Lakritskalendrar 2021 – Alla adventskalendrar med lakrits

Skaffa årets lakritskalender 2021 innan de tar slut! Vi har även en guide med många andra sorters adventskalendrar!

Populära lakritskalendrar – Adventskalender 2021 med lakrits för lakritsälskaren

Här hittar du adventskalendrar för lakritsälskaren. En adventskalender med lakrits är perfekt som tidig julklapp till dig själv eller någon annan som älskar lakrits!

Lakritskalender - Lakrits by Bülow - Adventskalender 2021

Lakritskalender – Lakrits by Bülow

För alla lakritsälskare är denna lakritskalender från Lakrids by Johan Bülow ett måste! En exklusiv julkalender fylld av lyxig gourmetlakrits. Varje lucka innehåller två lakritskulor så att adventskalendern kan upplevas med en vän. En perfekt tidig julklapp till en person som älskar lakrits.

349 kr

Lakritspipor Skippers Pipe Adventskalender

Lakritspipor – Skippers Pipe

Skipper’s Pipe Adventskalender innehåller 24 goda lakritspipor från Cloetta. En älskad klassiker ända sedan 1920. Väck barndomsminnen till liv med dessa underbara lakritsgodisar! Smaka 18 original-pipor men också 5 pipor med havssalt och en extra stor pipa.

199 kr

Adventskalender med lakrits 2021 - Haupt

Haupt lakritskalender

En lakritskalender fylld av 24 olika smakupplevelser från Haupt. Varje lucka innehåller en liten papperspåse med minst två bitar lakrits, så du kan dela med din älskling. Du hittar både klassiker och nyheter från Haupt Lakrits. Söt lakrits, salt lakrits och chokladöverdragen lakrits i flera varianter!

399 kr

Lakritskalender 2021, Julmotiv - Lakritsfabriken

Lakritskalender från Lakritsfabriken

Kom i julstämning med Lakritsfabrikens mumsiga julkalender med lakrits! Adventskalendern har ett fint mönster av hus, illustrerat av konstnärinnan Mia Stolpe. Julkalendern är fylld av utsökt, svensk premiumlakrits som originalet! Bakom varje lucka döljer sig en ny smakupplevelse i generösa förpackningar.

449 kr

Lakritskalender 2021 - Heavenly by Schöttinger

Lakritskalender – Heavenly by Schöttinger

Adventskalender med himmelskt god lakrits från svenska Heavenly! Denna stora och eleganta julkalender innehåller 300 gram lakritschoklad i olika fantastiska smaker! Heavenly by Schöttinger gör lyxiga lakritspraliner med bästa sortens belgisk choklad. Lakritspralinerna kommer i spännande smakkombinationer som marsipan, mandel och vingummi som ingredienser!

349 kr
Förväntas i lager vecka 39

Se även:
Adventskalendrar 2021
Kaffekalendrar 2021
Chokladkalendrar 2021

Dags att köpa julklappar? – Tips på julklappar till familjen

Oavsett om du börjar med julklappsinköpen i god tid, kanske redan i början på året rent av, så närmar sig nästa julafton snabbare än vad man tror. Är det dags att hitta julklapparna som är perfekta till dina nära och kära? Det ska vara lätt att hitta klapparna och därför hjälper vi dig med massor av bra tips för hela familjen. Se fram emot en riktigt härlig jul tillsammans med familj och vänner och minska julstressen med vår hjälp. Spara tid och ta del av våra tips på prisvärda julklappar till alla i familjen och andra nära och kära. Oavsett vem du letar paket till kan du vara säker på att hitta en riktigt bra present här hos oss. Läs mer om våra olika julklappstips!