Kaffekalender 2024 – Bästa adventskalendrar med kaffe

Skaffa årets kaffekalender innan de tar slut! En kaffeadventskalender är perfekt som tidig julklapp till dig själv eller någon annan som älskar kaffe! Köp adventskalender online med vår guide med tips på årets kalendrar med kaffe och Baileys. Hitta enkelt bästa kaffekalendern 2024!

Adventskalender - Kahls kaffe, böcker och choklad

Adventskalender – Kahls kaffe, böcker och choklad

Upplev magin med denna generösa adventskalender – fylld med varierande julkaffe från Kahls, spännande böcker av författare som Laura Dave och Guillaume Musso, samt läcker choklad från Malmö chokladfabrik och Marabou (50-100g). Ge dig själv eller någon du älskar både avkoppling och smakupplevelser – en perfekt present för bokälskare och kaffedrickare!

849 kr

Bluebox

Kahls adventskalender med kaffe

Kahls Adventskalender

Kahls Kaffekalender är en adventskalender med gott kaffe lagom för två personer. Varje dag får du en ny smak med lite kul information om kaffets historia, med allt från kaffets hemland till julkaffe. Du får även i kalendern ett häfte med information om alla kaffesorter.

449 kr

Coolstuff

Baileys-kalender XL - Extra stor adventskalender med Baileys

Baileys-kalender XL

Bakom luckorna i Baileys-kalendern i XL storlek gömmer sig mjölkchokladtryfflar med len Baileys-fyllning med olika smaker. I denna extra stora kalender får du choklad och likör i goda tryffelkulor som smälter i munnen! Perfekt present till vuxna som älskar choklad och Baileys! Fler påhittiga presenter till kaffet.

399 kr

Slutsåld

Nabo kaffe-adventskalender

Nabo kaffe-adventskalender

Upptäck magin med NABO’s Kaffeadventskalender 2024! Med 20 renodlade kaffesorter, från mörkrost till syrligt, och 4 smaksatta favoriter som Smörkola, Apelsin, Kanel och Salt karamell. Varje påse innehåller 21g bryggmalet kaffe, perfekt för tre koppars njutning i väntan på julen. En fest för dina smaklökar!

321 kr

Designtorget

Growers Cup

Grower’s Cup

Få en välsmakande kopp kaffe varje dag med Grower’s Cup. Kalendern innehåller 25 påsar med handrostat och malda kaffebönor. Du brygger du kaffet direkt i påsen! Det är bara att öppna påsens kork, hälla på med kokande vatten och låta kaffet brygga i några minuter. Sedan kan du avnjuta kaffet med smaker av bland annat kakao, lime och rostade nötter.

499 kr

Slutsåld

Friends kaffekalender

Friends Nespresso kaffekalender

Denna exklusiva kalender med kaffe har ett härligt Friends-tema twist har allt du behöver för att brygga ditt favoritlivselixir. Dessutom är kaffekapslarna kompatibla med Nespresso-maskiner, vilket gör det ännu enklare att njuta av din dagliga dos koffein. Ge denna vuxna adventskalender som en perfekt gåva till din kaffeentusiastiska vän och låt dem uppleva en kopp glädje varje dag fram till jul.

Slutsåld

Estate Coffee Kaffekalender

Estate Coffee

Njut av en kopp espresso varje dag fram till jul! Den här kaffekalendern från Estate Coffee består av 24 kaffekapslar med 12 olika smaker och passar till Nespresso-maskiner. Det här är en adventskalender som är en perfekt present till alla som älskar kaffe!

Slutsåld


Fler tips på adventskalendrar

Vi har även en stor guide med årets alla populära adventskalendrar för vuxna och barn!

Chokladkalender för 2, Xocolatl - Adventskalender

Lakritskalender - Lakrits by Bülow - Adventskalender

Sminkkalender


Julklappstips 2024

Missa inte alla våra samlade julklappstips på de bästa julklapparna 2024!

Har du liten budget eller behöver hitta paket till julklappsspelet hittar du alla billiga julklappar här!

Adventskalender med kaffe

Världens mest omtyckta varma dryck, kaffe! Det finns i dag så många olika varianter av kalendrar och givetvis finns det adventskalender med kaffe också till advent! Dessa kalendrar innehåller ofta en mix av kaffe i olika rostningar, styrkor och smaker.

Skaffa en kaffekalender och börja varje dag med en härlig kopp kaffe! Med en adventskalender kan du starta varje decembermorgonen ända fram till julafton med en värmande kopp kaffe där du får prova nya spännande bönor från världens alla hörn. I de olika kalendrarna kan det finnas antingen påsar med malet kaffe, hela kaffebönor eller kaffekapslar. Ofta får du prova smaksatt kaffe med juliga toner som blir perfekt till julfikat. Duka fram en kopp nybryggt julkaffe tillsammans med goa lussekatter och pepparkakor!

Adventspresent till kaffeälskare

Vi är många som är uppväxta med lyckan att få öppna en adventskalender dagarna fram till jul. Att även ge bort adventskalendrar till nära och kära är i dag en snart lika vanlig tradition som att ge varandra julklappar på julafton. Ett säkert kort är att satsa på att ge bort en kaffekalender till person som älskar kaffe. Utbudet för de mer speciella adventskalendrarna har de senaste åren ökat i rekordfart, liksom varianter med kaffe. Vill du ge bort någon annan typ av påhittig kaffepresent har vi även en speciell sida för det!

Populära kaffekalendrar

Att välja kaffekalender kan vara svårt. Om du har en Moccamaster eller en vanlig kaffebryggare väljer du med fördel färdigmalt kaffe. Har du en kaffekvarn kan du prova en kalender med hela kaffebönor som du maler själv. Äger du en kapselmaskin som exempelvis Nespresso kan du så klart välja en adventskalender med kaffekapslar.

Hos oss hittar du populära adventskalendrar för kaffeälskaren. Oavsett om du letar efter en kalender till dig själv eller att ge bort i present eller julklapp till någon annan kan du hitta många bra val hos oss.