Påskägg och påskpresenter online

Hittar du några intressanta julklappstips eller presenttips? Kanske något till din önskelista du vill meddela vidare? Dela med dig! ❤

Skäm bort nära och kära under påsken med en påskpresent eller ett påskägg! Här får du tips på olika slags påskägg och påskpresenter du kan köpa och skicka online! Praktiskt och bra i dessa tider då du kanske inte kan träffa och umgås med alla nära och kära som du brukar. Vi har handplockat flera olika varianter av presenter till påsk och påskägg fyllda med godis, saker, kärlek och annat kul! Missa inte att titta igenom hela listan för att hitta perfekta gå-bort-presenter och andra presenter under påsken.

Påskägg Kanin fylld med godis

Påskägg Kanin fylld med godis

Påskägg Kanin är fulladdat med 500 gram godis och ett supersöt mjukisdjur i form av en kanin. Kaninen från Teddykompaniet är 16 cm hög och finns i grått och vitt och slumpas. Ägget är 23 cm och innehåller bland annat en stor skumhare, chokladkanin 60 gram, Fruxo tablettask, godishamburgare, banana skids, piggelin hård karamell, kexchoklad, chokladägg och guldbjörnar.

195 kr

Påskägg Gullefjun Kyckling fylld med godis

Påskägg Gullefjun Kyckling fylld med godis

Påskägg Gullefjun Kyckling är fulladdat med 500 gram godis och en söt liten kyckling Gullefjun. Mjukisdjuret är 11 cm och piper som en kyckling när du trycker på magen. Ägget är 23 cm och innehåller bland annat en stor skumhare, chokladkanin 60 gram, Fruxo tablettask, godishamburgare, banana skids, piggelin hård karamell, kexchoklad, chokladägg och guldbjörnar.

199 kr

Rosa påskpresent Pink Champagne

Rosa påskpresent Pink Champagne

Skicka en lyxig påskpresent till någon som älskar bubbel, glitter och glamour! Det rosa påskägget innehåller ett doftljus med doft av rosa champagne, smaksatt drinkglitter, en ask karamelliserade gourmetpopcorn smaksatta med äkta prosecco, chokladdragerade mandlar med vit choklad och smak av körsbär, choklad och kolor.

445 kr

Påskägg med dinosaurie och såpbubblor

Påskägg med dinosaurie och såpbubblor

Detta påskägg med dinosaurie finns i två varianter Triceratops och Brachiosaurus. Ägget är 30 cm och innehåller mjukisdjur, såpbubblor, magiskt dinosaurieägg som kläcks i vatten, chokladkanin, Fruxo tablettask, godishamburgare, banana skids, piggelin hård karamell, plopp, chokladägg och guldbjörnar.

229 kr

Äggkopp katt

Äggkopp i vit eller svart katt Meow

En söt äggkopp i formen av en gullig katt. Välj mellan en svart eller vit katt. En perfekt påskpresent att ställa fram till frukost eller påskbordet för någon som älskar katter. En sked medföljer i paketet.

49 kr

Äggkoppar hundar - mops

Äggkoppar med hundar – mops

Två söta äggkoppar som hundar – mopsar i påskpresent till den som älskar hundar! Ett gulligt set med två äggkoppar formade som mopsar med spetsiga öron och söta små tassar.

89 kr

Påskpresent i guld Posecco

Påskpresent i guld Prosecco

Skicka en lyxig påskpresent till någon som älskar champagne! Påskägget i guld innehåller ett doftljus med doften Crisp Champagne, guldglittriga badbomber och en gyllene tvål med prosecco-doft, en ask karamelliserade gourmetpopcorn med kola och proseccosmak, choklad och kolor som Geisha, Eclair Toffee och Choco Toffe.

495 kr

Påskägg Enhörning fylld med godis

Påskägg Enhörning fylld med godis

Påskägg Enhörning är fulladdat med 500 gram godis och ett mjukisdjur Enhörning från Teddykompaniet. Ägget är 23 cm och innehåller bland annat såpbubblor, magiskt enhörningsägg som kläcks i vatten, en stor skumhare, chokladägg Enhörning med överraskning, Fruxo tablettask, godishamburgare, banana skids, piggelin hård karamell, plopp, chokladägg och guldbjörnar.

