Present till golfare och golfintresserad 2024

Letar du efter den perfekta presenten till någon som älskar golf? Känner du dig osäker på vad som skulle vara en bra golfpresent? Här finns tips på fantastiska golfpresenter som en golfspelare kommer att uppskatta.

Vad kan vara en bra present för en golfentusiast? Det finns några riktigt bra golfrelaterade presenter för golfentusiaster, till exempel högkvalitativa golfbollar, tee-peggar, avståndsmätare och golfklockor. För den som verkligen vill skämma bort någon kan en lyxig golfweekend vara en perfekt present till golfare. Alternativt kan man ge bort ett frågespel om golf för en rolig och lärorik upplevelse.

Se även: Presenter för sportintresserade.

Bästa tipsen på present golf

Spana in våra tips på presenter till golfintresserad!

Grillset med grillredskap som golfklubbor

Grillredskap med golftema

Är personen golfintresserad och gillar att grilla? Då passar detta grillset perfekt som en rolig och annorlunda present. I setet ingår 5 grillredskap formade som golfklubbor och salt- och pepparkar i form av golfbollar. Tång, kniv, gaffel, spade och borste för att rengöra gallret.

499 kr

Golf present puttmatta PuttOUT

Puttmatta PuttOUT

PuttOUT Putting Golf Mat Slim är en puttmatta som är perfekt för att öva puttar. Mattan kan används både inne och ute oavsett hur mycket utrymme du har.

695 kr

Spela hickorygolf

Spela hickorygolf

Låt personen få uppleva 1800-talets hickorygolf. Ge bort en halvdagsupplevelse för att spela hickorygolf. Greenfee ingår och det går att låna utrustning.

1 995 kr

Toalettgolf

Toalettgolf

Att sitta på toaletten och läsa tidningen känner många igen. Med lite toalettgolf kan personen samtidigt öva puttar med en mini green och en stör-ej skylt att hänga på dörren.

179 kr

Golf trivia frågespel

Trivia frågespel

Ett roligt frågespel för alla som älskar golf! Tävla om vem som har bäst kunskaper på området. Här finns frågor om spelare, utrustningen, regler, golfbanor och mycket mer. Trivia Frågespel kommer innehåller 100 stycken golfrelaterade frågor, allt från historia och teknik till bland annat golfspelare. Frågorna är på engelska.

99 kr

Golf present golfklocka Garmin

Golfklocka Garmin

Det finns praktiska golfklockor som med hjälp av GPS samlar all information man som golfare kan tänkas behöva. Här hittar man bankartor, vindriktning och vindhastighet. Dessutom kan klockan ge förslag på vilken klubba man ska använda baserat på hur långt man brukar slå med just den klubban.

6 085 kr


Fler tips på presenter

Biljetter till en fotbollsmatch i present till pappa

Massage

Hängsmycke g-klav i 18k guld

Sammanfattning presenttips kring golf

Så här ser vår presentlista ut när vi sammanställer presenttipsen:

  • Grillredskap med golftema
  • Puttmatta
  • Spela hickorygolf
  • Toalettgolf
  • Trivia frågespel
  • Golfklocka Garmin

Golf presenter

Om du letar efter en present till en golfare, finns det många alternativ att välja mellan beroende på budget och golfarens nivå av engagemang i sporten.

En bra presentidé för en golfare kan vara ett par högkvalitativa golfhandskar. Golfhandskar kan vara en ovärderlig hjälp för att förbättra greppet och kontrollen över klubborna, och de slits oftast ut ganska snabbt, så att ge en ny uppsättning handskar kan vara en välkommen gåva.

En annan idé är att ge golfbollar som present. Golfare förlorar ofta bollar och det är alltid bra att ha tillräckligt många av dem på lager. För att göra gåvan mer personlig kan du överväga att gravera golfbollarna med mottagarens namn eller initialer.

En tredje presentidé är en golftröja eller polo. Golfare behöver vanligtvis kläder som passar för både spel och sociala sammanhang på klubben, så en bekväm och snygg golftröja kan vara en mycket uppskattad present.

Om budgeten tillåter det kan du också överväga att ge en golflektion med en professionell tränare. Detta kan vara en fantastisk möjlighet för en golfare att förbättra sitt spel och lära sig nya tekniker och strategier.

Att köpa present till golfare kan kännas svårt. Därför har vi här samlat bra tips på saker en golftokig vill ha. Det finns egentligen mängder av saker att välja mellan eftersom det finns så många olika tillbehör och pryttlar som är golfrelaterat. Här hos oss hittar du tips på bra present eller julklapp till golfare. Oavsett vilken present du väljer att ge en golfare, kommer det att uppskattas att du har tänkt på deras intresse och hobby.