Present till pojkvän eller till din man

Tips på presenter till pojkvän och man
Behöver du hjälp att hitta en bra present till din pojkvän, sambo eller man? Vi har presenttips på hälsosamma och romantiska presenter eller för killen som gillar sport.

Behöver du hjälp med att hitta en bra present till din pojkvän, sambo eller man? Vilken present som passar bäst till din kille beror mycket på hans personlighet och hans intressen. Här hittar du bra presenttips som kan överraska din pojkvän och få honom att känna sig uppskattad. Kolla in tipsen på bra födelsedagspresenter, romantiska upplevelser och andra populära presenter som passar att överraska din kille med.

Bra present till pojkvän som är sportintresserad eller har bilar som intresse

Biljetter till en fotbollsmatch

Gillar din kille fotboll, ishockey eller n√•gon annan sport? D√• √§r biljetter till en fotbollsmatch eller f√∂r en annan sport en bra present till pojkv√§n som √§r sportintresserad. √Ąr din kille mer intresserad av bilar s√• kan ett tips vara att han f√•r provk√∂ra en sportbil eller n√•gon annan exklusiv bil.

Provköra en sportbil eller någon annan exklusiv bil

Tips på den perfekta presenten till den hälsosamma killen

Forsränning

√Ąr din kille h√§lsosam och gillar att r√∂ra p√• sig s√• kan du boka in ett pass hos en PT – en personlig tr√§nare. N√•got i naturen som en fj√§llvandring eller forsr√§nning passar ocks√• som en perfekt present till killen med ett h√§lsointresse. Eller vad s√§gs om ett par l√•dor proteinbars f√∂r att ge bort en annorlunda present?

Ett par lådor proteinbars

Romantiska presenttips till honom

Spabehandling

Letar du efter bra presenttips och vill överraska honom med något romantiskt så kan jag tipsa om en spabehandling, en middag för två antingen hemma eller ute på restaurang alternativt en romantisk weekend.

Romantisk weekend

Andra bra tips på födelsedagspresent eller andra presenter till din pojkvän

Grillset med grillredskap

Tycker din pojkvän om att grilla kan du köpa ett grillset med grillredskap som exempelvis en födelsedagspresent. Ett tips på present till pojkvän som har allt är upplevelser som helikopterflygning och fallskärmshoppning som kan vara riktigt uppskattade.

Helikopterflygning

Fallskärmshoppning

Här finns mer hjälp när du behöver fler tips på present till din pojkvän eller man

Vi har ännu fler tips till hjälp när du letar efter en present och överraskning till din pojkvän eller man:
-> Bra presenter att överraska med!
-> Fler tips på hälsosamma presenter för den hälsomedvetna