Alla hjärtans dag 2024 – Presenter till honom och henne

Dags att fira kärleken! Få tips på bra romantiska presenter för alla hjärtans dag 2024. Hitta kärlekspresenter till flickvännen, pojkvännen, fru, man, partner eller sambo. De klassiska presenterna för Alla hjärtans dag den 14:e februari är blombuketten och chokladasken. De är fortfarande de bästa alla hjärtans dag presenterna. Kommer du inte på något mer överraskande så är en chokladask faktiskt jättebra för hur många älskar inte choklad!

Presenter med kärlek till Alla hjärtans dag

Vi hjälper dig att hitta den perfekta presenten för alla hjärtans dag till någon speciell som du vill visa din uppskattning eller kärlek. Här hittar tips på presenter till alla hjärtans dag!

Romantisk present till pojkvän med choklad med personligt meddelande

Personlig choklad

Ge bort choklad med en personlig text. Du kan själv välja vilken text som ska stå på chokladkartongen. Välj en text som visar vad hen betyder för dig eller gör det personligt med hens namn eller kanske något ord ni brukar använda bara ni två. En Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan.

179 kr

Fint halsband

Halsband

Ett sött halsband i äkta silver med ett sött hänge. Hänget är ett hjärta med rosa kubisk zirkonia som gnistrar. Kedjan är i Venetiansk modell och 42 cm lång. Ett vackert smycke och en fin present! Vem blir inte glad av ett smycke?

229 kr

Skicka vackra blommor och choklad med blommogram

Blommor

Skäm bort den du tycker om med vackra blommor. Välj bland annat en bukett med 10 röda rosor och chokladask. Det finns många fina buketter att välja mellan. Välj antal rosor, färg, med och utan choklad. Skicka ett blommogram och visa din uppskattning!

245 – 2 995 kr

Vetekudde i form av hjärta som romantisk present

Vetekudde i form av hjärta

Köp den här hjärtformade vetekudden som blir en perfekt kärlekspresent till din älskling. Varje gång hen använder kudden kommer hen att tänka på dig. Enkel present till någon du älskar!
199 kr

Romantisk weekend på hotell med hotellövernattning- flera orter

Romantisk weekend i helglyx

Upplev en romantisk övernattning med en weekend på hotell som helglyx. Välj mellan utvalda hotell på olika orter i Norden. Njut av trevligt sällskap tillsammans och en skön natts sömn i en av nordens fina hotell. Ett tips på uppskattad års-present!

2 295 kr

Morgonrock Superman

Superman morgonrock

Låt honom veta att han är din alldeles egna superman med en mjuk och ståtlig morgonrock! En blå morgonrock med den klassiska supermanloggan på bröstet och ryggen. I materialet 100% polyester (mjukt fleecematerial) och i one size. Presenteriet säljer även matchande tofflor!

449 kr

Glasunderlägg

Glasunderlägg som personlig present

Vill du ge något personligt i present kan du beställa personliga glasunderlägg med foto på dig eller er tillsammans. Du får 6 glasunderlägg med baksida i kork och du kan välja mellan formerna kvadrat eller hjärta. Du designar själv glasunderläggen hos Smartphoto.

319 kr

Uppvakta med en upplevelse

Det finns massor av olika upplevelser som passar bra som present! Ta en titt bland alla upplevelser hos Greatdays i kategorierna relax, natur, sport, äventyr, hotellvistelser, mat & dryck, kultur, familj med mera!

Tavla - Utan dina andetag

Tavla med fin text

En tavla med den vackra texten “Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor jag kan inte ens stå om du inte ser på och genomskinlig grå vad vore jag utan dina andetag”. Handtillverkad från Mellow Design.

249 kr

Spa och en natt på Varbergs Kusthotell

Spa och hotell

Njut av spa och en god natt på Varbergs Kusthotell. Vid Varbergs vackraste strand vid Kattegatt och nära till både Varbergs centrum och den underbara naturen. Upplev det prisbelönade Thalassospat och vakna upp till en lyxig frukostbuffé. I paketet ingår en natt i dubbelrum. Champagnebubbelpool, havsvattenpool, varm- och kallpool, bastu, gym med mera.

