Perfekta julklappar till din flickvän

julklappar till flickvän

Letar du efter perfekta julklappar till din flickvän? Här får du tips och inspiration på både romantiska, annorlunda, roliga och personliga julklappar som kommer att uppskattas av henne. Fixa julklapparna enkelt och lätt med dessa julklappstips som visar din kärlek till flickvännen.

Fixa fler romantiska kvällar med din flickvän


Ostbricka i julklapp till flickvän

Ostbricka

Vill du ha fler romantiska kvällar med din flickvän? En snygg ostbricka passar då bra och blir en snygg inredningsdetalj i köket. En perfekt julklapp om hon gillar inredning och romantik.

174 – 1 049 krJulklapp till flickvän med vinglas med gravyr

Vinglas gravyr

Kombinera en ostbricka med att köpa till ett par graverade vinglas med era namn eller någon vacker text. Matchande och genomtänkta julklappar är alltid uppskattade.

245- 445 krParfym från Versace

Parfym

Ge flickvännen något lyxigt i julklapp! En populär parfym från Versace. Ett märke känt för lyxigt mode. I snyggt designad flaska som ger en riktig lyxig känsla. Parfymen blir en fin inredningsdetalj i badrummet eller sovrummet. Bright Crystal edt har en härlig blommig, sensuell doft. Tidlös, elegant och lyxparfym som är mångas favorit. Finns i två storlekar. Ge bort en lyxig gåva!

510 – 725 krBok - En annan Alice av Liane Moriarty

Bok

Julklappar för flickvän som älskar att läsa böcker. Imponera på din flickvän med en väl genomtänkt julklapp! Älskar din flickvän att läsa så kan du köpa två julklappar som kompletterar varandra. En härlig bok som exempelvis “En annan Alice” av Liane Moriarty tillsammans med en mysig filt.

59 krEn härlig filt - snug rug deluxe

Mysig filt

Vad passar inte bättre till en bra bok än att krypa ner i en härlig gigantisk filt som din flickvän kan gosa in sig i medan hon läser boken! Filten Snug Rug Deluxe Creme har inbyggda ärmar vilket blir praktiskt när hon ska bläddra sig fram i böckerna medan hon läser utan att filten kasar ner. Filten finns i sju olika färger.

349 krFler julklappstips

Hoppas att du här har hittat de julklappar du söker! Behöver du köpa julklappar till fler personer?

Julklappar till mamma

Julklappar till pappa

Billiga julklappar under 150 kronor

Billiga julklappar till barn