Presenttips till henne

Inlägget är reklam för Presenteriet.se och innehåller annonslänkar

Här hittar du bra presenttips till henne

Här hittar du de bästa tipsen på perfekta presenttips till henne. Kolla in dessa tips så kan du få henne att lysa upp med en glad överraskning. Oavsett om du letar efter presenttips till din tjejkompis, flickvän, fru, mamma, svärmor eller bara spontant vill överraska en tjej så hittar du riktigt bra presenttips här.

Snygga brickor i vitt med guldtext – bra presenttips till henne

Bricka - Oh look it’s wine o’clock”
Bricka - Time to drink champange and dance on the table
Dessa snygga brickor med text i guld “Oh look it’s wine o’clock” och “Time to drink champange and dance on the table” är bra presenttips till henne som gillar vin eller att lyxa till det med champange. Brickorna är från Mellow Design och är designade och tillverkade på Öland. Varje bricka är handgjord och materialet är i björkfaner.

Majas lyktor – samarbete med Rosa bandet och Barncancerfonden

Genom att köpa Majas lyktor gör du en insats för välgörenhet! Majas lyktor samlade in över 1,5 miljoner till Barncancerfonden 2017 och fortsätter i år att skänka en del av intäkterna till välgörenhet.

I samarbete med Rosa bandet har Majas lyktor tagit fram olika produkter bland annat
Chokladbräck Rosa Bandet Hallon. Chokladbräcken är handgjorda och tillverkningen sker i Sverige. En påse innehåller 75 gram härlig chokladbräck i mörk choklad smaksatta med hallon. Företaget skänker 10% av intäkterna för varje såld påse till Rosa Bandets insamling.

Vill du hellre stödja Barncancerfonden så finns det olika doftljus, bland annat detta doftljus “Mojito” från Majas Lyktor. Brinntiden är 40 timmar och sedan kan man använda den vackra ljushållaren som ljuslykta för värmeljus. Företaget skänker 10% av intäkterna för varje sålt doftljus till Barncancerfonden.

Inredningsdetaljer från Ernst Kirchsteiger – ett säkert kort till henne

Många tjejer och kvinnor följer Ernst Kirchsteiger på TV. Hans produkter är verkligen populära framförallt bland den kvinnliga delen av befolkningen. Vet du inte vad du ska köpa till henne så brukar Ernst produkter vara ett säkert kort. En stilren och vacker ljusstake i stengods passar i de allra flestas hem. Ljusstakarna är robusta och varje ljusstake är unik och kan därför skilja något i färg och form.