Alla hjärtans dag 2020

Alla hjärtans dag
Få tips på bra presenter för alla hjärtans dag 2020. Inspireras av våra handplockade tips för de bästa presenterna till din kärlek.

Dags att fira kärleken! De klassiska presenterna för alla hjärtans dag den 14:e februari är blombuketten och chokladasken. De är fortfarande de bästa alla hjärtans dag-presenterna. Även om du hellre vill komma med något som är mer överraskande så är en chokladask faktiskt jättebra för hur många älskar inte choklad!?!

Vi hjälper dig att hitta den perfekta presenten för alla hjärtans dag till någon speciell som du vill visa din uppskattning eller kärlek. Här hittar du garanterat något bra!

Chokladlakritspraliner - Lakrids by Johan Bülow
Choklad – en klassisk present för alla hjärtans dag

Chokladpraliner med lakritssmak från Johan Bülow ger en lite mer annorlunda touch till den klassiska alla-hjärtans-dag-presenten. Längst in i pralinerna finns en söt gourmetlakrits omgiven av ett tjockt lager med mörk belgisk choklad. Pralinerna är rullade i pulver från rostade Arabica kaffebönor. Chokladpralinerna är fria från gluten och förpackningen innehåller 150 gram härlig choklad.

Tips på presenter för alla hjärtans dag

Vill du överraska någon och köpa något annat än en chokladask eller blommor till någon du tycker om? Är du ute efter en kärleksfull och romantisk present eller är du på jakt efter roliga och annorlunda bra alla hjärtans dag presenter och upplevelser?

Skäm bort din pojkvän eller flickvän med ett biobesök, konsertbiljetter till favoritartisten, hemmamiddag uppdukat fint hemma eller en härlig middag för två på restaurang. Överraska med en spabehandling, vinprovning, en helikoptertur eller en romantisk weekend. Alla dessa presenter och upplevelser passar perfekt att ge bort till kärleken på alla hjärtans dag. Bjud din kärlek på en oförglömlig upplevelse.

Billig present eller en dyr?

Vi har alla olika individuella förväntningar på firandet för just denna dag. Är det ditt första firande i din relation kan det vara svårt att veta om den andre inte bryr sig så mycket eller förväntar sig pompa och ståt. Valet kan vara svårt om du ska köpa en billig present eller en dyr. En chokladask kan i detta läge vara ett bra alternativ och de finns i så många utföranden, storlekar och utseendet kan vara allt från enkelt till lyxigare design. Vill du vara mer personlig så kan du köpa ett större parti av din kära/kärastes favoritchoklad.

Uppmärksamma din kärlek den 14/2 med våra handplockade presenttips

Ett tips är att planera i god tid så du vet hur du vill fira dagen. Titta igenom våra handplockade presenttips och vill du inte köpa något så är lite extra uppmärksamhet aldrig fel att ge bort till din kärlek!

Alla hjärtans dag present till flickvän eller fru

Letar du efter den bästa alla hjärtans dag presenten och behöver ännu fler tips på hur du kan visa din flickvän eller fru din kärlek och extra uppskattning ska du läsa vidare här:
-> Tips på kärlekspresent till din flickvän eller din fru

Alla hjärtans dag present till pojkvän eller man

Behöver du fler tips på bra presenter och överraskningar att ge till din pojkvän eller man på alla hjärtans dag? Här får du massvis med tips på både presenter och aktiviteter till honom:
-> Tips på romantiska presenter till din pojkvän eller man