kr

ArkenZoo