Personlig mors dag present

Hitta en personlig mors dag present inför mors dag 2020 med hjälp av våra presenttips. Kolla in våra bästa tips på presenter. Hitta den perfekta presenten till just din mamma. Visa hur mycket hon betyder. Den bästa morsdagspresenten är alltid en personlig present! Väck minnen till liv och skapa nya minnen som vara länge.

Smycke med gravyr i personlig mors dag present

Vad blir inte en personlig mors dag present om inte ett smycke med gravyr. Eller vad sägs om en stilren roseguldfärgad nyckelring som kan graveras. Perfekta mors dag present tips!


Personligt smycke halsband med hjärta och gravyr

Halsband

Ge bort ett personligt smycke i present till mamma! Detta halsband har ett fint stort hjärta som kan graveras med något fint till mamma. Kanske “Världens Bästa Mamma” eller hennes namn. Ett exklusivt och stilrent halsband med hjärta även utan gravyr. Välj en text, ett typsnitt och vilken textstorlek. Storleken på hjärtat är 55 x 29 x 2 mm och kedjans längd är 70 cm.

Från 330 kr utan gravyrPersonlig mors dag present med nyckelring med gravyr Världens bästa mamma

Nyckelring

En elegant nyckelring Aurora Rose Gold som du kan gravera. Kanske texten “Världens bästa mamma” eller något annat fint som hennes namn. En personlig present till mamma på mors dag! Det går bra att gravera båda framsida och baksida med olika texter. Välj en text, ett snyggt typsnitt och vilken textstorlek som önskas. Nyckelringen är i måtten 37 x 4 x 4 mm.

Från 275 kr utan gravyrPersonligt smycke armband gravyr

Armband

Ge bort ett personligt armband i present till mamma! Ett mycket stilrent armband i rostfritt stål från Inori och kan graveras med något fint till mamma. Kanske “Världens Bästa Mamma” eller hennes namn. Passar både till vardags och till finare tillställningar. Armbandet kan böjas försiktigt isär eller ihop för att justera storleken så det passar de flesta! Välj en text, ett typsnitt och vilken textstorlek.

Från 495 kr utan gravyr


Fler tips på personlig mors dag present


Personlig mors dag present med bok att fylla i "Kära mamma"

Fyll-i-bok

Skapa en personlig bok till din mamma med en fyll-i-bok “Kära mamma”! Perfekt som Mors dag present! 14 sidor fyll-i-sidor, 192 stycken poesiord och scrapbookgrafik. Det finns även plats för foto eller teckningar. De sidor du inte vill ha med river du bara ut.

125 krPersonlig morsdagspresent med choklad med personligt meddelande

Choklad

Ge bort choklad till din älskade mamma med en personlig text. Välj en text som visar att mamma betyder mycket för dig. Exempel på text kan vara “Älskade mamma” eller “Grattis på morsdag!”. Chokladen består av nougatfyllda chokladhjärtan.

159 krPersonlig present med glasunderlägg med foto

Glasunderlägg

Ge bort något personligt i present som glasunderlägg med foto på dig eller er tillsammans. Du får 6 glasunderlägg med baksida i kork. Välj mellan två olika former kvadrat eller hjärta. Glasunderläggen levereras i en fin ask av tjock papp, perfekt till förvaring.

229 krMugg med personligt foto till mamma

Kaffemugg

Ge bort en personlig kaffemugg med foto i present till mamma! Välj mellan vita porslinsmuggar i keramik med insida i vit, rosa, svart, blå, röd eller limegrön färg. Designa din egen mugg genom att välj ut ett foto och en text för att överraska mamma. Alla behöver en favoritkopp till gott kaffe, te eller varm choklad! En garanterat uppskattad present på mors dag!

99 krBricka i trä med personligt foto

Bricka

En fin och elegant serveringsbricka med ett personlig foto blir en fin gåva till mors dag. En rektangulär bricka i trä med rundade handtag för en bekväm servering. Kanske för frukost på sängen eller för att duka fram till gäster i trädgården? Brickan är 35 cm hög, 48 cm bred och 5,5 cm djup. Brickan blir också en fin inredningsdetalj som kan stå framme i köket eller vardagsrummet.

459 krPersonliga skal till mobil eller surfplatta

Mobilskal

Designa egna personliga mobilskal till smartphone eller fodral till dator eller iPad. Välj ett personligt foto och välj mellan skal eller plånboksfodral till antingen iPhone eller Samsung. Plånboksfodralet har två kreditkortsfack, ett sedelfack och ett telefonfodral med hårt skal. Det går också att designa personliga fodral till dator eller surfplatta.

169 – 299 kr


Fler tips på presenter till mors dag

Behöver du mer inspiration och ännu fler tips på presenter till mamma på mors dag har vi fler intressanta sidor om detta för att hitta den bästa mors dag presenten.