Överraska din pojkvän

Inlägget är reklam för Coolstuff och innehåller annonslänkar

Det är inte lätt att hitta den perfekta presenten när du ska överraska din pojkvän. Här får du tips och råd om presenter som din kille kommer att uppskatta. Dessa presenter har säkert din pojkvän inte väntat sig i present!

Överraska din pojkvän

Överraska din pojkvän med KitchPro Cornflakes Dispenser

Överraska din pojkvän med denna behållare KitchPro Cornflakes Dispenser och ge din pojkvän en lyxig känsla av hotellfrukost hemma! Fyll behållarna med flingor, cornflakes, müsli och ha den ståendes bredvid kaffebryggaren så får din pojkvän även snygg design i köket. Gillar han inte flingor så går det lika bra att fylla den med pasta, nötter, godis eller något annat som han äter mycket av. Slipp fula, trista förpackningar och undvik olyckor med att spilla från flingpaketet.

Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa

Har han svårt att vakna på morgonen så kan denna väckarklocka Denver Wake-up Light ge honom en mjuk start på dagen. Väckarklockan ger ett gradvis starkare ljus och det går att välja ljud med fågelkvitter, naturljud eller radio. På kvällen kan din pojkvän använda lampan som en mysig belysning och lampan kan skifta färg mellan grönt, gult, rött, lila och blått.

Luftpump med tryckmätare

Det här är en riktigt bra smidig och praktisk grej som din pojkvän enkelt kan ta med sig i bilen eller i väskan. En luftpump med tryckmätare som fungerar både till bildäck, cykeldäck, fotboll och luftmadrass. Ställ in önskat tryck och sen pumpar den elektriska pumpen pumpar in luft till rätt mängd.

En pizzasten av lava som överraskning till din pojkvän

Vem älskar inte pizza? Överraska din pojkvän med denna pizzasten av lava från vulkanen Etna. Med denna pizzasten kan han göra egen god, mumsig och frasig pizza. Stenen fungerar lika bra i ugnen som på grillen. Pizzastenen kan även användas i ugnen utan stekfett för att baka bröd och tillaga kött eller fisk.

Spralla en gigantisk luftmadrass som en pizzaslice

Hur härligt är det inte att flyta runt på en gigantisk, uppblåsbar pizzabit med ett skönt nackstöd! En upplåsbar pizzaslice luftmadrass är 180×150 cm och kan med sina rep och öglor enkelt kopplas ihop med 7 andra luftmadrasser till en familjepizza.