Överraska din pojkvän

Överraska din pojkvän på hans födelsedag

Det är inte lätt att hitta den perfekta presenten när du ska överraska din pojkvän på hans födelsedag eller vid något annat tillfälle. Här får du tips och råd om presenter som din kille kommer att uppskatta. Dessa presenter har säkert din pojkvän inte väntat sig i present!


Överraska pojkvännen med en Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa

Väckarklocka med lampa

Har han svårt att vakna på morgonen så kan denna väckarklocka Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa ge honom en mjuk start på dagen. Väckarklockan ger ett gradvis starkare ljus och det går att välja ljud med fågelkvitter, naturljud eller radio. På kvällen kan din pojkvän använda lampan som en mysig belysning och lampan kan skifta färg mellan grönt, gult, rött, lila och blått.

349 krLuftpump med tryckmätare

Luftpump med tryckmätare

Det här är en riktigt bra smidig och praktisk grej som din pojkvän enkelt kan ta med sig i bilen eller i väskan. En luftpump med tryckmätare som fungerar både till bildäck, cykeldäck, fotboll och luftmadrass. Ställ in önskat tryck och sen pumpar den elektriska pumpen pumpar in luft till rätt mängd.

795 krBehållare till frukostflingorna - KitchPro Cornflakes Dispenser

Behållare frukostflingor

Överraska din pojkvän med denna behållare till frukostflingor – KitchPro Cornflakes Dispenser. Ge din pojkvän en lyxig känsla av hotellfrukost hemma! Fyll behållarna med flingor, cornflakes, müsli och ha den ståendes bredvid kaffebryggaren så får din pojkvän även snygg design i köket. Gillar han inte flingor går det lika bra att fylla den med pasta, nötter, godis eller något annat som han äter mycket av. Slipp fula, trista förpackningar och undvik olyckor med att spilla från flingpaketet.

249 krPizzasten av lava

Pizzasten

Vem älskar inte pizza? Överraska din pojkvän med denna pizzasten av lava från vulkanen Etna. Med denna pizzasten kan han göra egen god, mumsig och frasig pizza. Stenen fungerar lika bra i ugnen som på grillen. Pizzastenen kan även användas i ugnen utan stekfett för att baka bröd och tillaga kött eller fisk.

595 krPresent till pojkvän med ölglas med gravyr

Ölglas gravyr

Tycker din kille om öl så kommer här ett bra presenttips på graverade ölglas. Vilken ölälskare uppskattar inte ett alldeles eget ölglas som en personlig present? Beställ ölglas som går att gravera med en egen personlig text. Det finns flera olika varianter på glasen att välja på.

225 – 235 krPresent till pojkvän: grillset med grillredskap som golfklubbor

Grillredskap

Är din pojkvän golfintresserad och gillar att grilla? Då passar detta grillset perfekt som en rolig och annorlunda present. I setet ingår 5 grillredskap formade som golfklubbor och salt- och pepparkar i form av golfbollar. Tång, kniv, gaffel, spade och borste för att rengöra gallret.

349 krBiljetter till en fotbollsmatch i present till pojkvän

Fotbollsmatch

Gillar din kille fotboll? Då är biljetter till en fotbollsmatch perfekt! Välj fotbollsmatch för två i Stockholm eller ett lyxigare alternativ som Serie A Fotbollsresa i Italien, La Liga Fotbollsresa till Spanien eller Premier League Fotbollsresa i Storbritannien.

450 – 5 495 krGlasunderlägg som personlig present

Glasunderlägg

Vill du ge bort något personligt i present till din pojkvän så kan du beställa personliga glasunderlägg med foto på dig eller er tillsammans. Du får 6 glasunderlägg med baksida i kork och du kan välja mellan två olika former kvadrat eller hjärta. Du designar själv glasunderläggen hos Smartphoto.

229 kr luftmadrass som en pizzaslice

Luftmadrass

Hur härligt är det inte att flyta runt på en gigantisk, uppblåsbar pizzabit med ett skönt nackstöd! En upplåsbar pizzaslice luftmadrass som är 180×150 cm och kan med sina rep och öglor enkelt kopplas ihop med 7 andra luftmadrasser till en familjepizza.

299 kr