Skicka blommor till någon med blombud

Uppvakta och överraska någon med en vacker blombukett med blombud. Du kan enkelt skicka blommor till flickvän, pojkvän, fru, make, vän eller någon annan med eller utan en present. Du kan också beställa blommor hem till dig själv!

Välj bland vackra blombuketter, presenter, choklad och presentkort

Här hittar du flera presenttips när du vill skicka bud med blommor, choklad och gåvor för att gratulera på födelsedagen eller vid något annat tillfälle.

Blomprenumeration

Blomprenumeration

Välj att prenumerera på en vacker blombukett till dig själv eller i gåva till någon annan. Välj mellan olika storlekar på buketterna – liten, mellan och stor samt om du vill få hemskickat blommorna varje vecka, varannan eller var fjärde vecka. Du kan beställa att prenumerationen sker löpande eller en fast period på 3, 6 eller 12 månader.

395 – 595 kr

Till butik

Omtanke

Omtanke

Underbara krämfärgade nejlikor och rosor i kombination med vit alstroemeria ger denna tidlöst eleganta bukett en harmonisk och lockande känsla. Det är en förtjusande bukett som är perfekt när du vill uttrycka omtanke och uppskattning. Vasen Blåklocka som visas på bilden kan läggas till som ett tillval till din bukett.

395 – 745 kr

Till butik

Jubileumsbukett Försommar

Jubileumsbukett Försommar

Interflora firar 100 årsjubileum. Deras jubileumsbukett är en helt ljuvlig bukett med vackras rosa pioner, bedårande rosor, alstroemeria, vita lövkojor, ammi majus och olika gröna växter.

445 – 895 kr

Till butik

Välj bland olika buketter med blommor

Skicka blommor och blommogram som present
Skäm bort någon lite extra med fina blommor. Välj bland olika buketter och lägg till choklad eller något annat tillbehör. Skicka blommor och blommogram när personen minst anar det eller till något särskilt tillfälle!

60 – 2 995 kr

Alla buketter hos Interflora

Skicka romantiska blommor med rosor

Skicka romantiska blommor med rosor
Skäm bort partnern lite extra med en romantisk blombukett. Välj bland annat en bukett med 10 röda rosor och chokladask. Det finns även många andra fina buketter att välja mellan. Välj antal rosor, färg, med och utan choklad. Skicka ett blommogram när personen minst anar det!

60 – 2 995 kr

Rosor hos Interflora

Krya på dig kassen

Krya på dig kassen

Ge bort en krya på dig present med buketten Omtanke, en imponerande blandning av rosor, nejlikor, alstroemeria och grönt. Presenten innehåller också ett elegant hälsningskort och en lyxig champagnetryffel med en lockande smak av hallon och vit choklad, som väger cirka 65 gram.

545 – 825 kr

Blommor och present

Skicka blommor och present
Vill du uppvakta och överraska med både blommor och en present hittar du färdiga paket här. Se alla populära buketter tillsammans med olika presenter med en lyxig chokladask, en mjuk nalle, bubblande äppelcider och mycket annat.

100 – 1 375 kr

Alla färdiga paket

Blombukett med nalle

Blombukett med nalle
Det finns flera olika färdiga blombuketter att välja mellan tillsammans med en nalle.

100 – 1 375 kr

Till butik

Skicka presentkort på blommor

Presentkort Interflora
Du kan också beställa ett presentkort hos Interflora och själv välja belopp mellan 100 kr och 2 000 kr. Mottagaren kan få sitt presentkort via post, e-post eller sms.

Fikabox som present

Fikabox som present
Skicka en fikabox till någon du saknar och bjud på en trevlig fika. Boxen innehåller ekologiskt kaffe, svart te, macarons, choco chip-kakor, lemoncurd och belgisk nougat.

325 kr

Skicka Marabou choklad

Skicka Marabou choklad

Skicka en jättestor chokladask med Marabouchoklad! Kartongen innehåller 16 stycken chokladkakor på 100 gram var av Marabou Mjölkchoklad! Chokladasken ser ut som en gigantisk chokladkaka i storleken 70 x 29 cm. Det här är alla chokladälskares dröm!

599 kr

Till butik

Haupt lakrits presentbox

Haupt lakrits presentbox

Skicka en presentbox fylld med läcker lakrits till lakritsälskaren! Den ultimata presenten till någon som inte kan få nog av lakrits. Svensk hantverkslakrits från Haupt Lakrits.

