Romantisk present till fru

Här får du presenttips på bra romantiska presenter när du vill överraska din fru med något romantiskt eller med en kärlekspresent. Få presentförslag på fina och populära födelsedagspresenter och andra romantiska gåvor och upplevelser när du vill ge bort något fint till frun.

Överraska med romantiska presenter till din fru

Letar du efter en romantisk present till din fru? Här hittar du fina tips när du vill visa din romantiska sida. Kanske är det er årsdag som närmar sig eller du bara vill visa din kärlek och uppskattning. Överraska med fina romantiska presenter som hon kommer att älska.


Kaffemugg - Love you to the moon and back som romantisk present till frun

Kaffemugg med fint budskap

Gillar din fru kaffe så ge henne denna fina kaffemugg med budskapet “Love you to the moon and back”. Alla behöver en favoritkopp till gott kaffe!

99 krEn kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Ge extra kärlek med en presentask som innehåller 40 kort med romantiska uppmaningar som du ska ge din fru. En perfekt kärlekspresent!

199 krMeraki spa-kit lyx

Meraki spa-kit lyx

Denna fina presentbox innehåller doftljus, ansiktsmask, Body Butter, tvättsvamp, läppbalsam och ögonkudde. Perfekt när du vill skämma bort dig själv eller någon du tycker om! Meraki är en hudvårdsserie utvecklad i Danmark med naturliga ingredienser.

595 krBjud din hustru på frukost med en fin bricka som romantisk present

Bricka som romantisk present

Tycker du om att bjuda din hustru på frukost på sängen så är denna bricka tips på en bra romantisk present. Med texten “god morgon älskling” och en riktigt god frukost på brickan får din älskling en underbar start på dagen.

219 kr


Skicka romantiska blommor och choklad med blommogram till din fru i present

Blommor är alltid uppskattat

När skämde du senast bort din fru med blommor? Ett säkert och klassiskt kort som alltid går hem i romantikens tecken. Välj exempelvis en bukett med 10 röda rosor och en chokladask. Här kan du välja bland många fina buketter med och utan choklad. Skicka ett blommogram när din fru minst anar det!

245 – 2 995 krVetekudde i form av hjärta som romantisk present till frugan

Vetekudde i form av hjärta

Den här hjärtformade vetekudden blir en perfekt kärlekspresent till din fru. Varje gång hon använder kudden kommer hon att tänka på dig.

199 kr


Choklad till din fru som kärleksfull present


Romantisk present till fru med choklad med personligt meddelande

Choklad med personligt meddelande

Ge bort en Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan till din fru med ett personligt meddelande. Du kan själv välja vilken text som ska stå på chokladkartongen. En romantisk present till fru!

159 kr


Lyxiga chokladpraliner i box

Lyxiga chokladpraliner till frun

Ge bort en ask med lyxiga chokladpraliner från Italien till frun. Pralinerna har en krispig insida och är fyllda med kakaokräm. Chokladen är förpackade i en ask med det fina budskapet “Love You”.

89 krChokladkola från Åre Chokladfabrik

Chokladkola från Åre Chokladfabrik

En fin present är en strut med chokladkola från Åre Chokladfabrik. På struten står texten “Tycker om dig”. Struten innehåller 100 gram ljusa och mörka chokladkolor. Fler strutar finns med andra budskap.

75 kr

Romantisk weekend i present till älsklingen


Upplev romantik för två på Falknästet

Upplev romantik för två på Falknästet

Bo på ett av Sveriges häftigaste och mest romantiska boende med övernattning för två på Falknästet med utsikt över Kattegatt. Se en hänförande solnedgång och njut av en underbar frukost. Falknästet vid Kullens Fyr är ett mycket populärt resmål för mysiga helger och betraktas som ett av Sveriges mest romantiska boenden!

4 500 kr


Exklusivt spa för två i Stockholm

Exklusivt spa för två i Stockholm

Upplev ett exklusivt och privat spa för två i Stockholm. Koppla av i en helt egen relaxavdelning med bubbelbad i en spännande och romantisk miljö. Välj bland olika spa-avdelningar i Stockholm som ger olika stämningar med inspiration av Indonesien, Fiji, Hawaii, Tusen och en natt, Maldiverna eller Blue Lagoon.

870 kr


Hotellövernattning för två - flera orter

Hotellövernattning för två – flera orter

Skäm bort din fru och dig själv med en härlig hotellvistelse. Välj mellan flera utvalda hotell på olika orter i Norden. Njut av trevligt sällskap och en skön natts sömn i en av nordens fantastiska pärlor. Bland utbudet kan du välja mellan olika hotellkedjor som First Hotels, Scandic, Best Western Hotel, Hilton och Nordic Choice Hotels.

1 195 kr


Personliga presenter till hustrun


Glasunderlägg som personlig present till hustrun

Glasunderlägg som personlig present

Vill du ge bort något personligt i present till din hustru kan du beställa personliga glasunderlägg med foto på dig eller er tillsammans. Du får 6 glasunderlägg med baksida i kork och du kan välja mellan två olika former kvadrat eller hjärta. Du designar själv glasunderläggen hos Smartphoto.

229 kr


Tavelram för fina minnen tillsammans

Romantiskt med fina minnen

Ta tillvara på era minnen ni har tillsammans i en fin ram. Du har kanske kvar er första biobiljett. Eller ett foto från en underbar stund. Skriv ut ett av era fina sms på ett fint papper. Något personligt är alltid uppskattat, särskilt fina minnen!

29 – 749 krPersonlig berlock som present

Berlock

En berlock med bokstav för älsklingens eller din initial. Något personligt är alltid uppskattat som present! Välj mellan silver eller guld utifrån vilken stil hon gillar. Gör presenten ännu mer komplett genom att även köpa en fin halskedja. Väljer du istället att lägga till ett vackert armband där berlocken kan fästas kan du även köpa till fler andra gulliga berlocker.

249 – 299 kr


En fin present till frugan

När du letar efter en fin present till frugan oavsett om det är hennes födelsedag, er årsdag börjar närma sig eller om du helt enkelt bara vill överraska henne kan du hitta bra presentförslag här hos oss. Romantiska presenter gillar de flesta fruar och även om du inte själv är romantiskt lagd har vi här gjort det lätt för dig att hitta något kärleksfullt till din maka.

Fler tips på present till fru

Fina och bra presenter till hustrun
Presenter till fru med hälsointresse
Presenter till frugan som älskar kaffe

Dela gärna!