Kärlekspresent till flickvän

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bluebox och Åhlens

Kärlekspresent till flickvän
Här hittar du tips på kärlekspresent till din flickvän för att visa din uppskattning och kärlek.

Letar du efter en alldeles speciell kärlekspresent till flickvän? Här hittar du tips kärlekspresenter när du vill visa din uppskattning och kärlek med en present. Överraska din flickvän med fina presenter som hon kommer att älska.

Titta igenom listan med allt från klassiska, kärleksfulla, romantiska och personliga alternativ till mer överraskande och annorlunda för att hitta den perfekta kärlekspresenten till din älskling.

En bokstavsberlock är en fin kärlekspresent till henne

Bokstavsberlock som kärlekspresent
En bokstavsberlock med hennes eller din initial blir en mer personlig kärlekspresent till henne som hon garanterat uppskattar. Du kan välja mellan silverberlock eller guldberlock beroende på vad flickvännen gillar för stil.

Ansiktsmask med 24 karats guld

Ansiktsmasken med rent 24 karats guld för din flickvän
Visa din flickvän att hon är guld värd med denna superlyxiga ansiktsmask med guld från Peter Thomas Roth. Ansiktsmasken innehåller rent 24 karats guld vilket ger hyn en otrolig lyster.

Lyxig parfym som present

Lyxig present med parfym från Versace
En populär parfym från Versace i en snyggt designad flaska som ger den där riktiga lyxkänslan. Denna parfym Bright Crystal edt har en härlig blommig och sensuell doft. Parfymflaskan från Versace blir en riktigt snygg och lyxig present och finns i två olika storlekar.

Citattavla med låttext av Ted Gärdestad

Citattavla med vacker låttext som kärlekspresent
Fina citat behöver vi fler av i vår vardag. Denna citattavla med låttext av Ted Gärdestad som skrev vackra texter är något din flickvän kommer att uppskatta som kärlekspresent. Tavlan blir en vacker inredningsdetalj och finns i två varianter med olika citat:

  • “En dag utan kärlek är en förlorad dag”
  • “Det är för oss solen går upp. Lyser som guld, för kärlekens skull”

Bricka med text “god morgon älskling”

Bjud din flickvän på frukost med en fin bricka
Tycker du om att bjuda din flickvän på frukost på sängen så är denna bricka en charmig kärlekspresent. Med texten “god morgon älskling” och en riktigt god frukost färdigdukad och serverad på brickan så får din älskling en underbar start på dagen.

Fler tips på kärlekspresent till flickvän

Behöver du ännu fler tips på kärlekspresent till flickvän så har jag fler intressanta artiklar om detta.

>> Läs mer om tips på present till flickvän här
>> Läs mer om bra presenttips för alla hjärtans dag här