Studentpresent gravyr – Ge bort en unik och personlig present till studenten

Köp unika och personlig studentpresenter med gravyr. Vad sägs om graverade champagneglas, armband, halsband, whiskyglas, ölglas och mycket annat. Ett fint minne från livets stora dag. Att lägga till en gravyr på din present ger den där sista personliga touchen. Beställ minnesvärda studentpresenter med namn, datum eller någon annan valfri text till studenten. Ge bort en unik och personlig present till studenten. Vi har samlat de bästa presenterna för studenten 2024 med gravyr.

Studentpresent till kille armlänk med pansarkedja och bricka för gravyr

Armlänk

En armlänk för killar i äkta silver med id-bricka eller bricka för valfri gravyr till exempel med hans namn. Kedjan är en pansarkedja i grov modell och är 19 cm lång och bredden på armlänken är 6,5-7 mm.

998 kr

Ölglas med gravyr som present till honom

Ölglas

Till någon som tycker om öl så kommer här ett bra presenttips till honom på graverade ölglas. Vilken ölälskare uppskattar inte ett alldeles eget ölglas som en personlig present? Beställ ölglas som går att gravera med en egen personlig text. Det finns flera olika varianter på glasen att välja på.

255 kr

Champagneglas och vinkylare LSA Moya

Champagneglas & vinkylare

Ge bort 6 st graverade champagneglas för student och en elegant vin- eller champagnekylare LSA Moya i present. Alla champagneglas är i handgjort glas och kan graveras.

Från 2 095 kr utan gravyr

Whiskykaraff

Whiskykaraffer

Köp en graverad whiskykaraff med namn eller helt utan gravyr. En utmärkt present till varje whiskyfantast. Med ett personligt set med matchande glas och egen text blir det ännu roligare för finsmakaren att avnjuta sin favorit.

Alla whiskykaraffer

Personligt smycke med gravyr

Armband

Ge bort ett personligt smycke i present! Ett mycket stilrent armband i rostfritt stål från Inori som kan graveras med något fint. Passar både till vardags och till finare tillställningar. Armbandet kan böjas försiktigt för att justeras till en storlek så det passar de flesta!

Från 499 kr utan gravyr

Whiskyglas

Whiskyglas med gravyr

Ett graverat whiskyglas med namn passar till den som gillar whisky. Du kan beställa ett whiskyglas med eller utan gravyr. Det finns flera modeller och varianter på glas att välja. Med eller utan mönstrat glas. Se alla våra whiskypresenter.

Alla whiskyglas

Smycke med hjärta och gravyr

Smycke

Ge bort ett fint smycke! Detta halsband Alexis har ett fint stort hjärta som kan graveras med något fint till henne. Ett exklusivt och stilrent halsband med hjärta för gravyr eller utan gravyr. Välj en text, ett typsnitt och vilken textstorlek.

Från 345 kr utan gravyr

Armband med gravyr

Armband

Vad sägs om ett armband till pojkvän med gravyr med ett stilrent svart armband med smart justerbart lås. Tillverkat i Italien och perfekt för gravyr! Storleken justeras enkelt genom tre olika lägen på låset/brickan.

399 kr

Vinglas med gravyr

Vinglas

Kombinera en ostbricka med att köpa till ett par graverade glas med studentens namn eller någon vacker text. Ett perfekt presenttips med matchande presenter som alltid är uppskattade.

275- 455 kr

armband Inori identity steel black

Armband Inori

Gravera armband till pojkvän med ett mycket snyggt och kraftigt armband från Inori. Stålfärgat, svart och en zirkon. Kan graveras på framsidan med din egen gravyrtext! Armbandet har en smart funktion så att du enkelt kan plocka bort två bitar om du behöver förkorta det.

699 kr

Klocklåda med gravyr

Klocklåda

Förvara dina favoritklockor, smycken eller manschettknappar snyggt i en stilig förvaringslåda. Finns i flera stilar, färger och storlekar och kan fås med personlig gravyr.

425 – 1 095 kr

Smyckeskrin Stackers Classic Rosa med gravyr

Smyckeskrin

Ett personligt och elegant smyckeskrin med egen gravyr. Smyckeskrinet är rosa och blir även en fin present utan gravering.

Från 495 kr utan gravyr

Exklusiv kulspetspenna med gravering

Exklusiv kulspetspenna med gravering

En klassisk kulspetspenna från Parker med tidlös design som passar utmärkt för gravyr. Pennan levereras i en mycket elegant presentask.

Från 1 395 kr

Fler tips på studentpresenter för tjej och kille

Studentpresent till både tjej och kille kan vara lite klurigt att komma på. En av livets stora händelser där vi gärna vill ge en bra present. Behöver du ännu fler tips på studentpresenter har vi mycket mer att bjuda på.

Vinglas Carolina Gynning

Diamanthalsband i 18K guld

Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa

Armband eller annat smycke med gravyr

Smycken är en klassisk studentpresent. För att göra en present mer personlig är gravyr ett bra alternativ. Du kan till exempel gravera in studentens initialer eller namn, datum eller året för studenten eller något annat mer personligt meddelande.

Personliga och minnesvärda studentpresenter

Studenten är en stor händelse i livet som många minns tillbaka på med glädje. Därför väljer många att köpa studentpresenter som kan finnas med hela livet och ger ett vackert minne om denna dag. Studentpresenter med gravyr är därför populärt som en personlig och minnesvärd gåva och kan graveras med namn, datum, klass eller skola. Förslag på presenter är: smycken, klocka, ölglas, vinglas, klocklåda eller smyckesskrin.