Studentpresent kille 2020

Letar du efter en bra studentpresent till kille som han verkligen vill ha? Studenten för 2020 närmar sig med stora steg även om det i år kanske inte kan bli den allra största studentskivan som planerat. En present har i alla fall studenten gjort sig förtjänt av oavsett om du kan närvara vid studentfesten eller inte. Men vad ska man ge i studentpresent?

Vi har samlat våra bästa presenttips på presenter som garanterat uppskattas. Kolla igenom våra presenttips till studenten med allt från fina, klassiska till roliga, unika och annorlunda presenter du kan köpa online.

Letar du också efter studentpresent till tjej hittar du det här!

Bra studentpresent till kille


Studentpresent till kille armlänk med pansarkedja och bricka för gravyr

Armlänk

En armlänk för kille i äkta silver med id-bricka eller bricka för valfri gravyr till exempel med studentens namn. Kedjan är en pansarkedja i grov modell och är 19 cm lång och bredden på armlänken är 6,5-7 mm.

849 krLittala vinglas

Littala vinglas

Designklassikern Essence vinglas i 2-pack. Ur den populära serien Littala av designern Alfredo Häberli. Klassiskt, modern och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Glaset kan även användas till drinkar eller färggranna smoothies och juicer istället för vanliga dricksglas. En klassiker som studentpresent.

338 krPizzaugn

Pizzaugn

Ge bort en pizzaugn till honom i studentpresent! En uppskattad och annorlunda present med en pizzaugn. Då kan han lätt fixa en hembakad pizza. Ugnen har keramisk baksten och dubbla värmeelement. Det ger pizzan en härligt knaprig botten Värmen fördelas jämnt över pizzan och ger den där smarriga och krispiga perfekta pizzan.

999 krRetro popcornmaskin

Popcornmaskin

Kolla in denna Popcorn Maskin Cinema Style i retro nostalgisk 50-talsstil! Perfekt för filmkvällen hemma när popcorn är ett måste. Poppa popcorn hemma i lyxig retrostil. En riktigt snygg inredningsdetalj som med fördel kan stå framme i köket! Är det någon köksapparat studenten ska ha så är det en popcornmaskin!

699 krMinikylskåp

Minikylskåp

En annorlunda och rolig studentpresent är detta minikylskåp. Perfekt inför sommarens strandhäng! Minikylen är lätt och smidig och håller drycken kall. Med en lätt knapptryckning förvandlas det istället till ett värmeskåp. Det kan då hålla kanelbullarna eller pizzan varm. Minikylen kan pluggas in i bilen eller ställas på skrivbordet för långa spelkvällar vid datorn.

699 krDuschdraperi periodiska systemet

Duschdraperi

Letar du efter en kul och annorlunda studentpresent? Då är det här duschdraperiet perfekt för studenten som läst något inom detta ämnesområde. Ett duschdraperi med det periodiska systemet med alla grundämnen. Storlek 180 x 200 cm. Duschdraperiet har metallöglor och det följer med 12 krokar.

174 krKlocka som studentpresent till kille

Klocka

GHW herrklocka i läder och stål. En tidlös och klassisk klocka i stilren design till kille i studentpresent. I samarbete med influencern Viktor Frisk visar han upp denna klocka på Guldfynds webbplats som en av hans favoriter.

1 298 krKlackring i silver som studentpresent till kille

Klackring

En klackring i rhodinerat äkta silver ur Viktor Frisks kollektion. Ringen är 9,95 x 1,1 mm i storlek. Samma sorts ring finns även i förgyllt äkta silver. Hos Guldfynd hittar du fler fina smycken i olika prisklasser.

398 – 598 krPresenter till studenten att hänga runt halsen

Fira studenten efter utspringet med present att hänga runt halsen.


Visselpipa för studenten

Visselpipa

Vad vore inte studenten utan en visselpipa så att studenten kan höras och väsnas i och med att hen tagit studenten. Dessa blå och gula visselpipor i blågult band kan du hänga runt studentens hals.

29 krEtt hjärta att hänga om studentens hals

Hjärta

Hängt ett fint hjärta om studentens hals. Dessa hjärtan finns i gult eller blått med texterna “Grattis till examen” och “Jag har tagit studenten” och levereras osorterat så det blir en överraskning vilken du får.

49 krStudentnalle

Studentnalle

Ge bort en söt studentnalle med studentmössa och hållande ett blått hjärta med texten “Student”. Gratulera studenten efter utspringet genom att hänga denna fina nallen om halsen.

99 kr


Klassisk studentpresent kille

Letar du efter klassiska studentpresenter till kille hittar du fina presenttips här. Smycken tillhör det mest klassiska att ge i present. Välj bland klassiska guldsmycken, silversmycken eller välj en modern smykesdesign.

Examenspresent kille

Känner du någon kille som ska ta studenten i år, kanske din pojkvän eller bror? Det kan vara svårt att köpa en present till en kille. Ofta kommer man bara på något vanligt eller som känns tråkigt. Då kan du hitta den perfekta studentpresenten till honom här. Vill du göra examenspresenten lite mer personlig så väljer du något med gravyr.

Fler tips på studentpresenter till honom

Behöver du fler tips på bra studentpresenter? Här finns fler tips på presenter till killar:
Tips på present till honom