Present till sportintresserad och träningsintresserad

Letar du efter en bra present att köpa online till någon som är fotbollsintresserad, sportintresserad eller träningsintresserad? Här hittar du presenttips för alla åldrar, stora som små, till den som älskar sport och idrott oavsett om det är fotboll, golf eller något annat sportigt. Det finns saker som praktiska tillbehör för den träningsintresserade utövaren och även presenter med sporttema för åskådare och sportfantaster. Här får du tips på presenter till sportälskare!

Presenter för golfintresserade | Fotbollsintresserad

Träningsarmband och aktivitetsarmband

Träningsarmband – Aktivitetsarmband

Ett träningsarmband eller aktivitetsarmband för den hälsomedvetna kan vara ett bra hjälpmedel att komma igång med träningen. Det passar också den träningsvana att kunna ha koll på sina resultat och sin utveckling framåt. Dessa träningsarmband finns i många prisklasser och med varierande funktioner. Ett aktivitetsarmband kan mäta steg, distans, kalorier samt sömn och många kan synkroniseras med dator, smartphone eller surfplatta.

299,90 – 7 490 kr

Prenumeration på tidningen Må Bra

Prenumeration på Må bra

Ge bort en prenumeration på tidningen Må Bra! Tidningen innehåller praktiska och hälsosamma råd för kropp och själ, nyttiga råd om kosthållning och läsaren får en massa härliga, läckra och hälsosamma recept. Tidningen Må Bra passar alla – oavsett ålder och träningsnivå. Välj mellan 6 eller 12 tidningar.

165 – 330 kr

Provdykning

Provdykning

Testa provdykning. Personen får lära sig hur utrustningen fungerar och grundläggande regler. Under de praktiska övningarna är instruktör med hela tiden. Flera orter.

895 kr

Uppvakta med en upplevelse

Det finns massor av olika upplevelser som passar bra som present! Ta en titt bland alla upplevelser hos Greatdays i kategorierna relax, natur, sport, äventyr, hotellvistelser, mat & dryck, kultur, familj med mera!

Klättring

Klättring

Utmana mottagaren av presenten på klättring! En rolig upplevelse och en bra träningsform. Perfekt tillfälle att träna sin höjdrädsla. Norrköping.

399 kr

Gokart

Gokart

Utmana varandra i ett gokartrace! Topphastighet på nästan 90 km/h! För den som gillar fart. Flera orter.

750 kr

Miljövänlig termos

Termos

En miljövänlig termos. Flaskan är i rostfritt stål. Termosen fungerar lika bra för varm som kall dryck. Håll drycken kall 24 timmar eller varm i 12 timmar.

399 kr

Proteinbars för den träningsintresserade

Proteinbars

För en person som gillar att träna kan en låda proteinbars bli en annorlunda och kul present. En proteinbar blir ett perfekt mellanmål efter ett avslutat träningspass. För den som vill bygga muskler är mat med protein alltid eftertraktat.

12 – 29 kr per styck

Provköra en sportbil eller någon annan exklusiv bil

Provköra sportbil

Är personen intresserad av bilar? Ett presenttips kan vara att få provköra en sportbil, eller någon annan exklusiv bil. Välj bland Ariel Atom, Folkrace, Ferrari, Lamborghini, Formelbil och flera andra typer av bilar och bilsporter. Flera orter.

695 – 7 995 kr

Forsränning

Forsränning

Gillar personen äventyr och action? Då kan forsränning vara en bra present. Välj mellan tre olika paket i Åre eller Umeå. Passar både nybörjare och erfarna forspaddlare. Lätt, medel forsränning på tre olika forsar med olika utmaningsnivåer.

790 – 1 099 kr

Ge bort en kurs i överlevnad som present till pappa

Överlevnadskurs

Brukar personen snacka om Robinson på TV4 och har förslag på vad deltagarna ska göra? Ge bort en 2 dagars överlevnadskurs i skogen i Gnesta (Stockholm). En instruktör går igenom livsviktiga tekniker och ger tips och tricks för att klara av en krissituation. I kursen får deltagarna lära sig hur man bygger vindskydd, hur man får tag på vatten, var man hittar mat och vad som kan ätas. Deltagarna får också lära sig hur man orienterar sig i skogen, hur man undviker faror och hur man gör för att fånga fisk.

