Lakritskalender

Hitta och skaffa årets lakritskalender 2023 innan de tar slut! En adventskalender med lakrits är perfekt som tidig julklapp till dig själv eller någon annan som älskar lakrits! Köp adventskalender online med vår guide med tips på årets bästa kalendrar med lakrits.

Populära lakritskalendrar – Adventskalender 2023 med lakrits för lakritsälskaren

Här hittar du populära adventskalendrar för lakritsälskaren.

Lakritskalender - Lakrits by Bülow - Adventskalender

Lakritskalender – Lakrits by Bülow

För alla lakritsälskare är denna lakritskalender från Lakrids by Johan Bülow ett måste! En exklusiv julkalender fylld av lyxig gourmetlakrits. Varje lucka innehåller två lakritskulor så att adventskalendern kan upplevas med en vän. En perfekt tidig julklapp till en person som älskar lakrits.

349 kr

Lakritspipor Skippers Pipe Adventskalender

Lakritspipor – Skippers Pipe

Skipper’s Pipe Adventskalender innehåller 24 goda lakritspipor från Cloetta. En älskad klassiker ända sedan 1920. Väck barndomsminnen till liv med dessa underbara lakritsgodisar! Smaka 18 original-pipor men också 5 pipor med havssalt och en extra stor pipa.

199 kr

Adventskalender med lakrits - Haupt

Haupt lakritskalender

En lakritskalender fylld av 24 olika smakupplevelser från Haupt. Varje lucka innehåller en liten papperspåse med minst två bitar lakrits, så du kan dela med din älskling. Du hittar både klassiker och nyheter från Haupt Lakrits. Söt lakrits, salt lakrits och chokladöverdragen lakrits i flera varianter!

399 kr

Lakritskalender, Julmotiv - Lakritsfabriken

Lakritskalender från Lakritsfabriken

Kom i julstämning med Lakritsfabrikens mumsiga julkalender med lakrits! Adventskalendern har ett fint mönster av hus, illustrerat av konstnärinnan Mia Stolpe. Julkalendern är fylld av utsökt, svensk premiumlakrits som originalet! Bakom varje lucka döljer sig en ny smakupplevelse i generösa förpackningar.

449 kr

Lakritskalender - Heavenly by Schöttinger

Lakritskalender – Heavenly by Schöttinger

Adventskalender med himmelskt god lakrits från svenska Heavenly! Denna stora och eleganta julkalender innehåller 300 gram lakritschoklad i olika fantastiska smaker! Heavenly by Schöttinger gör lyxiga lakritspraliner med bästa sortens belgisk choklad. Lakritspralinerna kommer i spännande smakkombinationer som marsipan, mandel och vingummi som ingredienser!

349 kr
Förväntas i lager vecka 46


Fler tips på adventskalendrar

Vi har även en stor guide med årets alla populära adventskalendrar för vuxna och barn!

Kahls Kaffekalender - Adventskalender

Chokladkalender för 2, Xocolatl - Adventskalender

Sminkkalender


Julklappstips