Sminkkalender och skönhetskalender

Hitta och skaffa årets sminkkalender och skönhetskalender 2023 innan de tar slut! Köp adventskalender online med vår guide med tips på årets bästa kalendrar med smink och skönhetsprodukter. Här hos Bra-Presenttips.se tipsar vi om årets bästa sminkkalendrar och skönhetskalendrar som du kan köpa online på nätet.

Populära sminkkalendrar och skönhetskalendrar

Här hittar du populära adventskalendrar om du älskar smink, hudvård, kroppsvård och andra skönhetsprodukter.

Essence Advent Calendar

Essence Advent Calendar

Advent Calendar Merry Everything & Happy Always från Essence är fylld med 24 limited edition-produkter, dolda bland söta juldetaljer. Den innehåller allt du behöver för att skapa en fullständig look och även några praktiska verktyg. Här får du bland annat nagellack, läppglans, återfuktande ansiktsmask, ögonbrynspincetter och mycket annat.

393 kr

Nordicfeel

Adventskalender Nyx professional makeup

Nyx professional makeup

Beställ årets julkalendar från NYX med 24 luckor och massor av makeup! Nyx professional makeup 24 Day Holiday Countdown är en populär kalender så passa på innan den tar slut!

799 kr

Adventskalender med skönhetsprodukter från Nordicfeel

Skönhetskalender från Nordicfeel

En annorlunda adventskalender från Nordicfeel! Skönhetskalendern är fylld med de hetaste skönhets- och hälsoprodukterna just nu! Kalenderns innehåll har ett värde av 4 625 kronor med hudvård, smink, parfym och hårvård!

1 399 kr

Sminkkalender

Sminkkalender

Adventskalendern från Technic innehåller rouge, ögonskugga och läppstift och nagellack i glada, juliga nyanser. Dessutom får du snygga nageldekorationer och praktiska skönhetstillbehör som sminkborste och en liten spegel.

249 kr

Man stuff adventskalender med  hud- och kroppsvårdsprodukter för män

Man stuff – Hud- och kroppsvårdsprodukter för män

Adventskalender från Technic med groomingprodukter. Kalendern innehåller många överraskningar för den manliga kroppshygienen som tvålar, schampo, rakkräm och mycket annat.

299 kr

Julkalender för grooming - med hud- och kroppsvårdsprodukter för män

Grooming – Hud- och kroppsvårdsprodukter för män

Letar du efter en julkalender med hud- och kroppsvårdsprodukter för män? Med Man Stuff Adventskalender groomar du dig fräsch och fin. Kalendern innehåller allt möjligt för den manliga kroppshygien som tvålar, schampo, rakkräm och annat. En riktig maskulin kalender fylld med bra prylar.

349 kr
Ej i lager

Bomb Cosmetics Badbomb Adventskalender

Badkalender Bomb Cosmetics Badbomb

Badkalendern från Bomb Cosmetics är en adventskalendern fylld av juliga badbomber, väldoftande tvålar och sköna skrubbkrämer som gör badet extra mysigt. Ett perfekt sätt att stressa ner och koppla av med ett varm bad och härliga badbomber!

695 kr

Adventskalender Nagellack

Nagellackskalender

Måla naglarna i juliga färger med en adventskalendern med nagellack. Kalendern innehåller små söta burkar i alla möjliga färger som pasteller, glitter och klassiska färger.

199 kr

Rituals adventskalender

Rituals adventskalender 2023

Unna dig själv eller ge bort en adventskalender med 24 lyxiga Rituals-produkter. En av de mest populära och eftertraktade kalendrar, så vänta inte för länge med att slå till!

650 kr

Slutsåld

Chit Chat Christmas Sparkle Sminkkalender

Chit Chat Christmas Sparkle Sminkkalender

En gullig sminkkalender med make-up, nageldekorationer och skönhetstillbehör.

199 kr

Winter Woodland Badkalender

Winter Woodland Badkalender

Unna dig en adventskalendern med badbomber, tvålar och produkter för kroppsvård som får dig att varva ner! Fixa ett litet mini-spa med enna gulliga kalendern Winter Woodland!

199 kr


Fler tips på adventskalendrar

Vi har även en stor guide med årets alla populära adventskalendrar för vuxna och barn 2023!

Chokladkalender för 2, Xocolatl - Adventskalender

Lakritskalender - Lakrits by Bülow - Adventskalender

Tekalender - Adventskalender med ekologiskt te


Se även:
Köp skönhetsprodukter online


Julklappstips 2023