Starkt godis

Gillar du starkt godis? Känslan av att det bränner till med smak av het chiligodis, lakrits eller något annat starkt kan vara en njutning. Oavsett vad du gillar som är väldigt starkt i din godispåse kan du här hitta smått och gott i olika smaker.

Föredrar du klassiska favoriter som turkisk peppar, kanske som klubba eller något tilltugg med chilismak? Låt dig inspireras av olika slags starka godisbitar och beställ idag till dig själv, ge bort i present eller ta med till festen för alla gästerna!

Chili Klaus - Julkalender med chiligodis

Chili Klaus – Den heta chilikalendern

Chili Klaus är en julkalender som har ätbart innehåll med godis och snacks där chili är huvudingrediensen. Prova chili i olika styrkor i en godiskalender med blandning av sött, salt och chili.

499 kr

Coolstuff

Lakritspipor Skippers Pipe Adventskalender

Lakritspipor – Skippers Pipe

Skipper’s Pipe Adventskalender innehåller 24 goda lakritspipor från Cloetta. En älskad klassiker ända sedan 1920. Väck barndomsminnen till liv med dessa underbara lakritsgodisar! Smaka 18 original-pipor men också 5 pipor med havssalt och en extra stor pipa.

199 kr

S-märke Godiskalender

S-märke Godiskalender

Njut av exklusiv adventskalender med blandade lakritssmaker! Varje dag fram till julafton väntar en ny smakupplevelse – från sur cola till salt skum. Njut av 1,8 kg godis och skapa magiska decembermorgnar. S-märket går aldrig ur tiden, så unna dig en klassiker i ny förpackning. Sätt smak på julen med överraskningar bakom varje lucka!

595 kr

Lakridseriet Adventskalender - Vit

Lakridseriet vit

Lakritskalendern från Lakridseriet är den ultimata överraskningen för lakritsälskare! Varje dag fram till julafton kan du njuta av en exklusiv mix av rena lakritsbitar, läckra godbitar doppade i lyxig choklad, mandlar inlindade i choklad och lakrits. Räkna ner till jul med 24 dagar av ren lyx och upplev de mest unika och läckra lakritskombinationerna. En perfekt present som garanterat blir årets höjdpunkt för alla lakritsälskare!

395 kr

Lakritsroten

Lakritsroten

Upplev 24 dagar av lakritslycka med adventskalendern från Lakritsroten. Från sötlakrits till saltlakrits från Island. Denna kalender bjuder på en mångfald av smaker. Ge dig hän och räkna ner till julafton med denna lakritsrika överraskning!

359 kr