Present till golfintresserad

Letar du efter en bra present till någon som är golfintresserad? Här hittar du presenttips till den som älskar golf. Det finns saker som praktiska tillbehör för den golftokiga golfaren och även presenter med golftema för åskådare och golffantaster.

Presenter för sportintresserade


Grillset med grillredskap som golfklubbor

Grillredskap med golftema

Är personen golfintresserad och gillar att grilla? Då passar detta grillset perfekt som en rolig och annorlunda present. I setet ingår 5 grillredskap formade som golfklubbor och salt- och pepparkar i form av golfbollar. Tång, kniv, gaffel, spade och borste för att rengöra gallret.

349 krGolfsimulator

Golfsimulator

Med en golfsimulator på BallBreaker i Stockholm kan golfare spela golf året om. Bor personen inte i Stockholm kan en weekend i Stockholm vara en bra överraskning med ett golftema.

395 krMinigolf inomhus och middag för två

Minigolf inomhus och middag för två

En helkväll i 30-talets tecken, med middag och minigolf på Swing By Golfbaren i Stockholm. Spela minigolf inomhus året om med en tvårättersmiddag för två personer.

995 krToalettgolf

Toalettgolf

Att sitta på toaletten och läsa tidningen känner många igen. Med lite toalettgolf kan personen öva puttar med en mini green och en stör-ej skylt att hänga på dörren.

179 krIshink i form av en golfboll

Ishink som en golfboll

Överraska med en ishink i form av en klassisk 70-talsinspirerad golfboll med en liten guldig staty på toppen.

399 krKapsylöppnare som en golfboll

Kapsylöppnare som en golfboll

Det här är en kapsylöppnare i form av en golfboll som inte bara öppnar ölflaskor. Den räknar också hur många ölflaskor som öppnats under kvällen.

99 krGolf trivia frågespel

Golf Trivia frågespel

Ett roligt frågespel för alla som älskar golf! Tävla om vem som har bäst kunskaper om golf. Här finns frågor om spelare, utrustningen, regler, golfbanor och mycket mer. Golf Trivia Frågespel kommer innehåller 100 stycken golfrelaterade frågor, allt från historia och teknik till bland annat golfspelare. Frågorna är på engelska.

99 kr
Dela gärna!