Överraska din fru med romantik!

När gav du din fru en romantisk present senast? Här har vi samlat presenter din fru skulle älska att få. Överraska din fru och skäm bort henne genom att ge något kärleksfullt till henne.

Choklad med personligt meddelande

Något så enkelt som en chokladask i form av ett hjärta och ett personligt meddelande på asken kan få din fru att skina upp som en sol!

Annons: Köp personlig choklad från Coolstuff här (extern länk)

Ostbricka

Vill ni ha fler romantiska kvällar? En snygg ostbricka passar då bra och blir en snygg inredningsdetalj i köket. En perfekt romantisk present för någon som gillar inredning och romantik.

Annons: Köp en ostbricka från Confidentliving här (extern länk)

Presentlåda Kärlek

Överraska frugan med en lyxig presentlåda fylld med utvalda godsaker! Detta stora gåvoset har allt och lite till när du vill uppvakta henne med det lilla extra. Perfekt som present till både finsmakare och gottegrisar! Finns i tre olika varianter.

Annons: Köp en presentlåda med kärlek från Bluebox här (extern länk)

Hotellövernattning för två - flera orter

Ett billigare alternativ till en romantisk weekend finns på flera utvalda hotell på olika orter i Norden. Njut av trevligt sällskap och en skön natts sömn i en av nordens fantastiska pärlor. Bland utbudet kan du välja mellan olika hotellkedjor som First Hotels, Scandic, Best Western Hotel, Hilton och Nordic Choice Hotels.

Annons: Boka en romantisk weekend genom Greatdays här (extern länk)

Skicka romantiska blommor och choklad med blommogram

Skäm bort henne lite extra med en romantisk blombukett. Välj bland annat en bukett med 10 röda rosor och chokladask. Det finns även många andra fina buketter att välja mellan. Välj antal rosor, färg, med och utan choklad. Skicka ett blommogram när hen minst anar det!

Annons: Köp blommor från Interflora här (extern länk)

Behöver du fler presenttips?

Vi har samlat ännu fler romantiska presenter här och andra presenter till din fru!