Romantiska presenter

Skäm bort din älskling med en romantisk present. Här har vi samlat de bästa presenttipsen på vad du kan ge din partner, flickvän, pojkvän, fru eller man som romantiska presenter.

Vetekudde i form av hjärta som romantisk present

Vetekudde i form av hjärta

Köp den här hjärtformade vetekudden som blir en perfekt kärlekspresent till din älskling. Varje gång hen använder kudden kommer hen att tänka på dig. Enkel present till någon du älskar!
199 kr

En kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Kärlekspresent med romantiska uppmaningar

Ge extra kärlek med en presentask som innehåller 40 kort med romantiska uppmaningar som du ska ge din partner. En perfekt kärlekspresent!

199 kr

Exklusivt spa för två i Stockholm

Exklusivt spa för två

Upplev ett exklusivt och privat spa för två i Stockholm. Koppla av i en helt egen relaxavdelning med bubbelbad i en spännande och romantisk miljö. Välj bland olika spa-avdelningar med olika inspirationsteman.

870 kr

Exklusiv chokladprovning

Exklusiv chokladprovning

Njut av choklad på ett helt nytt sätt. Perfekt för chokladälskaren som gillar lite lyxigare och dyrare praliner! Finns på flera orter. Överraska med en chokladprovning genom att slå in värdebeviset i en presentlåda tillsammans med choklad!

890 kr

Massage

Massage

Unna kärleken en stunds avkoppling med massage för att släppa all stress och press. Köp ett värdebevis på 60 minuter djupgående massage som minskar muskelspänningar i hela kroppen och skänker ett skönt lugn. Mottagaren kan själv välja mellan 36 orter där mottagaren kan boka en massage.

695 kr

Bjud din pojkvän på frukost med en fin bricka

Bricka

Tycker du om att bjuda älsklingen på frukost på sängen så är denna bricka tips på en bra present. Med texten “god morgon älskling” och en riktigt god frukost på brickan får hen en underbar start på dagen.

225 kr

Romantisk present med choklad med personligt meddelande

Choklad med personligt meddelande

Ge bort en Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan med ett personligt meddelande. En mycket enkel present som förslag på romantiska presenter.

159 kr

Glasunderlägg som personlig present

Glasunderlägg som personlig present

Vill du ge något personligt i present kan du beställa personliga glasunderlägg med foto på dig eller er tillsammans. Du får 6 glasunderlägg med baksida i kork och du kan välja mellan formerna kvadrat eller hjärta. Du designar själv glasunderläggen hos Smartphoto.

229 kr

Chokladkola från Åre Chokladfabrik

Chokladkola från Åre Chokladfabrik

En fin present är en strut med chokladkola från Åre Chokladfabrik. På struten står texten “Tycker om dig”. Struten innehåller 100 gram ljusa och mörka chokladkolor. Fler strutar finns med andra budskap.

75 kr

Ostbricka

Ostbricka

Vill ni ha fler romantiska kvällar? En snygg ostbricka passar då bra och blir en snygg inredningsdetalj i köket. En perfekt romantisk present för någon som gillar inredning och romantik.

249 – 1 399 kr

Kaffemugg - Love you to the moon and back

Kaffemugg med fint budskap

Gillar hen kaffe så ge bort denna fina kaffemugg med budskapet “Love you to the moon and back”. Alla behöver en favoritkopp till gott kaffe!

99 kr

Skicka romantiska blommor och choklad med blommogram

Blommor till din älskling

Skäm bort partnern lite extra med fina blommor. Välj bland annat en bukett med 10 röda romantiska rosor och chokladask. Det finns många fina buketter att välja mellan. Välj antal rosor, färg, med och utan choklad. Skicka ett blommogram när hen minst anar det!

245 – 2 995 kr

Upplev romantik för två på Falknästet

Upplev romantik för två på Falknästet

Bo på ett av Sveriges häftigaste och mest romantiska boende med övernattning för två på Falknästet med utsikt över Kattegatt. Se en hänförande solnedgång och njut av en underbar frukost. Falknästet vid Kullens Fyr i Skåne är ett mycket populärt resmål för mysiga helger och betraktas som ett av Sveriges mest romantiska boenden!

4 500 kr

Ost och vinprovning för två

Ost- och vinprovning

Ge bort en romantiskt ost- och vinprovning för två i gåva. Upplev nya smaker med erfarna guider i ost- och vinhistorik. Finns på flera orter. En perfekt present när du vill ge hen något som känns dyrare i present!

1 090 kr

Hotellövernattning för två - flera orter

Hotellövernattning för två

Unna er själva en härlig romantisk weekend. Välj mellan flera utvalda hotell på olika orter i Norden. Njut av trevligt sällskap och en skön natts sömn i en av nordens fantastiska pärlor. Bland utbudet kan du välja mellan olika hotellkedjor som First Hotels, Scandic, Best Western Hotel, Hilton och Nordic Choice Hotels.

1 195 kr

Spa och en natt på Varbergs Kusthotell

Spa och hotell

Njut av spa och en god natt vid havet och stranden på Varbergs Kusthotell. I paketet ingår en natt i dubbelrum. En dyr och mysig födelsedagspresent. Skäm bort dig själv och din partner med lite lyx där ni får koppla av och njuta av god mat och en fin vistelse i en romantisk miljö!

2 495 kr

Kylskåpspoesi

Kylskåpspoesi

Kylskåpspoesin är tillbaka! Asken innehåller 360 tunna magneter med ord och delar av ord. Orden kan du fästa på ditt kylskåp, säkerhetsdörr av stål, plåtskåp eller annan stålyta. Orden kan sättas ihop till allt från finstämd lyrik till kul nonsens och fantastisk poesi. Välj mellan blandade ord eller kärleksord.

219 kr

Romantisk present till pojkvän

Vill du överraska med något romantiskt i present till din pojkvän? Här hittar du kärleksfulla presenter i alla prisklasser när du ska ge din pojkvän en fin present. Kanske är det er årsdag som närmar sig? Eller vill du bara visa din kärlek och uppskattning med lite romantik? Alla våra presenttips går att handla online så att han inte märker när du ska överraska med en fin romantisk paket. Här får du bra presenttips på romantisk present till pojkvän.

Romantisk present till flickvän

Letar du efter romantiska presenter till din flickvän? Här får du tips på bra romantiska presenter till flickvännen när du vill visa din romantiska sida och överraska med fina presenter hon kommer att älska. Är det kanske er årsdag som närmar sig eller du bara vill visa din kärlek och uppskattning? Då är en romantisk present det bästa valet!

Romantiska presenter till honom

Är du på jakt efter något romantiskt till honom i present? Oavsett om du vill hitta något som förmedlar din kärlek eller bara visar lite extra omtanke kan du här få inspiration med våra presentförslag. Visa honom lite extra uppmärksamhet med en romantisk present!

Romantiska presenter till henne

Vill du ha hjälp att hitta en romantisk present till henne? Är du inte själv romantiskt lagd kan det vara svårt att helt säkert veta vad som är bra romantiska presenter. Då har du ett guldläge att spana in alla våra fina tips!