199 kr

Ett stort påskägg Jumbo i guld

Stort guldpåskägg Jumbo med 1,3 kg godis!

Vill du ge bort ett riktigt stort påskägg till någon som älskar godis? Då ska du välja guldpåskägget Jumbo i guld med hela 1,3 kg godis! Ägget är 25 cm och är fulladdat med lyxiga godsaker som bland annat Geisha, Marabou choklad, Riesen, Snickers, Dumle, chokladägg med mjuk eller krispig fyllning och flera andra produkter.

299 kr

Påskägg för veganer och vegetarianer

Påskägg för veganer och vegetarianer

Ge bort ett guldpåskägg anpassat för veganer eller vegetarianer. Veganägget är fyllt med veganskt godis och prylar fria från animaliska ingredienser. Ägget innehåller vegansk choklad, lakrits, karamelliserade gourmetpopcorn och även ett veganskt doftljus från Klinta med doft av citrongräs. Alla noggrant utvalda produkter för veganer!

399 kr

Present med kaffe och konfekt

Present med kaffe och konfekt!

En perfekt present med ett ägg är fyllt med malet kaffe, chokladdoppade marshmallows med kaffekräm, handgjord fudge med smak av karamell och havssalt och chokladdragerade hasselnötter med kaffesmak. Godbitar för kaffedrickare! Det finns också en annan variant med kaffekapslar.

449 kr

Påskägg med Yoda från Star Wars

Påskägg med Yoda från Star Wars

Ett påskägg i silver med Yoda-gosedjur från Star Wars för alla Star Wars-fans! Ägget innehåller också ett godishalsband, en stor klubba, Banana skids, Maoam Mini Stripes, Plopp, 88:an choklad, Piggelin hård karamell, tuggummi med låtsastatuering och folierade chokladägg. Totalt 150 gram godis.

349 kr

Äggkopp med söt ko

Äggkopp med söt ko Moo Moo

En söt äggkopp i formen av en gullig ko som blir ett kul sätt att servera ägget. En perfekt påskpresent att ställa fram till frukost eller påskbordet för någon som älskar kossor. En sked medföljer i paketet.

49 kr


Äggskivare Slicey - en billig påskpresent

Äggskivare Slicey en billig påskpresent

Ge bort en rolig påskpresent med äggskivaren Slicey. Äggskivaren skivar ditt hårdkokta ägg i perfekta skivor. En perfekt gå-bort-present under påsken eller till den som nyss flyttat hemifrån. En billig påskpresent som är rolig att få.

75 kr


Köp och skicka påskpresenter online på nätet – Hitta påskpresenten hos oss

Köp och skicka påskpresenter online tillsammans med en påskhälsning till någon du bryr dig om. Du kan skicka allt från choklad och påskägg till en mer personlig påskpresent. Här hittar du en fina påskgåvor att ge bort till nära och kära, anställda eller kollegor på ditt företag.

På både hos Presenteriet och Bluebox kan du skicka påskpresent online och välja till presentinslagning och om påskpresenterna ska skickas till dig eller till någon annan mottagare. Hos Presenteriet kan du välja om påskpresenten ska skickas med eller utan påskhälsning och hos Bluebox kan du välja ett påskkort som tillval. Skicka en påskpresent online på nätet nu!

Påsk och påskfirande

Påsk är en stor högtidsdag inom kristendomen och påsken firas till minne av att Jesus dog och uppstod för vår skull. Många har som tradition att påskpynta, äta god påskmat och att ge barnen påskägg. Är du bortbjuden på påskfest kan det vara en fin gest att ge bort en fin påskpresent. Vi har här tagit fram några bra presenttips både i form av påskägg men även andra billiga påskpresenter som du kan beställa, köpa och skicka online. Praktiskt och bra i dessa tider då du kanske inte kan träffa och umgås med alla nära och kära som du brukar.