Presenter till musikintresserad

Här hittar du bra presenttips på presenter och julklappar till någon som är musikintresserad, musiker eller musikproducent. Här är våra bästa tips på presenter att köpa online med musiktema till den som älskar musik.

Bästa tipsen på presenter och julklappar till musikintresserade

Halsband med graverbart plektrum

Graverbart plektrum

Ett graverbart plektrum på ett halsband från märke Inori är en perfekt present för gitarrfantasten eller rockstjärnan. Märket Inori som är kända för hög kvalité och stilren design.

Från 395 kr

Kreafunk aMajor Bluetooth Högtalare

Kreafunk Amajor Bluetooth Högtalare

En lyxig och stark och high end-högtalare med bluetooth. Här får du ett magnifikt ljud i en högtalare som blir blickfånget i rummet. Kreafunk aMajor är lätt att bära med sig och finns i fyra stilrena färger.

2 099 kr

Granit

Trådlös högtalare

Högtalare JBL go 2

En trådlös högtalare för den som vill streama musik från mobilen till högtalaren. Kan kopplas via Bluetooth eller Wifi till smartphone, surfplatta eller dator.

199,90 – 4 490 kr

Graverat whiskyglas Rock n roll

Graverat whiskyglas Rock n roll

Gillar personen dessutom whisky passar detta glaset med rockmotiv som kan graveras med valfri personlig text.

Från 255 kr

Hörlurshållare i julklapp för musikintresserad

Guldfärgade hörlurshållare

Vad passar inte bättre för att hänga sina hörlurar på detta guldfärgade hörlursställ med två fingrar uppsträckta i den klassiska rockposen.

239 kr

Fler tips på presenter

Biljetter till en fotbollsmatch i present

Presentlåda - Kaffe, pressobryggare och kopp

Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa


Presenter till musiker och musikproducenter

Har du en nära vän, flickvän, pojkvän eller familjemedlem som är musikintresserad? Hen kanske spelar ett instrument, producerar musik på datorn, studerar eller jobbar inom musik. Om personen snart fyller år och du är på jakt efter en födelsedagspresent eller om det närmar sig jul och du letar efter en julklapp, kan du hitta något kul här hos oss.

Spana in vår lista på presenter och julklappar för musiker, musikproducenter och andra musikintresserade! Här kan du hitta presenter som kommer att göra din musikervän riktigt glad.