Present till pappa som har allt

InlÀgget innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bokus, medgravyr.se och getpersonal.se

Present till pappa som har allt
101 öl du mÄste dricka innan du dör

HĂ€r hittar du de bĂ€sta tipsen pĂ„ present till pappa som har allt och som inte önskar nĂ„gonting speciellt. Har du svĂ„rt att komma pĂ„ vad du ska ge din pappa i present? Är han en av de svĂ„raste personer du kĂ€nner att köpa present till? Kolla in vĂ„ra tips pĂ„ uppskattade och bra presenter till honom.

Ge bort en kurs – för pappan med drömmar

Brukar din pappa berÀtta om sina drömmar, om nÄgot han skulle vilja lÀra sig eller att han skulle vilja ta steget till en förÀndring? Det finns massor av kurser pÄ kvÀllar eller dagtid inom alla möjliga Àmnen. Kolla in utbudet hos kurser.se Det finns kurser som

och flera andra sorters intressanta kurser. SlÄ in bokningsbekrÀftelsen tillsammans med nÄgot som relaterar till kursen.

Present till den som gillar whisky

Ett graverat whiskyglas passar till den som gillar whisky. Du kan bestÀlla ett whiskyglas med gravyr av valfri text som din pappas namn, ett fint citat eller nÄgot annat kul eller minnesvÀrt. Det finns flera modeller och varianter pÄ glas att vÀlja, med eller utan mönster.

Denna uppskattade present till en som Àlskar whisky kan du köpa frÄn medgravyr.se och getpersonal.se. Passa Àven pÄ att köpa din pappas favoritwhisky sÄ att han kan prova glasen pÄ en gÄng!

En bok om öl i present

101 öl du mÄste dricka innan du dör
Föredrar pappa öl framför whisky passar denna boken av författaren Örjan Westerlund jĂ€ttebra som present. Boken 101 öl du mĂ„ste dricka innan du dör blir extra rolig att fĂ„ om du tar med ett par olika ölsorter i ett fint paket!

En personlig tavla – karta över pappas hemstad

Hos Mapiful kan du bestÀlla en personlig tavla med hjÀlp av en poster pÄ din pappas hemstad eller nÄgon annan stad som har en varm plats i hans hjÀrta. Tavlorna kan bestÀllas i olika utseende och stilar som vackert stilren i svart och vitt, vanlig kartlook och flera andra stilar. Du kan Àndra texter, storlek och format och Àven zooma in ett sÀrskilt omrÄde i en stad sÄ att bara nÄgon enstaka gata syns.

Behöver du Ànnu fler tips pÄ presenter till pappa?

Kolla in dessa tipsen pÄ presenter och se om du hittar nÄgot som passar för just din pappa
-> Kika pÄ vÄra julklappsförslag till pappa
-> Perfekt present för pappa som Àlskar kaffe