Köp presenter till musikintresserad online

Här hittar du bra presenttips på presenter och julklappar till någon som är musikintresserad, musiker eller musikproducent. Här är våra bästa tips på presenter att köpa online med musiktema till den som älskar musik.

Graverbart plektrum

Halsband med graverbart plektrum

Ett graverbart plektrum på ett halsband från märke Inori är en perfekt present för gitarrfantasten eller den rockstjärnan. Märket Inori som är kända för hög kvalité och stilren design

Från 395 kr

Högtalare JBL go 2

Trådlös högtalare

En trådlös högtalare för den musikintresserade som vill streama musik från mobilen till högtalaren. En portabel trådlös högtalare som kan kopplas via Bluetooth eller Wifi till smartphone, surfplatta eller dator för att strömma musiken i det rum man befinner sig i.

199,90 – 4 490 kr

Hängsmycke g-klav i 18k guld

Hängsmycke g-klav i 18k guld

Ett vackert hängsmycke i 18k guld i form av en g-klav blir perfekt att sätta i ett halsband för den musikintresserade.

598 kr

Hörlurshållare

Guldfärgade hörlurshållare

Vad passar inte bättre för att hänga sina hörlurar på detta guldfärgade hörlursställ med två fingrar uppsträckta i den klassiska rockposen.

239 kr

Graverat whiskyglas Rock n roll

Graverat whiskyglas Rock n roll

Gillar personen dessutom whisky passar detta glaset med rockmotiv som kan graveras med valfri personlig text.

Från 245 kr

Kreafunk aMove Högtalare, Svart / Guld

Kreafunk aMove Högtalare

En högtalare som kan skryta med sitt utseende. Kreafunks aMove är en kompakt, trådlös högtalare med en enkel och elegant design som passar in i alla hem. Högtalaren kommer i många läckra färger. Det är lätt att ansluta högtalaren till din smartphone via Bluetooth så att du kan streama din favoritmusik.

999 kr