Present till pappa som har allt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus, medgravyr.se och getpersonal.se

Present till pappa som har allt
101 öl du måste dricka innan du dör

Här hittar du de bästa tipsen på present till pappa som har allt och som inte önskar någonting speciellt. Har du svårt att komma på vad du ska ge din pappa i present? Är han en av de svåraste personer du känner att köpa present till? Kolla in våra tips på uppskattade och bra presenter till honom.

Ge bort en kurs – för pappan med drömmar

Brukar din pappa berätta om sina drömmar, om något han skulle vilja lära sig eller att han skulle vilja ta steget till en förändring? Det finns massor av kurser på kvällar eller dagtid inom alla möjliga ämnen. Kolla in utbudet hos kurser.se Det finns kurser som

och flera andra sorters intressanta kurser. Slå in bokningsbekräftelsen tillsammans med något som relaterar till kursen.

Present till den som gillar whisky

Ett graverat whiskyglas passar till den som gillar whisky. Du kan beställa ett whiskyglas med gravyr av valfri text som din pappas namn, ett fint citat eller något annat kul eller minnesvärt. Det finns flera modeller och varianter på glas att välja, med eller utan mönster.

Denna uppskattade present till en som älskar whisky kan du köpa från medgravyr.se och getpersonal.se. Passa även på att köpa din pappas favoritwhisky så att han kan prova glasen på en gång!

En bok om öl i present

101 öl du måste dricka innan du dör
Föredrar pappa öl framför whisky passar denna boken av författaren Örjan Westerlund jättebra som present. Boken 101 öl du måste dricka innan du dör blir extra rolig att få om du tar med ett par olika ölsorter i ett fint paket!

En personlig tavla – karta över pappas hemstad

Hos Mapiful kan du beställa en personlig tavla med hjälp av en poster på din pappas hemstad eller någon annan stad som har en varm plats i hans hjärta. Tavlorna kan beställas i olika utseende och stilar som vackert stilren i svart och vitt, vanlig kartlook och flera andra stilar. Du kan ändra texter, storlek och format och även zooma in ett särskilt område i en stad så att bara någon enstaka gata syns.

Behöver du ännu fler tips på presenter till pappa?

Kolla in dessa tipsen på presenter och se om du hittar något som passar för just din pappa
-> Kika på våra julklappsförslag till pappa
-> Perfekt present för pappa som älskar kaffe