Studentpresent tjej 2020

Letar du efter en bra studentpresent till tjej som hon verkligen vill ha? Studenten för 2020 närmar sig med stora steg. Även om det i år kanske inte kan bli den största studentskivan som planerat så får studenten firas på något sätt. En present har i alla fall studenten gjort sig förtjänt av. Oavsett om du kan närvara vid studentfesten eller inte.

Vi har samlat våra bästa och finaste handplockade tips på presenter för studenten som garanterat uppskattas. Kolla igenom våra presenttips till studenten. Vi har allt från klassiska till roliga och annorlunda alternativ som du kan köpa online.

Letar du också efter studentpresent till kille hittar du det här!

Klassisk studentpresent till tjej

Vill du ge bort en klassisk studentpresent eller examenspresent till tjej? Då är smycken något att satsa på.


Edblad - Armband, Glow Heart som klassisk studentpresent till tjej

Armband

Ett fint armband med tunn kedja och litet hjärta. Hjärtat har cubic zirkoner som gnistrar vackert på handleden. En perfekt studentpresent!

299 krArmband med budskap som klassisk studentpresent till tjej

Budskapsarmband

Ge bort ett armband med ett vackert budskap. Dessa fina Cuff armband är i guldfärgad rostfritt stål. Du kan välja mellan flera färdiga vackra budskap.

199 krStudentpresent till tjej - halsband i äkta silver med rosa kubisk zirkonia

Halsband

Ett fint halsband i äkta silver med ett sött hänge. Ett hjärta med en rosa kubisk zirkonia. Kedjan är i Venetiansk modell och 42 cm lång. Ett vackert smycke till tjej.

229 krStudentpresent tjej 2020 - Klassisk studentpresent: Carl Edmond Klocka Ryolit White Deluxe Rose Gold, roséguld

Klocka

En vacker klocka med en varm och genomgående ton av rosé. Tydlig och stilren klocka med vit urtavla och nätta visare. Klockan har en meshlänk i stål. Klockan lägger sig följsamt längs med handleden och är både bekväm och snygg. Glaset är av reptåligt safirglas och kommer hålla sig snyggt över tid!

2 195kr
Bra studentpresent till tjej


veganskt doftljus som fin studentpresent

Doftljus

Ge bort en fin studentpresent till en tjej som är vegan eller vegetarian med ett veganskt doftljus. Gör en god gärning för djur och miljö med ett doftljus från Klinta med doft av citrongräs. Doftljuset är gjort av rapsolja, sojaolja (EcoSoya) och eteriska oljor. Inga animaliska ingredienser varken i innehåll eller förpackning.

199 krVinglas Carolina Gynning

Vinglas Carolina Gynning

Rosé- och vitvinglas Slice of Life. Ur Carolina Gynnings serie. Alla glas bär på en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk. Konstverken speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna. Perfekt present att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.

249 krPizzaugn

Pizzaugn

Ge bort en pizzaugn i studentpresent! En uppskattad och annorlunda present med en pizzaugn. Då kan studenten lätt fixa en hembakad pizza. Ugnen har keramisk baksten och dubbla värmeelement. Det ger pizzan en härligt knaprig botten Värmen fördelas jämnt över pizzan och ger den där smarriga och krispiga perfekta pizzan.

999 krRetro popcornmaskin

Popcornmaskin

Kolla in denna Popcorn Maskin Cinema Style i retro nostalgisk 50-talsstil! Perfekt för filmkvällen hemma när popcorn är ett måste. Poppa popcorn hemma i lyxig retrostil som också är en snygg inredningsdetalj!

699 krDuschdraperi periodiska systemet

Duschdraperi

En rolig studentpresent kan detta bli med ett duschdraperi med det periodiska systemet. För studenten som precis har läst något inom ett ämnesområde som relaterar till grundämnen.

174 krMinikylskåp

Minikylskåp

En annorlunda och rolig studentpresent är detta minikylskåp. Perfekt inför sommarens strandhäng! Minikylen är lätt och smidig och håller drycken kall. Med en lätt knapptryckning förvandlas det istället till ett värmeskåp. Det kan då hålla kanelbullarna eller pizzan varm. Minikylen kan pluggas in i bilen eller ställas på skrivbordet för långa spelkvällar vid datorn.

699 kr


Presenter till studenten att hänga om halsen

Fira studenten efter utspringet genom att hänga dessa presenter kring studentens hals.


Visselpipa för studenten

Visselpipa

Vad vore inte studenten utan en visselpipa! Att ta studenten ska synas och höras. Dessa blå och gula visselpipor i blågult band kan du hänga runt studentens hals.

29 krEtt hjärta att hänga om studentens hals

Hjärta

Hängt ett fint hjärta om studentens hals. Dessa hjärtan har texterna “Grattis till examen” och “Jag har tagit studenten”. Finns i gult eller blått. Levereras osorterat så det blir en överraskning vilken du får.

49 krStudentnalle

Studentnalle

Ge bort en söt studentnalle med studentmössa. Nallen håller ett blått hjärta med texten “Student”. Gratulera studenten efter utspringet genom att hänga denna fina nallen kring studentens hals.

99 kr


Examenspresent tjej

Känner du någon tjej som ska ta studenten i år, kanske din flickvän? Det kan vara svårt att köpa en present till en tjej. Ofta kommer man bara på något vanligt eller som känns tråkigt. Då kan du hitta den perfekta studentpresenten till henne här. Vill du göra examenspresenten lite mer personlig så väljer du något med gravyr och smycken blir många tjejer glada för.

Fler tips på studentpresenter till henne

Behöver du fler tips på bra studentpresenter? Här finns fler tips på presenter till tjejer:
Tips på present till henne