Present till killkompis

InlÀgget innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bokus, Smartasaker och Webbhallen

Present till killkompis
Presenter som passar alla killar, Àven den bÀsta killkompisen

Letar du present till en killkompis men hittar ingen bra present? Ta det lugnt med en kopp kaffe och kolla in mina presenttips som passar alla killar, Àven den bÀsta killkompisen.

HÀr kommer riktigt bra förslag pÄ vad du kan köpa till en killkompis i födelsedagspresent, inflyttningspresent, studentpresent eller bara för att visa din uppskattning. Hitta en perfekt present utan att behöva springa runt i olika butiker.

En portabel högtalare

Högtalare JBL go 2 för den musikintresserade killen
En portabel trÄdlös högtalare som kan kopplas via Bluetooth till smartphone, surfplatta, dator med mera för att strömma musiken i det rum man befinner sig i. TrÄdlösa högtalare finns i diverse storlekar, prisklasser och fÀrger som kan fÄ dem att passa in som en snygg inredningspryl. En perfekt present som passar alla Äldrar och Àven en uppskattad studentpresent.

Grilla proffsigt gjorda hamburgare med en hamburgerpress

Hur mÄnga killar gillar inte att grilla? Ge bort en hamburgerpress sÄ blir alla hamburgare lika stora och hÄller ihop bÀttre pÄ grillen. Ett perfekt presenttips för killar!

En multitool för den hÀndige killen Àr ett bra presenttips

Köp en multitool, ett verktyg med flera funktioner, för den hÀndige killen som gÀrna vill fixa nÀr andan faller pÄ. Ett riktigt bra presenttips pÄ en present som Àr smidig och tar lite plats men med mÄnga funktioner.

Ett mĂ„ste för killkompisen – 101 öl du mĂ„ste dricka innan du dör

101 öl du mÄste dricka innan du dör
Ett mĂ„ste för killkompisen Ă€r denna bok av författaren Örjan Westerlund jĂ€ttebra som present 101 öl du mĂ„ste dricka innan du dör. Ett tips Ă€r att paketera in boken tillsammans med ett par olika ölsorter i ett fint paket! En perfekt present till bĂ€sta killkompisen som gillar öl.

En bra present till killar som nyss flyttat hemifrÄn eller Àr pÄ gÄng

Rutiga kokboken
En bra present till killar som nyss flyttat hemifrÄn eller snart Àr pÄ gÄng att dra flyttlasset sÄ Àr denna klassiska kokboken Rutiga kokboken : grundkokboken med över 1500 recept för stora och smÄ hushÄll mycket uppskattad. Boken har hÀngt med i mÄnga familjer de senaste 35 Ären men har uppdaterats under Ären med mer modernare recept. Boken passar Àven bra som studentpresent!