Romantisk present till pojkvän

Här får du tips på bra romantiska presenter när du vill överraska din pojkvän med något romantiskt eller med en kärlekspresent. Kanske är det er årsdag som närmar sig? Eller vill du bara visa din kärlek och uppskattning med lite romantik? Överraska med fina paket som han kommer att älska.

Tips på bra romantiska presenter till pojkvän

Kolla in våra presentförslag på romantiska presenter till honom.


Vetekudde i form av hjärta

Romantisk vetekudde i form av hjärta

Den här hjärtformade vetekudden blir en perfekt kärlekspresent till din pojkvän. Varje gång han använder kudden kommer han att tänka på dig.

199 krKaffemugg - Love you to the moon and back

Kaffemugg med fint budskap

Gillar din pojkvän kaffe så ge honom denna fina kaffemugg med budskapet “Love you to the moon and back”. Alla behöver en favoritkopp till gott kaffe!

99 krEn kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Ge extra kärlek med en presentask som innehåller 40 kort med romantiska uppmaningar som du ska ge din pojkvän. En perfekt kärlekspresent!

199 krPåskägg fylld med kärlek

Påskägg fylld med en massa kärlek

Ge bort ett påskägg fylld med kärlek till din pojkvän. Ägget är i roséfärgad plåt och innehåller en söt nalle, en ljuslykta från Majas Lyktor och Barncancerfonden, Kärlekste från Klaras Goda Presenter och Loveville Lakrits som är en mjuk saltlakrits dragerad i vitchoklad med smak av hallon och chili från Lakritsfabriken.


Bjud din pojkvän på frukost med en fin bricka som romantisk present

Bricka som romantisk present

Tycker du om att bjuda din pojkvän på frukost på sängen så är denna bricka tips på en bra romantisk present. Med texten “god morgon älskling” och en riktigt god frukost på brickan får din älskling en underbar start på dagen.


Choklad till din pojkvän som kärleksfull present


Romantisk present till pojkvän med choklad med personligt meddelande

Choklad med personligt meddelande

Ge bort en Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan till din pojkvän med ett personligt meddelande. Hos Coolstuff kan du själv välja vilken text som ska stå på chokladkartongen.


Lyxiga chokladpraliner i box

Lyxiga chokladpraliner till din pojkvän

Ge bort en ask med lyxiga chokladpraliner från Italien till din pojkvän. Pralinerna har en krispig insida och är fyllda med kakaokräm. Chokladen är förpackade i en ask med det fina budskapet “Love You”.Chokladkola från Åre Chokladfabrik

Chokladkola från Åre Chokladfabrik

En fin present är en strut med chokladkola från Åre Chokladfabrik. På struten står texten “Tycker om dig”. Struten innehåller 100 gram ljusa och mörka chokladkolor. Fler strutar finns med andra budskap.

Romantisk weekend i present till pojkvännen


Upplev romantik för två på Falknästet

Upplev romantik för två på Falknästet

Bo på ett av Sveriges häftigaste och mest romantiska boende med övernattning för två på Falknästet med utsikt över Kattegatt. Se en hänförande solnedgång och njut av en underbar frukost. Falknästet vid Kullens Fyr är ett mycket populärt resmål för mysiga helger och betraktas som ett av Sveriges mest romantiska boenden!


Exklusivt spa för två i Stockholm

Exklusivt spa för två i Stockholm

Upplev ett exklusivt och privat spa för två i Stockholm. Koppla av i en helt egen relaxavdelning med bubbelbad i en spännande och romantisk miljö. Välj bland olika spa-avdelningar i Stockholm som ger olika stämningar med inspiration av Indonesien, Fiji, Hawaii, Tusen och en natt, Maldiverna eller Blue Lagoon.


Hotellövernattning för två - flera orter

Hotellövernattning för två – flera orter

Skäm bort din pojkvän och dig själv med en härlig hotellvistelse. Välj mellan flera utvalda hotell på olika orter i Norden. Njut av trevligt sällskap och en skön natts sömn i en av nordens fantastiska pärlor. Bland utbudet kan du välja mellan olika hotellkedjor som First Hotels, Scandic, Best Western Hotel, Hilton och Nordic Choice Hotels.


Personliga presenter till pojkvän


Glasunderlägg som personlig present

Glasunderlägg som personlig present

Vill du ge bort något personligt i present till din pojkvän så kan du beställa personliga glasunderlägg med foto på dig eller er tillsammans. Du får 6 glasunderlägg med baksida i kork och du kan välja mellan två olika former kvadrat eller hjärta. Du designar själv glasunderläggen hos Smartphoto.Fler romantiska presenttips till pojkvän

Få fler förslag på romantiska presenter med små söta gåvor till din pojkvän på födelsedagen eller som en liten kärleksgåva.
Överraska med kärlekspresenter
Alla hjärtans dag 2021
Kika på våra presenttips till din pojkvän

Dela gärna!