Romantiska presenter till flickvän

Letar du efter romantiska presenter till din flickvän? Här får du tips på bra romantiska presenter till din flickvän när du vill visa din romantiska sida och överraska med fina presenter hon kommer att älska. Är det kanske er årsdag som närmar sig eller du bara vill visa din kärlek och uppskattning.

Tips på bra romantiska presenter till flickvän


Vetekudde i form av hjärta som romantisk present till flickvän

Vetekudde i form av hjärta

Den här hjärtformade vetekudden blir en perfekt kärlekspresent till din flickvän. Varje gång hon använder kudden kommer hon att tänka på dig.

199 krKaffemugg - Love you to the moon and back som romantisk present till flickvän

Kaffemugg med fint budskap

Gillar din flickvän kaffe så ge henne denna fina kaffemugg med budskapet “Love you to the moon and back”. Alla behöver en favoritkopp till gott kaffe!

99 krEn kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Ge extra kärlek med en presentask som innehåller 40 kort med romantiska uppmaningar som du ska ge din flickvän. En perfekt kärlekspresent!

199 kr


Romantisk weekend i present till flickvännen

Låt kärleken spira med en romantisk spaupplevelse eller en romantisk weekend i Stockholm, på Falknästet vid Kullens Fyr i Skåne eller på något annat romantiskt hotell i Sverige. Vi tipsar om exklusivt spa för två i Stockholm och flera varianter på romantiska hotell med både hotellövernattning och spabehandling för två på olika orter. En romantisk helg i Stockholm kommer din flickvän att uppskatta oavsett var ni bor i Sverige. Kombinera med en romantisk chokladprovning eller en ost- och vinprovning för den bästa helgen i romantikens tecken!


Upplev romantik för två på Falknästet

Upplev romantik för två på Falknästet

Bo på ett av Sveriges häftigaste och mest romantiska boende med övernattning för två på Falknästet med utsikt över Kattegatt. Se en hänförande solnedgång och njut av en underbar frukost. Falknästet vid Kullens Fyr i Skåne är ett mycket populärt resmål för mysiga helger och betraktas som ett av Sveriges mest romantiska boenden!

4 500 kr


Exklusivt spa för två i Stockholm

Exklusivt spa för två i Stockholm

Upplev ett exklusivt och privat spa för två i Stockholm. Koppla av i en helt egen relaxavdelning med bubbelbad i en spännande och romantisk miljö. Välj bland olika spa-avdelningar i Stockholm som ger olika stämningar med inspiration av Indonesien, Fiji, Hawaii, Tusen och en natt, Maldiverna eller Blue Lagoon.

870 kr


Hotellövernattning för två - flera orter

Hotellövernattning för två – flera orter

Skäm bort din flickvän och dig själv med en härlig hotellvistelse. Välj mellan flera utvalda hotell på olika orter i Norden. Njut av trevligt sällskap och en skön natts sömn i en av nordens fantastiska pärlor. Bland utbudet kan du välja mellan olika hotellkedjor som First Hotels, Scandic, Best Western Hotel, Hilton och Nordic Choice Hotels.

1 195 krExklusiv chokladprovning

Exklusiv chokladprovning

Njut av choklad på ett helt nytt sätt. Perfekt för chokladälskaren som gillar lite lyxigare och dyrare chokladpraliner! Finns på flera orter. Överraska med en chokladprovning genom att slå in värdebeviset i en presentlåda tillsammans med choklad!

890 krOst och vinprovning för två

Ost- och vinprovning

Ge bort en romantiskt ost- och vinprovning för två i gåva. Upplev nya smaker med erfarna guider i ost- och vinhistorik. Finns på flera orter. En perfekt present när du vill ge henne något som känns dyrare i present!

1 090 krMassage

Massage

Unna henne en stunds avkoppling med massage för att släppa all stress och press. Köp ett värdebevis på 60 minuter djupgående massage som minskar muskelspänningar i hela kroppen och skänker ett skönt lugn. Mottagaren kan själv välja mellan 36 orter där mottagaren kan boka en massage.

695 krSpa och en natt på Varbergs Kusthotell

Spa och hotell

Njut av spa och en god natt vid havet och stranden på Varbergs Kusthotell. I paketet ingår en natt i dubbelrum. En dyr och mysig födelsedagspresent.

2 495 kr
Choklad till din flickvän som kärleksfull present


Romantisk present till flickvän med choklad med personligt meddelande

Choklad med personligt meddelande

Ge bort en Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan till din flickvän med ett personligt meddelande. Du kan själv välja vilken text som ska stå på chokladkartongen.

159 kr


Lyxiga chokladpraliner i box

Lyxiga chokladpraliner till din flickvän

Ge bort en ask med lyxiga chokladpraliner från Italien till din flickvän. Pralinerna har en krispig insida och är fyllda med kakaokräm. Chokladen är förpackade i en ask med det fina budskapet “Love You”.

89 krChokladkola från Åre Chokladfabrik

Chokladkola från Åre Chokladfabrik

En fin present är en strut med chokladkola från Åre Chokladfabrik. På struten står texten “Tycker om dig”. Struten innehåller 100 gram ljusa och mörka chokladkolor. Fler strutar finns med andra budskap.

75 kr

Andra bra och fina presenter


Påskägg fylld med kärlek

Påskägg fylld med en massa kärlek

Ge bort ett påskägg fylld med kärlek till din flickvän. Ägget är i roséfärgad plåt och innehåller en söt nalle, en ljuslykta från Majas Lyktor och Barncancerfonden, Kärlekste från Klaras Goda Presenter och Loveville Lakrits som är en mjuk saltlakrits dragerad i vitchoklad med smak av hallon och chili från Lakritsfabriken.

312 kr


Bjud din flickvän på frukost med en fin bricka som romantisk present

Bricka som romantisk present

Tycker du om att bjuda din flickvän på frukost på sängen så är denna bricka tips på en bra romantisk present. Med texten “god morgon älskling” och en riktigt god frukost på brickan får din älskling en underbar start på dagen.

219 kr


Personliga presenter till flickvän


Glasunderlägg som personlig present till flickvän

Glasunderlägg som personlig present

Vill du ge bort något personligt i present till din flickvän så kan du beställa personliga glasunderlägg med foto på dig eller er tillsammans. Du får 6 glasunderlägg med baksida i kork och du kan välja mellan två olika former kvadrat eller hjärta. Du designar själv glasunderläggen hos Smartphoto.

229 kr