299 kr

Till butik

Meraki spa-kit lyx som presenttips

Meraki spa-kit lyx som presenttips
Denna fina presentbox innehåller doftljus, ansiktsmask, Body Butter, tvättsvamp, läppbalsam och ögonkudde. Meraki är en hudvårdsserie utvecklad i Danmark med naturliga ingredienser.

695 kr

Fler blommor

Fler
Se ännu fler fina blombuketter att skicka till någon du vill uppvakta eller uppmärksamma.

Romantiska blommor som present till flickvän och pojkvän

Ge blommor till flickvän eller pojkvän i present med ett blombud. Romantiska buketter brukar ofta vara röda rosor, men många tycker även att tulpanbuketter är romantiska. En bukett med nalle, eller tillsammans med choklad brukar uppfattas som extra romantiskt och kärleksfullt att få i gåva. Köp romantiska blommor online och skicka blommor till pojkvän eller flickvän!

Blommor till honom

När du vill skicka blommor till honom är höga och stilrena buketter i blått eller grönt ofta ett bra val. För att göra presenten till honom ännu mer uppskattad kan du välja att även ta med en chokladask eller någon annan liten gåva. Choklad och blommor till honom på födelsedagen eller som ett grattis till nya jobbet är alltid passande och mycket uppskattat. Här finns blommor, buketter och blomarrangemang som passar till honom vid många olika händelser och tillfällen. Passa på att överraska honom med ett blombud redan idag!

Blommogram på Mors Dag

Oavsett om du kan eller inte kan vara på plats och gratulera din mamma på Mors Dag, kan du skicka blommor till mamma för att fira henne. Buketter är en klassiker att ge till alla mammor på Mors Dag.

Välj en härligt färgsprakande vårbukett och choklad med ett blommogram! Välj mellan en liten bukett, mellan eller stor. Buketten kan levereras med en stor strut på cirka 70 gram fylld med champagnetryffel med smak av hallon och vit choklad eller något annat tillägg. Lägg till ett kort, presentinslagning, mousserande äppelmust eller något annat tillval. Det finns många fler buketter att välja mellan.

Vill man ha en varm och somrig bukett får blommorna gärna vara rosa och lila. Det finns många fina morsdagsbuketter att skicka som blommogram. Passa även på att skicka en morsdagspresent!

Söndagen den 26 maj är det MORS DAG 2024.

Skicka blommor och blommogram med Interflora

Blombud med Interflora

En blombukett är inte bara vacker och väldoftande. Den säger också något alldeles speciellt åt mottagaren.

Interflora har sålt blommor i snart 100 år, och finns över hela landet. När du ska skicka blommor kan du lita på att deras kunniga florister sätter samman en bukett av säsongens finaste blommor värdig för varje tillfälle. Ange bara tid och plats så sköter Interfloras blombud resten.

Blommogram – Köp blommor online

En blomma säger med än tusen ord. Färggranna blomsterarrangemang förgyller bröllopsfesten, en smakfull bukett tröstar i sorgen, och ett oväntat blommogram kan pigga upp någon som känner sig nere eller bara en alldeles vanlig dag. Du hittar blommor online hos Interflora.

Även om du själv inte kan vara på plats kan du säga allt som behöver sägas med en väl sammansatt bukett. Välj ett av deras färdiga paket för en fullständig uppvaktning. Du kan om du vill komplettera blombuketten med exempelvis en ask choklad, en gullig nalle, en vas och flera andra tillval. Vill du hellre ge mottagaren möjlighet att välja själv finns det även presentkort som passar alla tillfällen.

Om du beställer din bukett före klockan 14.00 på vardagar och 12.00 på lördagar så levererar de samma dag.

Interflora är experter på att förgylla olika tillfällen med blommor. Känner du dig osäker på hur en snygg bukett ska se ut, eller har du helt enkelt inte möjlighet att besöka ett av deras ombud kan du boka ett blommogram online. Välj bara ett av deras färdiga paket, ange tid och plats för leverans, så sköter de resten.

Presentkort blommor

Du kan också låta mottagaren själv bestämma hur buketten ska se ut! Genom att köpa ett presentkort hos Interflora kan du ge bort en uppskattad present året runt. Du beställer presentkoret på deras hemsida och sedan skickas det till mottagaren med en personlig hälsning. De vackra presentkorten gäller i alla deras butiker och ombud i hela Sverige. Välj mellan olika belopp ochs skicka ett presentkort.