Personliga presenter

Letar du efter en personlig present? Spana in våra samlade presenttips på personliga presenter till henne och honom. Få tips på fina presentförslag med en personlig touch!

Choklad med personligt meddelande

Choklad med meddelande

Ett presenttips med en klassisk present med en personlig touch. Ge bort en Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan med ett personligt meddelande. Visa hur mycket personen betyder för dig med en unik present när som helst eller varför inte på Alla hjärtans dag!

159 kr

Personlig present med glasunderlägg med foto

Personliga glasunderlägg

Ge bort något personligt i present som glasunderlägg med foto på dig eller er tillsammans. Du får 6 glasunderlägg med baksida i kork. Välj mellan två olika former kvadrat eller hjärta. Glasunderläggen levereras i en fin ask av tjock papp, perfekt till förvaring.

229 kr

Kaffemugg med foto som personlig present

Personlig kaffemugg

Ge bort en kaffemugg med foto i present! Välj mellan vita porslinsmuggar i keramik med insida i vit, rosa, svart, blå, röd eller limegrön färg. Designa din egen mugg genom att välj ut ett foto och en text för att överraska. Alla behöver en favoritkopp till gott kaffe, te eller varm choklad! En garanterat uppskattad personlig present!

99 kr

Ölglas med gravyr som present till honom

Ölglas med gravyr i present

Till någon som tycker om öl så kommer här ett bra presenttips på graverade ölglas. Vilken ölälskare uppskattar inte ett alldeles eget ölglas som en personlig present? Beställ ölglas som går att gravera med en egen personlig text. Det finns flera olika varianter på glasen att välja på.

245 kr

Armband med gravyr

Armband med gravyr

Vad sägs om ett armband till honom med gravyr med ett stilrent svart armband med smart justerbart lås. Tillverkat i Italien och perfekt för gravyr! Storleken justeras enkelt genom tre olika lägen på låset/brickan.

395 kr

Tavelram för fina minnen tillsammans

Minnen

Ta tillvara på era minnen ni har tillsammans i en fin ram som en betydelsefull present. Du har kanske kvar er första biobiljett. Eller ett foto från en underbar stund. Skriv ut ett av era fina sms på ett fint papper. Något personligt är alltid uppskattat, särskilt fina minnen!

29 – 749 kr

Personligt smycke med hjärta och gravyr

Smycke

Ge bort ett personligt smycke! Detta halsband Alexis har ett fint stort hjärta som kan graveras med något fint till henne. Ett exklusivt och stilrent halsband med hjärta för gravyr eller utan gravyr. Välj en text, ett typsnitt och vilken textstorlek.

Från 330 kr utan gravyr

Present till honom - whiskyglas med gravyr

Whiskyglas

Ett graverat whiskyglas passar till den som gillar whisky. Du kan beställa ett whiskyglas med gravyr med valfri text. Välj hans namn, ett fint citat eller något annat kul eller minnesvärt. Det finns flera modeller och varianter på glas att välj. Med eller utan mönstrat glas. Passa även på att köpa även favoritwhiskyn så att han kan prova glasen på en gång!

245 – 375 kr

Bokstavsberlock

En personlig berlock

Köp en berlock med personens bokstav i sitt namn. Enkelt, men fint och personligt. Något personligt är alltid uppskattat som presenter och är en fin överraskning! Välj mellan silver eller guld utifrån vilken stil hen gillar.

299 – 399 kr

Personligt smycke armband gravyr

Armband

Ge bort ett personligt armband i present! Ett mycket stilrent armband i rostfritt stål från Inori och kan graveras med något fint. Passar både till vardags och till finare tillställningar. Armbandet kan böjas försiktigt isär eller ihop för att justera storleken så det passar de flesta! Välj en text, ett typsnitt och vilken textstorlek.

Från 495 kr utan gravyr

Bricka i trä med personligt foto

Bricka

En fin och elegant serveringsbricka med ett personlig foto blir en fin gåva. En rektangulär bricka i trä med rundade handtag för en bekväm servering. Kanske för frukost på sängen eller för att duka fram till gäster i trädgården? Brickan är 35 cm hög, 48 cm bred och 5,5 cm djup. Brickan blir också en fin inredningsdetalj som kan stå framme i köket eller vardagsrummet.

599 kr

Personliga skal till mobil eller surfplatta

Mobilskal

Designa egna personliga mobilskal till smartphone eller fodral till dator eller iPad. Välj ett personligt foto och välj mellan skal eller plånboksfodral till antingen iPhone eller Samsung. Plånboksfodralet har två kreditkortsfack, ett sedelfack och ett telefonfodral med hårt skal. Det går också att designa personliga fodral till dator eller surfplatta.

169 – 299 kr

Vinglas med gravyr

Vinglas gravyr

Kombinera en ostbricka med att köpa till ett par graverade glas. Ett perfekt presenttips på genomtänkt present.

275- 455 kr

armband Inori identity steel black

Armband Inori med gravyr

Gravera armband till honom med ett mycket snyggt och kraftigt armband från Inori. Stålfärgat, svart och en zirkon. Kan graveras på framsidan med din egen gravyrtext! Armbandet har en smart funktion så att du enkelt kan plocka bort två bitar om du behöver förkorta det.

695 kr

Personlig present till pojkvän

Vill du ge bort något personligt i present till din pojkvän? Här hittar du tips på bra presenter med personlig touch när du vill ge bort något fint till din pojkvän.

Personlig present till henne

Hitta fina presenter till henne genom att sätta en personlig prägel på presenten! En genomtänkt present som är kopplad till hennes intressen, personlighet eller något minne är de bästa presenterna. Att ha lagt sin tanke bakom presenten visar att du bryr dig om henne och vem blir inte glad av det! Hos oss hittar du olika presentförslag med personliga presenter till henne som du enkelt kan matcha till rätt person. Att ge en personligare gåva till en tjej eller kvinna är något hon kommer att komma ihåg och minnas länge. Något personligt är något som garanterat kommer att uppskattas.

Personliga presenter till honom

En genomtänkt present som är kopplad till hans intressen, personlighet eller något minne är de bästa presenterna. Att ha lagt sin tanke bakom presenten visar att du bryr dig om honom och vem blir inte glad av det! Kanske du kan hitta något i presentlistan med en personlig anknytning med våra presentidéer.