Köp present till golfintresserad online

Hittar du några intressanta julklappstips eller presenttips? Kanske något till din önskelista du vill meddela vidare? Dela med dig! ❤

Letar du efter en bra present att köpa online till någon som är golfintresserad? Här hittar du presenttips till den som älskar golf. Det finns saker som praktiska tillbehör för den golftokiga golfaren och även presenter med golftema för åskådare och golffantaster.

Se även: Presenter för sportintresserade.

Spana in våra tips på presenter till golfintresserad!

Grillset med grillredskap som golfklubbor

Grillredskap med golftema

Är personen golfintresserad och gillar att grilla? Då passar detta grillset perfekt som en rolig och annorlunda present. I setet ingår 5 grillredskap formade som golfklubbor och salt- och pepparkar i form av golfbollar. Tång, kniv, gaffel, spade och borste för att rengöra gallret.

349 kr

Golfsimulator

Golfsimulator

Med en golfsimulator på BallBreaker i Stockholm kan golfare spela golf året om. Bor personen inte i Stockholm kan en weekend i Stockholm vara en bra överraskning med ett golftema.

395 kr

Minigolf inomhus och middag för två

Minigolf inomhus och middag för två

En helkväll i 30-talets tecken, med middag och minigolf på Swing By Golfbaren i Stockholm. Spela minigolf inomhus året om med en tvårättersmiddag för två personer.

995 kr

Toalettgolf

Toalettgolf

Att sitta på toaletten och läsa tidningen känner många igen. Med lite toalettgolf kan personen samtidigt öva puttar med en mini green och en stör-ej skylt att hänga på dörren.

179 kr

Ishink i form av en golfboll

Ishink som en golfboll

Överraska med en ishink i form av en klassisk 70-talsinspirerad golfboll med en liten guldig staty på toppen.

399 kr

Kapsylöppnare som en golfboll

Kapsylöppnare som en golfboll

Det här är en kapsylöppnare i form av en golfboll som inte bara öppnar ölflaskor. Den räknar också hur många ölflaskor som öppnats under kvällen.

99 kr

Golf trivia frågespel

Golf Trivia frågespel

Ett roligt frågespel för alla som älskar golf! Tävla om vem som har bäst kunskaper om golf. Här finns frågor om spelare, utrustningen, regler, golfbanor och mycket mer. Golf Trivia Frågespel kommer innehåller 100 stycken golfrelaterade frågor, allt från historia och teknik till bland annat golfspelare. Frågorna är på engelska.

99 kr