Smycken för henne i present

Ett vackert smycke går alltid hem som present till tjejer och kvinnor! Det är en klassisk present som fungerar i alla lägen oavsett om det är en födelsedagspresent, kärlekspresent, studentpresent eller bara en härlig överraskning. Välj bland klassiska guldsmycken, silversmycken eller en modern smyckesdesign.


Halsband som fin present till henne

Halsband som fin present till henne

Ge henne ett fint halsband i äkta silver med ett sött hänge i present. Hänget är ett hjärta med rosa kubisk zirkonia som gnistrar. Kedjan är i Venetiansk modell och 42 cm lång. Ett vackert smycke och en fin present! Vem blir inte glad av ett smycke?

229 krPersonligt smycke med hjärta och gravyr

Smycke

Ge bort ett personligt smycke! Detta halsband Alexis har ett fint stort hjärta som kan graveras med något fint till henne. Ett exklusivt och stilrent halsband med hjärta för gravyr eller utan gravyr. Välj en text, ett typsnitt och vilken textstorlek.

Från 330 kr utan gravyrPersonligt smycke armband gravyr

Armband

Ge bort ett personligt armband i present! Ett mycket stilrent armband i rostfritt stål från Inori och kan graveras med något fint till henne. Passar både till vardags och till finare tillställningar. Armbandet kan böjas försiktigt isär eller ihop för att justera storleken så det passar de flesta! Välj en text, ett typsnitt och vilken textstorlek.

Från 495 kr utan gravyrEdblad - Armband, Glow Heart som klassisk present till tjej

Edblad armband

Smycken är en klassisk present! Här ett fint och sött armband med tunn kedja och litet hjärta. Hjärtat har cubic zirkoner som gnistrar vackert på handleden.

299 krCarl Edmond Klocka Ryolit White Deluxe Rose Gold, roséguld

Klocka

En vacker klocka med en varm och genomgående ton av rosé. Tydlig och stilren klocka med vit urtavla och nätta visare. Klockan har en meshlänk i stål. Klockan lägger sig följsamt längs med handleden och är både bekväm och snygg. Glaset är av reptåligt safirglas och kommer hålla sig snyggt över tid!

2 195krPersonlig bokstavsberlock som födelsedagspresent

Personlig berlock

En berlock med bokstav för hennes initial är en fin present. Något personligt är alltid uppskattat som gåva! Välj mellan silver eller guld utifrån vilken stil hon gillar. Personliga smycken är alltid uppskattat att få i present.

249 – 299 krArmband med budskap som klassisk present till tjej

Budskapsarmband

Ge bort ett armband med ett vackert budskap. Dessa fina Cuff armband är i guldfärgad rostfritt stål. Du kan välja mellan flera färdiga vackra budskap.

199 krHalsband med hjärta och diamanter

Halsband

Ge bort ett vackert hjärtformat diamanthalsband i äkta silver med 14 gnistrande diamanter i ett hjärta som present. Hänget som är i form av ett hjärta är i storleken 12 x 17 mm. Längden på halskedjan är 42 cm med möjlighet till extra förlängning på 2 x 1,5 cm. Skäm bort henne med ett äkta diamanthalsband! Det är hon värd!

898 krSmyckesförvaring


Sminkspegel med smyckesförvaring - Form Living

Sminkspegel

En vit sminkspegel med förstoringsglas och smyckesförvaring är en fin present. Förvaringsmöjligheter är alltid bra och denna spegel från Form Living är också en snygg inredningsdetalj. En stilren och praktisk spegel att förvara smycken på de smarta förvaringshyllorna på spegeln. Spegeln är 16 cm i diameter och 33 cm i höjd och finns även i svart med annat produktnummer.

183 kr
Smycke med gravyr i personlig present

Är du på jakt efter en personligt gåva är ett smycke med gravyr en fin present.