Present till sportintresserad

Hittar du några intressanta julklappstips eller presenttips? Kanske något till din önskelista du vill meddela vidare? Dela med dig! ❤

Letar du efter en bra present att köpa online till någon som är sportintresserad? Här hittar du presenttips för alla åldrar, stora som små, till den som älskar sport och idrott oavsett om det är fotboll, golf eller något annat sportigt. Det finns saker som praktiska tillbehör för den träningsintresserade utövaren och även presenter med sporttema för åskådare och sportfantaster. Här får du tips på presenter till sportälskare!

Presenter för golfintresserade

Träningsarmband och aktivitetsarmband

Träningsarmband – Aktivitetsarmband

Ett träningsarmband eller aktivitetsarmband för den hälsomedvetna kan vara ett bra hjälpmedel att komma igång med träningen. Det passar också den träningsvana att kunna ha koll på sina resultat och sin utveckling framåt. Dessa träningsarmband finns i många prisklasser och med varierande funktioner. Ett aktivitetsarmband kan mäta steg, distans, kalorier samt sömn och många kan synkroniseras med dator, smartphone eller surfplatta.

299,90 – 7 490 kr

Biljetter till en fotbollsmatch i present

Fotbollsmatch som present till fotbollsintresserad

Ska du köpa present till fotbollskille? Om personen är fotbollsintresserad är biljetter till en fotbollsmatch perfekt att överraska med! Välj fotbollsmatch för två i Stockholm eller ett lyxigare alternativ som Serie A Fotbollsresa i Italien, La Liga Fotbollsresa till Spanien eller Premier League Fotbollsresa i Storbritannien.

2 495 – 5 495 kr

Prenumeration på tidningen Må Bra

Prenumeration på Må bra

Ge bort en prenumeration på tidningen Må Bra! Tidningen innehåller praktiska och hälsosamma råd för kropp och själ, nyttiga råd om kosthållning och läsaren får en massa härliga, läckra och hälsosamma recept. Tidningen Må Bra passar alla – oavsett ålder och träningsnivå. Välj mellan 6 eller 12 tidningar.

165 – 330 kr

Provdykning

Provdykning

Testa provdykning. Personen får lära sig hur utrustningen fungerar och grundläggande regler. Under de praktiska övningarna är instruktör med hela tiden. Flera orter.

895 kr

Tandemhopp fallskärm

Tandemhopp

Den som fyller år eller blir firad av en annan anledning blir definitivt överraskad av att få prova ett tandemhopp! Tandemhoppet sker i Nyköping (Sthlm – Skavsta) med en erfaren instruktör.

2 995 kr

Klättring

Klättring

Utmana mottagaren av presenten på klättring! En rolig upplevelse och en bra träningsform. Perfekt tillfälle att träna sin höjdrädsla. Norrköping.

325 kr

Gokart

Gokart

Utmana varandra i ett gokartrace! Topphastighet på nästan 90 km/h! För den som gillar fart. Flera orter.

690 kr

Miljövänlig termos

Termos

En miljövänlig termos. Flaskan är i rostfritt stål. Termosen fungerar lika bra för varm som kall dryck. Håll drycken kall 24 timmar eller varm i 12 timmar.

399 kr

Eva Solo termosmugg

Eva Solo Termosmugg

Eva Solo termosmugg som är praktisk att ta med överallt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Fyll termosen med kaffe eller någon annan varm eller kall dryck. Den praktiska bärremmen i silikon gör det lätt att ta med flaskan så att man alltid har något att dricka inom räckhåll. Muggen finns i olika färger.

299 kr

Proteinbars för den träningsintresserade

Proteinbars

För en person som gillar att träna kan en låda proteinbars bli en annorlunda och kul present. En proteinbar blir ett perfekt mellanmål efter ett avslutat träningspass. För den som vill bygga muskler är mat med protein alltid eftertraktat.

12 – 29 kr per styck

Provköra en sportbil eller någon annan exklusiv bil

Provköra sportbil

Är personen intresserad av bilar? Ett presenttips kan vara att få provköra en sportbil, eller någon annan exklusiv bil. Välj bland Ariel Atom, Folkrace, Ferrari, Lamborghini, Formelbil och flera andra typer av bilar och bilsporter. Flera orter.

695 – 7 995 kr

Forsränning

Forsränning

Gillar personen äventyr och action? Då kan forsränning vara en bra present. Välj mellan tre olika paket i Åre eller Umeå. Passar både nybörjare och erfarna forspaddlare. Lätt, medel forsränning på tre olika forsar med olika utmaningsnivåer.

790 – 1 099 kr

Ge bort en kurs i överlevnad som present till pappa

Överlevnadskurs

Brukar personen snacka om Robinson på TV4 och har förslag på vad deltagarna ska göra? Ge bort en 2 dagars överlevnadskurs i skogen i Gnesta (Stockholm). En instruktör går igenom livsviktiga tekniker och ger tips och tricks för att klara av en krissituation. I kursen får deltagarna lära sig hur man bygger vindskydd, hur man får tag på vatten, var man hittar mat och vad som kan ätas. Deltagarna får också lära sig hur man orienterar sig i skogen, hur man undviker faror och hur man gör för att fånga fisk.

3 500 kr

Portabelt pingis-set

Portabelt pingis-set

Ge bort ett pingis-set med utdragbart nät, rack och bollar. Portabelt för att kunna ta med sig och förvandla middagsbjudningen till en intensiv och kul pingismatch.

349 kr

Bordsfotboll

Bordsfotboll

Ett bordsfotboll med spelplan för bord passar den fotbollsintresserade. En rolig klassiker med en fotbollsmatch i bordsformat! Sätt nurr på fotbollsspelarna och pricka bollen rätt i mål!

449 kr

Tactic utomhusspel fotbollskrocket

Tactic utomhusspel fotbollskrocket

Det klassiska spelet krocket men för fotboll! I stället för klubbor så används fötter och fotboll. Den förste spelare som tar sig genom banan vinner omgången.

349 kr


Bestway uppblåsbart fotbollsdart

Bestway uppblåsbart fotbollsdart

Utmana barnen på fotballsdart! En uppblåsbar darttavla där du siktar på bullseye när du sparkar fotbollen mot den enorma darttavlan. Samla flest poäng och vinn!

795 kr


Spralla träningsband för fotboll

Spralla träningsband för fotboll

Ett elastiskt träningsband för fotboll. Träna hörnsparkar, skruvskott, snabba passningar och andra trick utan att springa runt för att hämta tillbaka bollen.

99 kr