3 500 kr

Portabelt pingis-set

Portabelt pingis-set

Ge bort ett pingis-set med utdragbart nät, rack och bollar. Portabelt för att kunna ta med sig och förvandla middagsbjudningen till en intensiv och kul pingismatch.

349 kr

Proteinpulver

Proteinpulver

Proteinpulver är ett populärt och bra tillskott för den som tränar mycket. De flesta föredrar ett protein som är av typen vassle, som med denna produkt. Vassle tas upp snabbare i kroppen efter ett träningspass. Whey-80 innehåller 1 kg och finns att välja i flera olika smaker som double rich chocolate, banan, belgian chocolate, blueberry cheesecake, caramel latte och flera andra sorter.

229 kr

SmellWell luktdödare

Luktdödare för löparskorna och andra träningsskor

Ge bort SmellWell luktdödare till någon som tränar mycket. Perfekt för svettluktande löparskor eller träningsskor!

99 kr

Zenkuru hemmagym

Zenkuru hemmagym

Hemmaträning med Zenkurus smarta och praktiska redskap för hemmagym i 10 delar. Träna enkelt hemma med maghjul, hopprep, grepptränare, träningsgummiband, armhävningshandtag, glidplattor och skumgummimatta.

499 kr

Presenter till fotbollsintresserad

Ska du köpa present till fotbollskille? Om personen är intresserad av fotboll har vi flera förslag på roliga presenttips till både fotbollsentusiaster och fotbollsintresserade i alla åldrar. Det finns massor av fotbollspresenter och här har vi valt ut några av de bästa till aktiva och inaktiva fotbollsspelare samt fotbollsnördar.

Present till fotbollskille en LED-fotboll - KanJam Illuminate

LED-fotboll – KanJam Illuminate

Med den här LED-fotbollen i present till fotbollskille kan han spela fotbollsmatch trots mörker. Alla ser bollen som lyser upp i mörkret. Den inbyggda LED-belysningen i bollen ger dig möjlighet att spela längre och ha roligare med dina vänner och familj.

Aktivera belysningen genom att sätta bollen i rullning och fortsätt spela i timmar. Den praktiska funktionen att belysningen stängs av automatiskt när bollen inte har rört sig på några minuter sparar batteritid och gör att du kan spela ännu längre.

399 kr

Bordsfotboll

Bordsfotboll

Ett bordsfotboll med spelplan för bord passar den fotbollsintresserade. En rolig klassiker med en fotbollsmatch i bordsformat! Sätt nurr på fotbollsspelarna och pricka bollen rätt i mål!

449 kr

Tactic utomhusspel fotbollskrocket

Tactic utomhusspel fotbollskrocket

Det klassiska spelet krocket men för fotboll! I stället för klubbor så används fötter och fotboll. Den förste spelare som tar sig genom banan vinner omgången.

399 kr

Bestway uppblåsbart fotbollsdart

Bestway uppblåsbart fotbollsdart

Utmana barnen på fotballsdart! En uppblåsbar darttavla där du siktar på bullseye när du sparkar fotbollen mot den enorma darttavlan. Samla flest poäng och vinn!

795 kr

Spralla träningsband för fotboll

Spralla träningsband för fotboll

Ett elastiskt träningsband för fotboll. Träna hörnsparkar, skruvskott, snabba passningar och andra trick utan att springa runt för att hämta tillbaka bollen.

99 kr


Fler tips på presenter

Golfsimulator

Massage

Hängsmycke g-klav i 18k guld

Fotbollskillar och fotbollstjejer

Vad är en bra gåva till någon som älskar fotboll? Att hitta en present till någon som älskar fotboll kan vara enkelt och roligt. Om du inkluderar en fotboll på något sätt i presenten så kommer det troligtvis att uppskattas!

Här är några andra idéer på presenter till en fotbollsälskare:

  • En fotbollsresa
  • Träningsutrustning
  • Fotbollsspel

Vilken present som är den bästa beror naturligtvis på om personen är aktiv inom fotboll eller föredrar att titta på andra spela. Att köpa träningsredskap till någon som inte brukar träna kan bli en present som bara står och samlar damm. Det är viktigt att anpassa presenten efter personens intressen och aktivitetsnivå inom fotboll.