Skicka blommor och blommogram med Interflora

Uppvakta någon med ett blommogram. Var du än befinner kan du skicka en present med blommor från Interflora.

Skicka blommor och blommogram som present

Skicka blommor

Skäm bort någon lite extra med fina blommor. Välj bland olika buketter och lägg till choklad eller något annat tillbehör. Skicka blommor och blommogram när personen minst anar det eller till något särskilt tillfälle!

60 – 2 995 kr

Alla buketter hos Interflora

Skicka romantiska blommor med rosor

Skicka romantiska blommor med rosor

Skäm bort partnern lite extra med en romantisk blombukett. Välj bland annat en bukett med 10 röda rosor och chokladask. Det finns även många andra fina buketter att välja mellan. Välj antal rosor, färg, med och utan choklad. Skicka ett blommogram när personen minst anar det!

60 – 2 995 kr

Rosor hos Interflora

Fikabox som present

Fikabox som present

Skicka en fikabox till någon du saknar och bjud på en trevlig fika. Boxen innehåller ekologiskt kaffe, svart te, macarons, choco chip-kakor, lemoncurd och belgisk nougat.

325 kr

Meraki spa-kit lyx som presenttips

Meraki spa-kit lyx som presenttips

Denna fina presentbox innehåller doftljus, ansiktsmask, Body Butter, tvättsvamp, läppbalsam och ögonkudde. Meraki är en hudvårdsserie utvecklad i Danmark med naturliga ingredienser.

595 kr

Skicka blommor och present

Skicka blommor och present

Vill du uppvakta och överraska med både blommor och en present hittar du färdiga paket här. Se alla populära buketter tillsammans med olika presenter med en lyxig chokladask, en mjuk nalle, bubblande äppelcider och mycket annat. Se också våra andra tips på presenter du kan skicka.

100 – 1 375 kr

Alla färdiga paket

Blombukett med nalle

Blombukett med nalle

Det finns flera olika färdiga blombuketter att välja mellan tillsammans med en nalle.

100 – 1 375 kr

Blombukett med nalle

Skicka blommor och present

Skicka blommor och en present tillsammans med ett Blommogram. Välj mellan lyxchoklad, chokladstrutar från Åres Chokladfabrik, te, armband, hjärtan, vaser, noveller och mycket annat.

Skicka blommogram på Mors Dag

Oavsett om du kan eller inte kan vara på plats och gratulera din mamma på Mors Dag, kan du skicka blommor till mamma för att fira henne. Buketter är en klassiker att ge till alla mammor på Mors Dag.

Välj en härligt färgsprakande vårbukett och choklad med ett blommogram! Välj mellan en liten bukett, mellan eller stor. Buketten kan levereras med en stor strut på cirka 70 gram fylld med champagnetryffel med smak av hallon och vit choklad eller något annat tillägg. Lägg till ett kort, presentinslagning, mousserande äppelmust eller något annat tillval. Det finns många fler buketter att välja mellan.

Vill man ha en varm och somrig bukett får blommorna gärna vara rosa och lila. Det finns många fina morsdagsbuketter i Interfloras webbutik att skicka som blommogram. Passa även på att skicka en morsdagspresent!

Söndagen den 29 maj är det MORS DAG 2022.

Köpa blommor till flickvän

Uppvakta din flickvän med ett blombud. Romantiska buketter brukar ofta vara röda rosor, men många tycker även att tulpanbuketter är romantiska. En bukett med nalle, eller tillsammans med choklad brukar uppfattas som extra romantiskt och kärleksfullt att få som blombud. Köp romantiska blommor online till din flickvän!

Interflora

Interflora driver blomsterförmedling runt om i landet. Med drygt 700 återförsäljare är de Sveriges ledande blomsterfackhandel. Interflora levererar blommor över hela landet. Dessutom är de en av de största internationella leverantörerna!

Skicka blommor och blommogram med Interflora

Skicka blommor med Interflora

En blombukett är inte bara vacker och väldoftande. Den säger också något alldeles speciellt åt mottagaren.

Interflora har sålt blommor i snart 100 år, och finns över hela landet. När du skickar blommor kan du lita på att deras kunniga florister sätter samman en bukett av säsongens finaste blommor värdig för varje tillfälle. Ange bara tid och plats så sköter Interfloras blombud resten.

Interflora skickar även blommor utomlands då de har ett nätverk av 56 000 blomsterhandlare över hela världen.

Blommor online hos Interflora

En blomma säger med än tusen ord. Färggranna blomsterarrangemang förgyller bröllopsfesten, en smakfull bukett tröstar i sorgen, och ett oväntat blommogram kan pigga upp någon som känner sig nere eller bara en alldeles vanlig dag. Du hittar blommor online hos Interflora.

Blommogram

Även om du själv inte kan vara på plats kan du säga allt som behöver sägas med en väl sammansatt bukett. Välj ett av deras färdiga paket för en fullständig uppvaktning. Du kan om du vill komplettera blombuketten med exempelvis en ask choklad, en gullig nalle, en vas och flera andra tillval. Vill du hellre ge mottagaren möjlighet att välja själv finns det även presentkort som passar alla tillfällen.

Om du beställer din bukett före klockan 14.00 på vardagar och 12.00 på lördagar så levererar de samma dag.

Interflora är experter på att förgylla olika tillfällen med blommor. Känner du dig osäker på hur en snygg bukett ska se ut, eller har du helt enkelt inte möjlighet att besöka ett av deras ombud kan du boka ett blommogram online. Välj bara ett av deras färdiga paket, ange tid och plats för leverans, så sköter de resten.

Köp Interflora presentkort

Du kan också låt mottagaren själv bestämma hur buketten ska se ut! Genom att köpa ett presentkort hos Interflora kan du ge bort en uppskattad present året runt. Du beställer presentkoret på Interfloras hemsida och sedan skickas det till mottagaren med en personlig hälsning. De vackra presentkorten gäller i alla deras butiker och ombud i hela Sverige. Välj mellan olika belopp ochs skicka ett presentkort.

Skicka blommor utomlands med Interflora

Interflora finns representerat i cirka 150 länder och i samarbete med 56 000 blomsteraffärer kan de leverera sina blommor på önskad plats och dag. Från Sverige kan du bland annat skicka blommor till Europa, USA, Sydamerika, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, England, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Australien, Kina, Japan, Thailand och många andra länder.

Interflora och välgörenhet

Interflora stödjer välgörenhet både genom stöd till Cancerfonden och Läkare utan gränser. Beroende på vilka blommor, vilken blombukett och vilka krukväxter du väljer donerar du olika summor till dessa organisationer. Beställ en bukett och skänk pengar till Cancerfondens eller Läkare utan gränsers livsviktiga arbete.

När bildades interflora?

Några svenska blomsterhandlare gick 1923 samman med en gemensam vision – att förmedla blommor över hela världen på ett snabbt och säkert sätt. Kung Gustav VI Adolf fick 1952 ett Blommogram i sin hand, och sedan dess har verksamheten växt stadigt. Logotypen med Merkuriusfiguren är ett tecken på att Interflora fyller höga krav på kunnande och pålitlighet.

Även om Interflora finns med 56 000 butiker över hela världen, drivs varje Interflorabutik av fristående florister som valt att gå med i den svenska organisationen. Interflora AB samarbetar i sin tur med motsvarande organisationer världen över, och huvudkontoret ligger i Chicago, USA.

Annons
Nordicfeel sommarrea
Annons
Nordicfeel sommarrea