Julklappar för tränings- och sportintresserade

Letar du efter en bra julklapp till någon som är sportintresserad eller träningsintresserad? Här hittar du julklappstips till den som älskar träning, sport och idrott oavsett om det är golf, fotboll eller något annat sportigt. Till exempel: biljetter till fotbollsmatch, träningsklocka och mycket annat. Hitta julklappar med praktiska tillbehör för den träningsintresserade utövaren och presenter med sporttema för åskådare och sportfantaster.

Träningsarmband och aktivitetsarmband

Träningsarmband – Aktivitetsarmband

Ett träningsarmband eller aktivitetsarmband finns i många prisklasser och med varierande funktioner.

299,90 – 7 490 kr

Prenumeration på tidningen Må Bra

Prenumeration på Må bra

Ge bort en prenumeration på tidningen Må Bra! Tidningen innehåller praktiska och hälsosamma råd för kropp och själ, nyttiga råd om kosthållning och läsaren får en massa härliga, läckra och hälsosamma recept. Tidningen Må Bra passar alla – oavsett ålder och träningsnivå. Välj mellan 6 eller 12 tidningar.

35 – 399 kr

Grillset med grillredskap som golfklubbor

Grillredskap med golftema

Är personen golfintresserad och gillar att grilla? Då passar detta grillset perfekt som en rolig och annorlunda present. I setet ingår 5 grillredskap formade som golfklubbor och salt- och pepparkar i form av golfbollar. Tång, kniv, gaffel, spade och borste för att rengöra gallret.

499 kr

Spela hickorygolf

Spela hickorygolf

Låt personen få uppleva 1800-talets golf med hickorygolf. Ge bort en halvdagsupplevelse för att spela hickorygolf. Greenfee ingår och det går att låna utrustning.

1 995 kr

Provdykning

Provdykning

Testa provdykning. Personen får lära sig hur utrustningen fungerar och grundläggande regler. Under de praktiska övningarna är instruktör med hela tiden. Flera orter.

895 kr

Klättring

Klättring

Utmana mottagaren av presenten på klättring! En rolig upplevelse och en bra träningsform. Perfekt tillfälle att träna sin höjdrädsla. Norrköping.

399 kr

Toalettgolf

Toalettgolf

Att sitta på toaletten och läsa tidningen känner många igen. Med lite toalettgolf kan personen samtidigt öva puttar med en mini green och en stör-ej skylt att hänga på dörren.

179 kr

Gokart

Gokart

Utmana varandra i ett gokartrace! Topphastighet på nästan 90 km/h! För den som gillar fart. Flera orter.

750 kr

Golf trivia frågespel

Golf Trivia frågespel

Ett roligt frågespel för alla som älskar golf! Tävla om vem som har bäst kunskaper om golf. Här finns frågor om spelare, utrustningen, regler, golfbanor och mycket mer. Golf Trivia Frågespel kommer innehåller 100 stycken golfrelaterade frågor, allt från historia och teknik till bland annat golfspelare. Frågorna är på engelska.

99 kr

Golf present golfklocka Garmin

Golfklocka Garmin

Det finns praktiska golfklockor som med hjälp av GPS samlar all information man som golfare kan tänkas behöva. Här hittar man bankartor, vindriktning och vindhastighet. Dessutom kan klockan ge förslag på vilken klubba man ska använda baserat på hur långt man brukar slå med just den klubban. Klockan går utmärkt att användas även utanför banan vilket gör det till en allsidig golf present.

6 085 kr

Proteinbars för den träningsintresserade

Proteinbars

För en person som gillar att träna kan en låda proteinbars bli en annorlunda och kul present. En proteinbar blir ett perfekt mellanmål efter ett avslutat träningspass. För den som vill bygga muskler är mat med protein alltid eftertraktat.

12 – 29 kr per styck

Provköra en sportbil eller någon annan exklusiv bil

Provköra sportbil

Är personen intresserad av bilar? Ett presenttips kan vara att få provköra en sportbil, eller någon annan exklusiv bil. Välj bland Ariel Atom, Folkrace, Ferrari, Lamborghini, Formelbil och flera andra typer av bilar och bilsporter. Flera orter.

695 – 7 995 kr

Uppvakta med en upplevelse

Det finns massor av olika upplevelser som passar bra som julklapp! Ta en titt bland alla upplevelser hos Greatdays i kategorierna relax, natur, sport, äventyr, hotellvistelser, mat & dryck, kultur, familj med mera!

Forsränning

Forsränning

Gillar personen äventyr och action? Då kan forsränning vara en bra present. Välj mellan tre olika paket i Åre eller Umeå. Passar både nybörjare och erfarna forspaddlare. Lätt, medel forsränning på tre olika forsar med olika utmaningsnivåer.

790 – 1 099 kr

Portabelt pingis-set

Portabelt pingis-set

Ge bort ett pingis-set med utdragbart nät, rack och bollar. Portabelt för att kunna ta med sig och förvandla middagsbjudningen till en intensiv och kul pingismatch.

399 kr


Fler tips på julklappar

Presentlåda - Kaffe, pressobryggare och kopp

Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa

Billiga julklappar under 150 kronor


Julklappstips 2024

Missa inte alla våra samlade julklappstips på de bästa julklapparna 2024!

Har du liten budget eller behöver hitta paket till julklappsspelet hittar du alla billiga julklappar här!

Rulla till toppen