Påhittig present till någon som älskar kaffe

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris och Bluebox

Påhittig present för kaffeälskare

Letar du efter en påhittig present att ge bort till kaffeälskaren? Här hittar du tips för att få ihop en genomtänkt present. Hitta en riktigt bra kombination som passar kaffenjutaren med dessa bra presenttips.

Gott lyxkaffe en självklar present

Gott lyxkaffe en självklar present

Ett gott lyxkaffe med nya kaffesmaker varje månad i 3, 6 eller 12 månader är en självklar present för den som älskar kaffe. Ett presentkort från Kaffekuvertet ger mottagaren handplockade kaffebönor från olika delar av världen. Vill du själv testa så finns även en tillsvidareprenumeration.

Retro plåtburk till kaffe – snygg inredningsdetalj

Retro plåtburk till kaffe - snygg inredningsdetalj

För den som gillar retro inredning så är denna fina plåtburk till kaffe en perfekt present! Kaffeburken fungerar lika bra för malt kaffe som hela kaffebönor. En riktigt snygg inredningsdetalj att ge bort. Måtten på burken är ca 17 x 11 x 7 cm.

Lakrits med mörk choklad – chokladlakritspraliner – för kaffeälskaren

Lakrits med mörk choklad - chokladlakritspraliner - för kaffeälskaren

Chokladlakritspraliner – Lakrids by Johan Bülow, med underbara smaker för kaffeälskaren! Allra längst in i pralinerna finns en söt gourmetlakrits som omgivits av ett tjockt lager med mörk belgisk choklad. Slutligen är pralinerna rullade i pulver från rostade Arabica kaffebönor. Förpackningen innehåller 150 gram praliner som är fria från gluten.

Brygg kaffe direkt i koppen med en smart kaffesil

Brygg kaffe direkt i koppen med en smart kaffesil

För någon som är på resande fot eller bara vill brygga sig en egen kopp kaffe så är denna smarta kaffesil en bra present! Kaffesilen, Brew It Stick, fungerar som en tesil men för kaffe och det tar bara fyra minuter.

Allt som behövs är hett vatten och grovmalet kaffe. För den som är på resa så är det lätt att ha med sig hett vatten i en termos. Kaffesilen är enkel att både fylla och tömma och den tål att diskas i diskmaskin. Måtten på kaffesilen är ca 20 x 6,5 cm.

Take away-mugg med texten FIKA

Take away-mugg med texten FIKA

En praktisk take away mugg som håller kaffet varmt är ett måste för någon som jämt är på språng. Muggen, från I Love Design, är i porslin och har ett lock med en liten öppning. Denna kaffemugg är i en stilren design i vitt med svart text FIKA. Kaffemuggen är 11,5 cm hög och 9 cm i diameter.

Ekologiska lattekryddor till kaffe – Lakrits, Gurkmeja & Kanel

Ekologiska lattekryddor till kaffe - Lakrits, Gurkmeja & Kanel

Är du på jakt efter något annorlunda så är den här presentasken med ekologiska lattekryddor från Mill & Mortar perfekt! Smaksättningen fungerar för kaffe, te, varm mjölk, chokladmjölk, kokosdryck, mandeldryck m.m. Setet innehåller kryddblandningar med lakritssmak – Lakrits Latte, kryddig kanelsmak – Kanel Latte och en smak av Chai Latte – Gurkmeja Latte.

Ge bort en spännande smaksättning med dessa ekologiska kryddblandningar. Presentaskens mått är 19,5 x 6,5 x 6,5 cm där varje burk är 6 x 6 x 6 cm.

Take away-mugg – Not a morning person

Take away-mugg - Not a morning person

En annan kul variant av en take away-mugg som passar någon du känner som är morgontrött. Den här kaffemuggen har dubbla väggar med isoleringseffekt som ger en förlängd temperaturhållning. Take-away muggen fungerar även att hålla en kall dryck kyld.

Detta är en snygg vit kaffemugg med guldprickig design och texten, NOT a morning person, i svart och guld. Produkten är 13,5 cm hög, 8 cm i diameter och ska handdiskas men inte användas i mikrovågsugn.

Dosera kaffe med ett stiligt kaffemått i form av en giraff

Dosera kaffe med ett stiligt kaffemått i form av en giraff

Ge bort en present som piffar upp någons kök med en stilig och annorlunda inredningsdetalj, ett kaffemått i form av en giraff. Ett smart redskap eftersom den långa halsen når ända ner i kaffeburkens botten. Kaffeskopan tål maskindisk och måtten är 4,5 x 4,6 x 18 cm.