Romantisk present till fru

Här får du tips på bra romantiska presenter när du vill överraska din fru med något romantiskt eller med en kärlekspresent.

Tips på bra romantiska presenter till frugan


Vetekudde i form av hjärta som romantisk present till frugan

Vetekudde i form av hjärta

Den här hjärtformade vetekudden blir en perfekt kärlekspresent till din fru. Varje gång hon använder kudden kommer hon att tänka på dig.

199 krKaffemugg - Love you to the moon and back som romantisk present till frun

Kaffemugg med fint budskap

Gillar din fru kaffe så ge henne denna fina kaffemugg med budskapet “Love you to the moon and back”. Alla behöver en favoritkopp till gott kaffe!

99 krEn kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Ge extra kärlek med en presentask som innehåller 40 kort med romantiska uppmaningar som du ska ge din fruga. En perfekt kärlekspresent!

199 krPåskägg fylld med kärlek

Påskägg fylld med en massa kärlek

Ge bort ett påskägg fylld med kärlek till din hustru. Ägget är i roséfärgad plåt och innehåller en söt nalle, en ljuslykta från Majas Lyktor och Barncancerfonden, Kärlekste från Klaras Goda Presenter och Loveville Lakrits som är en mjuk saltlakrits dragerad i vitchoklad med smak av hallon och chili från Lakritsfabriken.

312 kr


Bjud din hustru på frukost med en fin bricka som romantisk present

Bricka som romantisk present

Tycker du om att bjuda din hustru på frukost på sängen så är denna bricka tips på en bra romantisk present. Med texten “god morgon älskling” och en riktigt god frukost på brickan får din älskling en underbar start på dagen.

219 kr


Choklad till din fru som kärleksfull present


Romantisk present till fru med choklad med personligt meddelande

Choklad med personligt meddelande

Ge bort en Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan till din fru med ett personligt meddelande. Hos Coolstuff kan du själv välja vilken text som ska stå på chokladkartongen.

159 kr


Lyxiga chokladpraliner i box

Lyxiga chokladpraliner till din fruga

Ge bort en ask med lyxiga chokladpraliner från Italien till din fruga. Pralinerna har en krispig insida och är fyllda med kakaokräm. Chokladen är förpackade i en ask med det fina budskapet “Love You”.

89 krChokladkola från Åre Chokladfabrik

Chokladkola från Åre Chokladfabrik

En fin present är en strut med chokladkola från Åre Chokladfabrik. På struten står texten “Tycker om dig”. Struten innehåller 100 gram ljusa och mörka chokladkolor. Fler strutar finns med andra budskap.

75 kr

Romantisk weekend i present till älsklingen


Upplev romantik för två på Falknästet

Upplev romantik för två på Falknästet

Bo på ett av Sveriges häftigaste och mest romantiska boende med övernattning för två på Falknästet med utsikt över Kattegatt. Se en hänförande solnedgång och njut av en underbar frukost. Falknästet vid Kullens Fyr är ett mycket populärt resmål för mysiga helger och betraktas som ett av Sveriges mest romantiska boenden!

3 995 kr


Exklusivt spa för två i Stockholm

Exklusivt spa för två i Stockholm

Upplev ett exklusivt och privat spa för två i Stockholm. Koppla av i en helt egen relaxavdelning med bubbelbad i en spännande och romantisk miljö. Välj bland olika spa-avdelningar i Stockholm som ger olika stämningar med inspiration av Indonesien, Fiji, Hawaii, Tusen och en natt, Maldiverna eller Blue Lagoon.

870 kr


Hotellövernattning för två - flera orter

Hotellövernattning för två – flera orter

Skäm bort din fru och dig själv med en härlig hotellvistelse. Välj mellan flera utvalda hotell på olika orter i Norden. Njut av trevligt sällskap och en skön natts sömn i en av nordens fantastiska pärlor. Bland utbudet kan du välja mellan olika hotellkedjor som First Hotels, Scandic, Best Western Hotel, Hilton och Nordic Choice Hotels.

1 195 kr


Personliga presenter till hustrun


Glasunderlägg som personlig present till hustrun

Glasunderlägg som personlig present

Vill du ge bort något personligt i present till din hustru kan du beställa personliga glasunderlägg med foto på dig eller er tillsammans. Du får 6 glasunderlägg med baksida i kork och du kan välja mellan två olika former kvadrat eller hjärta. Du designar själv glasunderläggen hos Smartphoto.

229 kr