Lakritskalender

Hitta och skaffa årets lakritskalender 2024 innan de tar slut! En adventskalender som är perfekt som tidig julklapp till dig själv eller någon annan som älskar lakrits! Hitta enkelt bästa lakritskalendern med vår guide och tips.

Populära lakritskalendrar – Adventskalender med lakrits för lakritsälskaren

Här hittar du populära adventskalendrar för lakritsälskaren.

Lakritspipor Skippers Pipe Adventskalender

Lakritspipor – Skippers Pipe

Skipper’s Pipe Adventskalender innehåller 24 goda lakritspipor från Cloetta. En älskad klassiker ända sedan 1920. Väck barndomsminnen till liv med dessa underbara lakritsgodisar! Smaka 18 original-pipor men också 5 pipor med havssalt och en extra stor pipa.

149, 30 kr 199 kr

Haupt Adventskalender

Haupt lakritskalender

En lakritskalender fylld av 24 olika smakupplevelser från Haupt. Varje lucka innehåller en liten papperspåse med minst två bitar lakritsgott, så du kan dela med din älskling. Du hittar både klassiker och nyheter från Haupt. Söt , salt och chokladöverdragen lakrits i flera varianter!

399 kr

Slutsåld

S-märke Godiskalender

S-märke Godiskalender

Njut av exklusiv adventskalender med blandade lakritssmaker! Varje dag fram till julafton väntar en ny smakupplevelse – från sur cola till salt skum. Njut av 1,8 kg godis och skapa magiska decembermorgnar. S-märket går aldrig ur tiden, så unna dig en klassiker i ny förpackning. Sätt smak på julen med överraskningar bakom varje lucka!

476 kr 595 kr

Lakridseriet Adventskalender - Vit

Lakridseriet vit

Lakritskalendern från Lakridseriet är den ultimata överraskningen för lakritsälskare! Varje dag fram till julafton kan du njuta av en exklusiv mix av rena lakritsbitar, läckra godbitar doppade i lyxig choklad, mandlar inlindade i choklad och lakrits. Räkna ner till jul med 24 dagar av ren lyx och upplev de mest unika och läckra lakritskombinationerna. En perfekt present som garanterat blir årets höjdpunkt för alla lakritsälskare!

395 kr

Lakritsroten

Lakritsroten

Upplev 24 dagar av lakritslycka med adventskalendern från Lakritsroten. Från sötlakrits till saltlakrits från Island. Denna kalender bjuder på en mångfald av smaker. Ge dig hän och räkna ner till julafton med denna lakritsrika överraskning!

359 kr

Hans Hugos Lakritskalender

Hans Hugos Lakritskalender

En exklusiv kalender där du kan njuta av en överraskning varje dag med nya, dragerade lakritssmaker. Denna gourmetjulkalender erbjuder 24 unika smaker, från stora till små bitar – perfekt för att sätta guldkant på din julmånad. Lyxa till det med en smakfull lakritsstund varje dag!

249 kr

Slutsåld

Lakridseriet i svart

Lakridseriet svart

Förbered dig för en oemotståndlig resa till julafton med Lakridseriets adventskalender. Denna kalender är fylld med 24 överraskningar av premium lakrits, vingummi och chokladöverdragna mandlar. Dela glädjen med din familj eller unna dig en smakfest helt själv. Gör årets nedräkning till en smakfull fest – beställ nu!

495 kr

Slutsåld


Fler tips på adventskalendrar

Vi har även en stor guide med årets alla populära adventskalendrar för vuxna och barn!

Kahls Kaffekalender - Adventskalender

Chokladkalender för 2, Xocolatl - Adventskalender

Sminkkalender


Julklappstips

Missa inte alla våra samlade julklappstips på de bästa julklapparna!

Har du liten budget eller behöver hitta paket till julklappsspelet hittar du alla billiga julklappar här!

Rulla till toppen