Julklappar till katten och kattälskare

Letar du efter julklapp till katt? Här hittar du julklappar till katten eller till din vän som bara älskar katter. Välj bland julklappstips med kattleksaker, bäddar, klösträd och annat skoj. Slipp julstressen och trängseln i butikerna och klicka enkelt hem julklapparna smidigt och bekvämt.

Kattleksak Trixie Kattunnel

Trixie Kattunnel

Upptäck Trixie Kattunnel – en prasslig lekplats för din älskade katt! Med sina fyra lockande öppningar lockar den fram kattens lekfulla instinkter. Tillverkad av slitstarkt polyester och med generösa mått på 115 x 30 cm, ger den en spännande inomhus- eller utomhusupplevelse.

199 kr

ArkenZoo

Multifunktionell Kattbädd

Multifunktionell Kattbädd

Ge din katt den ultimata komforten med denna mångsidiga mjuka kattbädd som även fungerar som en gosig kudde. Justera efter kattens humör genom att dra i snöret. Skifta enkelt mellan den fluffiga plyschen eller den mjuka sammeten. Storleken är 58 cm utfälld och 42 cm ihopdragen.

349 kr

ArkenZoo

Little&Bigger Lazy Klösträd

Little&Bigger Lazy Klösträd

Ge din katt en kunglig upplevelse med ett klösträd i flera nivåer! Med en höjd på 95 cm erbjuder detta stilrena träd en perfekt plats för din katt att klösa, leka och sova. De många platåerna ger möjlighet för din katt att spana från olika höjder, och högst upp finns en mysig sovplats. Under hänger en lekfull boll.

999 kr

ArkenZoo

Handla present till kattälskare

Hitta en present till någon som älskar katter hos oss. Ta del av tipsen och få idéer på vilka kattpresenter som du kan överraska med. Produkterna är mycket omtyckta som julklapp till kattälskare. Handla presenter i god tid innan jul så att de inte säljer slut.