2 495 kr

Exklusiv chokladprovning

Exklusiv chokladprovning

Njut av choklad på ett helt nytt sätt. Perfekt för chokladälskaren som gillar lite lyxigare och dyrare chokladpraliner! Finns på flera orter. Överraska med en chokladprovning genom att slå in värdebeviset i en presentlåda tillsammans med choklad!

890 kr

Romantisk ost och vinprovning för två

Ost- och vinprovning

Ge bort en romantiskt ost- och vinprovning för två i gåva. Upplev nya smaker med erfarna guider i ost- och vinhistorik. Finns på flera orter. En perfekt romantisk alla-hjärtans-dag-present!

1 190 kr

Massage

Massage

Unna kärleken en stunds avkoppling med massage för att släppa all stress och press. Köp ett värdebevis på 60 minuter djupgående massage som minskar muskelspänningar i hela kroppen och skänker ett skönt lugn. Mottagaren kan själv välja mellan 36 orter där mottagaren kan boka en massage.

695 kr

En kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Ge extra kärlek med en presentask som innehåller 40 kort med romantiska uppmaningar som du ska ge din partner. En perfekt kärlekspresent!

199 kr


Fler tips på presenter

Skicka romantiska blommor och choklad med blommogram
Champagneglas och vinkylare LSA Moya
Choklad med personligt meddelande

Vad är en bra alla hjärtans dag present?

Under Alla hjärtans dag har du en unik möjlighet att visa dina kära hur mycket du bryr dig om dem! Genom att ge dem en omtänksam present kan du uttrycka din kärlek och uppskattning på ett speciellt sätt. Det behöver inte vara den dyraste presenten, utan snarare tanken bakom den och att den passar personen i fråga. Ett bra tips är att planera i förväg och undvika att vara för sent ute, eftersom sista minuten-insatser sällan blir lika bra.

Alla hjärtans dag present flickvän

Årets mest romantiska dag och du vet inte vad du ska ge i present till din flickvän. Vi kan hjälpa dig att hitta en perfekt Alla hjärtans dag-present till flickvännen! Oavsett om du med presenten vill säga att du älskar din flickvän eller om du bara vill påminna henne om hur viktig hon är för dig kan du hitta den perfekta Alla hjärtans dag-presenten till din flickvän hos oss.

Alla hjärtans dag present till pojkvän

Vill du skämma bort din pojkvän lite extra på alla hjärtans dag? Hos oss får du massor med tips på romantiska och kärleksfulla presenter att ge till pojkvännen. Allt för att kunna fixa det fint och ha en bra alla hjärtans dag.

Till honom

Här hittar du tips på Alla hjärtans dag presenter till honom! Presenten behöver inte vara till din käraste utan bara till någon du vill överraska med lite extra omtanke. Det kan vara en kollega, kompis, son, bror, morfar eller farfar.

Alla hjärtans dag present till fru

Om det är dags att börja tänka på en Alla hjärtans dag present till din fru, så har vi redan tagit fram flera presenttips för att hjälpa dig! Att hitta en bra och lämplig gåva till din käresta är inte alltid så lätt. Därför har vi tagit fram massor av tips på presenter till en alla hjärtans dag present till hustrun när du vill visa lite extra uppskattning och kärlek.

Att fira Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag firas den 14 februari och är den svenska benämningen på Valentines Day. Det är kärleksparens speciella dag som firas med en högtid som passar alla romantiker. Ursprunget är inte en amerikansk sed som de flesta tror utan härstammar från medeltiden i traditioner kring helgonet Sankt Valentin i Frankrike och England och i en vårfest med rötter från antiken. I Sverige är det en ganska ny tradition som blir allt populärare varje år.

Uppmärksamma din kärlek den 14/2 och fira din älskling lite extra mycket på Alla hjärtans dag!

Tips på presenter för alla hjärtans dag

Vill du överraska någon och köpa något annat än en chokladask eller blommor till någon du tycker om? Är du ute efter en kärleksfull och romantisk present eller är du på jakt efter roliga och annorlunda alla hjärtans dag presenter och upplevelser?

Skäm bort din pojkvän eller flickvän med ett biobesök, konsertbiljetter till favoritartisten, hemmamiddag uppdukat fint hemma eller en härlig middag för två på restaurang. Alla dessa presenter och upplevelser passar perfekt att ge bort till kärleken på alla hjärtans dag. Bjud din kärlek på en oförglömlig upplevelse.